Visszajelzés Gólözön - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 20.8.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

87 szavazat
    48.3%
  2. 2

8 szavazat
    4.4%
  3. 3

4 szavazat
    2.2%
  4. 4

1 szavazat
    0.6%
  5. 5

7 szavazat
    3.9%
  6. 6

4 szavazat
    2.2%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

5 szavazat
    2.8%
  9. 9

4 szavazat
    2.2%
  10. 10

60 szavazat
    33.3%
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia! Aggódom én most is, mert a felröpik igen lassan jönnek! :p De majd jelentkezem! ;)

varigeri, Zsuzsikan és Kuzdern kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm.
    Hát sajnálom, de nekem az ismertető kínai, főleg ha ilyen sok és bonyolult. Kiguvad a szemem a színorgiától. Nincs mihez kötnöm, nem értem így meg. Olvasom, látom, hallom. Nekem ez a teljes tanulás. Azt nem bírom hogy órákig találgassam mi micsoda, nem bírom egyben, amíg nem látom.
    Gaz, röpi és a többit a megjelenésnél kitalálom, de ez most nem egyszerű.
    De jól van. Várom a röpiket, mindenhova benézek és majd meglesz valahogy a vége felirat is. :) Meg szoktam találni.
    Bocs, hogy ilyen vagyok, most már befejeztem a kérdezést.

cili53 kedveli ezt.
  3. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Amire figyelj, az a focilabda szinted, abból kell elérned 3x a 9. szintet vagy más kombinációban Toma és Pzoli játékostársad szerint, ez legfontosabb.

8 Zseton kell mindhárom állatnál, hogy ki tudd váltani a dekorokat és azok fejlesztéseit. 8 Zseton az 3x9. szint vagy 3x 8. szint és más kombináció is lehet. A 8. és 9. szinten biztosan kapsz 3 Zsetont. Azelőtt nem érdemes kibontani a focilabdánkat.

Ne nullázódjon le a focilabda szinted az miatt, hogy elrontottál egy pályát, törekedj arra, hogy minden pályát teljesíts és, hogy felvedd a szintnövelőket a pályán.

Ha ez megvan, akkor minden menni fog, ha szeretnél ellenőrzést kérni, hogy pontosabb "diagnózist" tudjak adni épp hogy állsz, akkor kérlek gyere egy segítségkérő topikba farm név és ID megadásával.

Sok sikert.

Luminary, GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..én meg egész nap nem tudok belépni a játékba..csak ide a Fórumra...de látom másnál nincs gond....akkor nem értem miért nem tudok :(

Libuska...meg Tavirózsa....ti nem tévesztitek össze a focilabda szintet...a mérkőzés szinttel?

Utoljára szerkesztett: 25.8.25, 21:31