Visszajelzés Gótikus történet 1-6. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 6.10.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mija

mija Járnitanuló

Sziasztok. Én feladtam 1 feladatsort, tegnap 1x1 szegfű volt vetve nem volt elég .Na majd többi remélem jobban fog sikerülni,igaz így lehet felhősorom nem lesz meg.Nem adom fel ,újból kezdtem a játékot,és megint nagyon tetszik.

2. gyemant1

gyemant1 Aktív író

ŐŐŐ, Én balga! Na, jah. ÁÁÁHHH! KöSSz

juliannakoczkas és bogisaci60 kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Bocs, de én is tegnap nagyon elfáradtam. A rekeszizmom begörcsölt ettől:
    Hát igen. Az önfeledt élvezethez, mindig jól jön, egy kis megfontoltság is.

Utoljára szerkesztett: 8.10.20
    -kaktuszable-, times84, Fuhur és 5 más kedveli ezt.
  4. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

SOS!
    Az első kör befejezéséhez hiányzik 9 teaszűrő. Régebben volt ilyen segítő topik,most ide irányítottak.A segítés nagy hálára kötelezne.és természetesen viszonoznám.

Egy kör szénával és 2 kör répával összejött......remélem a következő 24 órát kevesebb izgalommal megúszom.
    Sikeres,örömteli játékot,mosolygós szép napot.

Utoljára szerkesztett: 8.10.20
  5. temetek

temetek Járnitanuló

Sziasztok ! 11 db teaszűrőre lenne szükségem a kitehető megszerzésére ! Köszönöm,ha tudsz segíteni !!

6. zene53

zene53 Junior szaki

A gótikus felhőre megszereztem az első rávalót, viszont most meg a felhőt nem találom! Végig pörgettem a paszulyt de nincs, lemaradtam valamiről, amit tudnom kellene? Kérem valaki segítsen, köszönöm.

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

-ágianyu33- és vihence kedveli ezt.
  8. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Érdekes. Gyékénnyel vártam az eventet (22:15), és három +1 Pancsival 155 röpi lett. Utána gazdaköri miatt mézkerepet ültettem (20:30), gondoltam így is meglesz, és 199-et kaptam. Hogy is van ez?

-kaktuszable- és Ribiszke kedveli ezt.
  9. zene53

zene53 Junior szaki

Nagyon köszönöm a választ, most meg nyugodtam.

10. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

nekem 4 db teaszürő hiányzott és ültettem répát és búzát felváltva és meglett. várom a következőt.

11. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Sziasztok ! Én sajnos szerintem bukom, 10 keserves db kéne de sehogy sem jön össze,szénából egyetlen egy darabot sem
    adott répa- búza keservesen 1-1 db jön .Ha most nem jön össze ,akkor nem is folytatom ,nem idegelem ki magam .
    Játszani akartam de.....>:(

12. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

1. feladat tegnap hamar meglett. 1. kör adott 7 pannival 170 röpit gyékényre. Utána 2 kört 0-áztam, mert nem akartam görcsölni rajta. Most várom a mait, bár nem üres teljesen a szédült, pár ól kinn maradt, 4 óra amíg beérnek, de már nem bántom őket. A maradék területen termelek majd. Most megyek egy párat pörgetni, hátha.... :)

Ribiszke kedveli ezt.
  13. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Sziasztok kedves Játékosok!

A 6*1 napos event 2. napi része élő, online!
    Egy ki-be lépést végezzetek el, és kezdődhet az ültetés a szédült szántón.
    A most kezdődő ciklusban
    1.980 db Gótikus történet bokor + 1.740 db dinnye a beadandó holnap 13:59 -ig.

Felkészülési intelmek a holnapi, azaz az event-sorozat 3. napjára: vetőmagot biztosítani a mai event-növényből holnapra, amelyből majd beadandó 1.970 db (ez akár előre letermelhető a szédült szántón);
    és előkészíteni a terepet a főfarmon 270 db Teáskanna felröppenőhöz, amelyek beadási határideje:
    2020.10.09./14:00 - 2020.10.10./13:59.

Sikeres játékot kívánunk!

.dina1., -kaktuszable-, milvinus és 18 más kedveli ezt.
  14. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Köszönöm a válaszodat. Úgy látszik eddig elkerülte a figyelmemet ez a fajta szokás. Most ismét ott a felhősor.

Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is igy jártam el, csak papiron ,gép mellé helyezve. Ma viszont csak fél 3-kor értem ide,nem vesztek vele semmit azt a kevés növényt hamar letudom.Pluszban is lesz időm termelni!

zsani_apja és juliannakoczkas kedveli ezt.
  16. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok

Én azt szeretném kérdezni,hogy ha több eventgazt termelek,mint ami kell a 24 óráshoz a többlet elveszik?Vagy legyárthatom ma pl a maira meg a holnapira valót is??

köszi

-kaktuszable-, GA-BI-O-Farm és Ribiszke kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.

Hárommal feljebb ott a válasz.

18. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia petya2007!
    Nyugodtan letermelheted, nem fog elveszni.

19. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

köszönöm a választ
    valóban ott van,elsiklottam felette :eek:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Sziasztok.

Ne feledjétek, hogy holnap a 3. feladatban a tenyésztés is ad teáskannát, aki még nem csinálta meg a neon bulis feladatot, annak itt van a 2-az egyben lehetősége. Csapjuk le a legyeket, izé akarom mondani a kannákat, remélem lesz baby boom!!!;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.