Visszajelzés Garázsnyíltnap

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 24.8.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bizony... a vetőmagra figyelni kell;) Maximum a kosár lehet mentőöv:music:

-Fülemüle-70, Fätum és szellorozsa kedveli ezt.
  2. 301969

301969 Járnitanuló

Valaki, valamikor kapott már FA fát??? Mert ,,elvileg" az is nyerhető ezekből a ládákból... :(

marcsi152 és peter1022 kedveli ezt.
  3. Hbelushi

Hbelushi Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    A Havasi katasztrófa gazdaköri feladatnál lehet nyerni Eventnövény betakaritásnövelőt, amely 8 órán keresztül +1 db bónuszt ad. Az a bónusz sem működik? Értem, hogy semmi, de ez egy speckó bónusz, ez sem? Ez a neve: Eventnövény betakarításnövelő :))

peter1022 kedveli ezt.
  4. margittka66

margittka66 Junior szaki

Szia!Igen,nagy örömömre egyet sikerült kapnom a ládából.

5. vica011964

vica011964 Utánpótlás-írogató

Szia szomszéd!

Igen, én egyszer, még valamikor a kezdetekkor, amikor azt sem tudtam, hogy mi fejlődhet ki a Piccolóból. Azóta is várom a következőt. xD

6. -Holdfeny-.

Az egyik Farm arany fám Piccoló ládából van;) Akkor szerencsém volt!

7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Az Event növény betakarítás növelő hat az úgynevezett normál event növényekre, amelyeket a farmos, vagy a szigetes területeken termesztünk, de nem hat az eventes területen.
    Itt a földrajzi elhelyezkedés a meghatározó, mert az eventes területen csakis kizárólag a víz és a normál trágya hatásos az ott termeszthető event növényre.
    Ezt egyértelműen tartalmazza az event leírása is:
    "Az eventes területen termelt eventnövényekre csak a víz és a trágya használható! Semmilyen fajta bónusz nem érvényes a területeken: a kerekkeréken nyert terménybónuszok és a rekeszes bónuszok sem fejtik ki hatásukat a területen!"
    https://board-hu.farmerama.com/threads/garázsnyíltnap.21494/

Ezen módosít a legnagyobb kosár vásárlásának a lehetősége: upload_2021-8-24_14-10-30.png
    A gyümölcsdzsemes palacsinta jellemzői és hatása szintén szerepel a fenti hivatkozáson található event leírásban.

8. Hbelushi

Hbelushi Utánpótlás-írogató

Köszönöm a tájékoztatást! Megpróbálok együtt élni e lehangoló infóval :)

9. -Holdfeny-.

Ez egy ilyen event;) Valamikor a kezdet kezdetén, mindent ebben a tempóban termeltünk:music:

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!

Én is azon szerencsések közé tartozom aki, kapott már Piccolo ládából farmaranyfát.:)

11. Sziszi1950

Sziszi1950 Kivételes tehetség

Én is kaptam már picollo ládából farmaranyfát.

12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ez egy szuper event lesz , mert nem kell famot bontani érte . :D

Az fura , hogy le kell termelni 800 db Fogaskeréknövényt , hogy ki tudjak ez miatt váltani 50 Villáskulcsbambuszt , hogy ez miatt kapjak beváltásra 5 csillagos érmét , amivel nem tudok még kezdeni semmit se . xD:cry::inlove:

mmmacskah, karippa, SzuperTájfun és 17 más kedveli ezt.
  13. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Én még mindig az elsőre várok!xD Nekem olyan mint egy mese:pxDxD

jutka190226, szellorozsa, ildiko44 és 6 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Ettől őrült ez a farmxDxDxD

15. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

A 10. hozzászólásban választ kapsz, hogy mennyi növény termelésével kapod a legtöbb érmét.:)

16. kollármargit52

kollármargit52 Járnitanuló

Sziasztok! Én is kaptam egyet, és várom a többit is, de valahogy nem akar adni a láda többet.:sleepy:

17. -Holdfeny-.

Most próbálok gyűjtögetni, és több piccolót nyitni egyszerre;) Hátha akkor majd szebb dolgok bukkannak elő.. mintha egyesével nyitnám;)Már 3 van a menüben;)

anci0915, jutka190226, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Nem találtam számolgatást, így megnéztem mit lehet ebből kihozni napi 4 aratással, első nap 2 körös felszaporítással.
    Ha valaki nagyon odafigyel, akkor letermel 1624 fogaskereket és 1450 villáskulcsot, amivel megoldható az összes beadás és 250 db érme kiváltása

Például így:

Fogaskerék (6 ó)Villáskulcs (8 ó)
    Sze14:00100
    Sze18:20500
    Sze22:401780
    Sze22:411810
    Cs7:008850
    Cs11:2021650
    Cs15:4034450
    Cs21:26344178
    P4xaratás600434
    Szo4xaratás856690
    V4xaratás1112946
    H4xaratás13681202
    K4xaratás16241458

Reggel és délelőtt 6 órás növényt kell ültetni, délután és este 8 órásat. Amennyi 2x2-t le lehet rakni, majd 1x2, maradék 1x1 (Elvileg 27, 16, 4)
    Érmékből 14x5-öt lehet kiváltani Fogaskerékből és 36x5-öt Villáskulcsból, ami 250 érme a 2 db Piccoló ládához
    Ez nagyon ki van centizve, ezért nem maradhat ki egyetlen aratás sem (csúszkálás az belefér, de kell a napi 4 aratás)
    Persze a 2 db dekor simán kihagyható, és akkor akár egy teljes nap is megtakarítható, vagy hétköznap elegendő lehet a napi 3 aratás...

mmmacskah, Andzsi1971, Leaser50 és 29 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt megint nem fogja megérteni a főnököm. Felfogni meg aztán főleg... :D

20. Lenczy

Lenczy Fórumfelvigyázó

Sziasztok! A leírás szerint semmi nem hat rá. Gondolom Racs kell, és kérdezném, hogy Jack használható-e?

-Fülemüle-70 és szellorozsa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.