Visszajelzés Garázsvásárbuli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 10.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.1.27, 19:18.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok mit takar az hogy hasznalj 19 szupertragyat itt ''ali gator novnyrajongo''

2. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Az egyszerű kérdés. Miért nem lehet a focis eventet az előző módon betenni? Ültettünk növényt, kevertünk, és focisztunk. Most komolyan egy hónapig nem lesz normális event, ??A szurkolói csomagot csak naponta lehet megszerezni? Nekem ez túl agyon katyvaszazott. Köszönettel.: zsóka56

Utoljára szerkesztett: 11.6.26
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azt jelenti, hogy használj el 19 szupertrágyát. A többi nem érdekes.

4. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Ez szuper, ahogy összefoglaltad.

A növényes oké, főn mehet a zsázsa, viszont a fák és ólak mehetnek csak a bahán ?

genka53, -ágianyu33- és -BombadilToma- kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó neked:inlove: Nálam smucig volt...:oops:
    Nos nulláztam kicsit.... csereberéltem a felreppenőket... s összességébe elég jó dolgok jönnek...
    De a haladási pontok nem szaporodnak:wuerg:

genka53 és petya2007 kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

Szerintem bármelyik területet lehet használni. Én növényt és ólat a farmon, fákat a Bahán arattam.

vihence, genka53, Rizstej és még 1 ember kedveli ezt.
  7. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Na hogy süssék meg...ezen valószínűleg átcsúszott az ellenőrzés...

8. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Millió köszönet...ha megölnek se jöttem rá.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  9. Samborg

Samborg Fórum félistene

Megnyomtam. Cirka 5 perc után reagált rá.

10. -BombadilToma-

Óvatos duhaj vagyok én már... Learattam egy darab fát, és megnéztem (egy területváltás után), hogyan számol. Hát így.

11. petya2007

petya2007 Fórum hercege

Szia

Nekem egy kérdésem volna ha lehet :)

Ha minden figuránál zöld minden,akkor vége?
    De vajon miért írja ott,hogy 4%

Nyuszi_100 és farmerSS kedveli ezt.
  12. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Eddig jól haladok, sikerült kuponokat is cserélnem, viszont jó lenne látni, hogy a különböző eventes kellékekből mennyi van...ezt megtalálta valaki?

13. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Tudjátok mi a legnagyobb bajom...? Hogy a 3 csillagosokat még ha ki is fizetem és megszerzem a dekorokat, konkrétan semmi biztosíték a felhőre. Értem én, hogy közösségi de ilyen feltételek mellett a nagyok se fognak bepakolni.

Hozzátenném, a százalékok az első perctől kezdve 4-4-4-6% álltak ami azóta nem nőtt. Látjuk a számokat tény, de tényleg rajtam kívül kb senki se csinált volna semmit? Ezt azért kétlem....

Szia Toma!

Nálam is kész a növényes 1-2 csillagosa, a többi viszont parkol. Ez egy kb pár óra alatt lezavarható event, ha van elég felreppenőnk, így én bevetettem hosszúval és holnap eldöntöm akorom-e a 3 csillagosokat is termelni a lutriért. Igaz a dekorok % dolgot adnak ha nem jön össze a felhő, de az egyéni célokon felül én nem teszek bele többet (bocsánat de nekem nem éri meg lutrizni, hogy extrát kér vagy csak sima termelést).

Ha lesz elég röpim és úgy döntök, hogy nekimegyek akkor 2 napra fogok készülni. Első napon mindenhova kirakom a tyúkjaimat és kézzel aratgatva aznap megcsinálom az állatos részt, utána pedig a fákat ugyanezzel a szisztematikával...Fák annyiban trükkösek, hogy ha beértek már nem extrázhatók, viszont mikor teljesítek egy aratós feladatot visszavetem a learatottakat KKval és szupival.

Ezen felül azt figyeltem meg, hogy szinkronban vannak az 1-2 feladatok. Ha az egyik aratást kér akkor a másik is ha az egyik extrát akkor a másik is. Így mindig összevárom mert felezni tudom az extrák felhasználását hiszen egy felhasználást akár mind a 3 feladat is számolja ha az kell neki pont.

Rizstej, farmerSS és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

He-he-he....
    Ha minden zöld, az csak azt jelenti, hogy feltornáztad a szorzót a maximumra. Ha a következő feladatot nem csinálod meg időn belül, kezdheted elölről.
    A haladási sorokat a kis kék csomag ikonra kattintva látod.

vihence, -ágianyu33-, petya2007 és 3 más kedveli ezt.
  15. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Már 3x ültettem zsázsát, nem történt semmi. Mi lehet a gond?

16. -BombadilToma-

Szia!
    Miután learattad, menj be az eventablakba, és nyomd meg a feladat melletti zöld gombot.

vihence, Lenczy és farmerSS kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam már a fülemből fütyülő gőz is zöld... Akkor nyertem????

61,40,106,410 haladási pontnál tartok...
    Ez most jóóóó? :oops::music:

-BombadilToma- kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Igen, azt gondoltam ott a zöld gomb, de nincs. 5x arattam már.

19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Genka. Azóta nem tudok a fórumra írni.
    Egy másik mukinál csináld meg az 1 csillagost és akkor az aki kéri, el fogja fogadni.

genka53 kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Apropó! Ha már elértem egy szorzót akkor azt a későbbiekben ha majd azt kéri a feladat, hogy érjek el 4 x szorzót akkor az autómata vagy frissen kell elérni....???:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.