Visszajelzés Gólözön - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 20.8.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

153 szavazat
    45.1%
  2. 2

16 szavazat
    4.7%
  3. 3

10 szavazat
    2.9%
  4. 4

2 szavazat
    0.6%
  5. 5

13 szavazat
    3.8%
  6. 6

9 szavazat
    2.7%
  7. 7

9 szavazat
    2.7%
  8. 8

18 szavazat
    5.3%
  9. 9

13 szavazat
    3.8%
  10. 10

96 szavazat
    28.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Kérjük, hogy csak akkor váltsatok át zsetonokat csillagos érmére, ha azzal nem a haladási sáv csillagait szeretnétek növelni.
    Az ily módon megszerzett Csillagos érmék nem jelennek meg a haladási sávban.
    Kértük a Központ állásfoglalását, de ezidáig még nem kaptunk rá választ.
    Amint lesz új információnk megosztjuk veletek.

2. theresia26

theresia26 Aktív író

Szia
    Köszönöm, a 9. szint már megvolt mindenhol 2*. A pumpa annyiban játszik nálam, hogy a focilabda fejlesztéshez felhasználom, mert még ez a rengeteg gaz letermelhető, de a felröpi nagyon gyéren jön. Úgyhogy a 6 pumpa is felhasználásra kerül nálam. Köszönöm még egyszer!

3. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! A csillagos érmeim száma 609, de a haladási sávban csak 579-et látok! Most melyik a valós? Venni nem vettem zsetonért egy db-ot sem! Megnéznétek? Köszönöm , Csiziee Id16474967 ! Remélem meglesz a 635.......

4. Luminary

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Luminary

Kedves Játékosok!

A Központ visszajelzése alapján, a haladási sávban csak a mini-játék során felvett Csillagos érmék kerülnek beszámításra.

A zsetonok beváltásával és kosárvásárlással nem emelhető a Csillagos érmék száma a haladási sávban.

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizze a haladási sávban a tényleges Csillagos érméinek a számát, nehogy ez miatt maradjon le a második felhősor megszerzéséről.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért,
    a Farmerama csapata

.dina1., Swartsch, .barbi1. és még 1 ember kedveli ezt.
  6. chajagi

chajagi Junior szaki

En 10-esre értékelem a Gólözön játékot. Kész lettem már szombaton, azóta a bahán szórakozásból termelem a gazt, a főn a gazdakörikhez. Szeretem ezt a focis játékot is, azt hiszem 2x kapattam el pirossal a labdát az összes játék alatt. Hajrá, aki még dolgozik az eventen.

7. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Sziasztok!
    Meg lett 1 felhő, medvék SE 3, csodacsatárok 3 ennyi, holnaptól péntek estig nem fogok tudni farmozni, vidéki munka jön.
    Legalább egy öröm + ért, ki pörgettem 1/1 tejtolvaj xD
    Hajrá aki még csinálja, szép napot!
    :music:

nagymami2, zsani_apja, Pierrot20 és 4 más kedveli ezt.
  8. papppapp

papppapp Fórum-zöldfülű

Én nem kaptam meg még egy darabot sem !

9. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Szia!

Jó sokat kell érte dolgozni és aztán jöhet a foci ,és végül a megfelelő szinten megkaphatod.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Ez egy igencsak zseniális event volt, károgtam a hosszáért, de megvallom minden percét élveztem. Most végeztem az eventtel, de még érik egy kör növényem. Zárás képpen elhasználtam az összes (8db) pumpámat, így mind a 3! dekor maxos fejlesztéssel került a pajtámban. 1x sikerült egy 6 órás +1-est kapnom a kerékrőlxD, ezen felül csak a szokásos napi aratások RACS-al.
    Végére még egy bónusz piccolo is beesett, így a 8 teljes körből 2x kaptam grátisz piccolót. 967db csillagos érmét gyüjtöttem (még jön 13) és kaptam még 3x 2 érmét zsetonátváltásért. Tehát 986db zárok összességében, ami ezekre volt elég.
    Egyedül a PP nincs a fotón az is 10/10 lesz a végére! :)

Még sok ilyen eventet :) Kitartást aki még csinálja!

Doggyra, barbi021951, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Sziasztok.

Befejeztem a gólözön eventet. Teljesen kigyomláltam a rajongói boltot. 44 db csillagos érmém még maradt is.
    Ez a egyik kedvenc eventem.

Doggyra, feki13, barbi021951 és 3 más kedveli ezt.
  12. Luminary

Sziasztok!

Lassan végére érünk a focis eventnek.

Ellenőrizzétek, hogy elköltöttétek-e a zsetonokat a 3 alap dekorra és a fejlesztésekre.

A rajongói boltot is ideje kifosztani, ha valaki még nem tette meg.
    Szavazatotokkal jelezhetitek, hogy mennyire tetszett így, ebben a formában a focis event.

Sok sikert Mindenkinek a hajrában!

13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Sikerült 9 party pöri kivételével mindent kiszedni:p maradt 841 növényem,de már az amarántot kell ültetni holnapra8)
    Jók voltak a pályák,most nem féltem nekimenni a másik csapatnak: volt egy arany banán amit csak így lehetett megszerezni:D
    Aki kész annak gratula,aki még gurigázik sok sikert a befejezéshez;)

14. GCSRama

GCSRama Utánpótlás-írogató

Gratulálok! Az előbb lettem kész, "nem" apróztam el. Nyereményeknek így kimondottan örülök.

kutyaszálló és Doggyra kedveli ezt.
  15. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok kedves játékosok!

A 2 hetes, Gólözön event véget ért, így a csevegő is bezárta kapuit.
    Reméljük sikeresen fociztatok a három állatkával és rengeteg ajándékot gyüjtöttetek be, a végén a csillagos érméket is beváltottátok.

További sikeres játékot kívánunk!
    A Farmerama csapata!

Luminary, kutyaszálló, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.