Visszajelzés Garázsvásárbuli - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -Sudden-, Jun 10, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

This poll will close on Jan 16, 2027 at 7:18 PM.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sadrika97

sadrika97 Fórum bárója

Megoldódott a "A mosómedve (Bundás McFluff) S szintű feladatai között mit jelent: "Érj el 10. szintre"?" problémám, mert egy óra múlva teljesíthetővé vált. Érdekes, hogy amikor lekattintottam a beadást, akkor a szöveg megváltozott " Érj el a 11. szintre", lett belőle. Eddig úgy volt, hogy a teljesített feladat szövege volt látható a beadás után a 8 óra várakozási idő alatt. Most pedig változott a szöveg. Nem biztos, hogy tudom milyen szintekről van szó. A másik érdekes amit fentebb írt ninkarra: a Bundás McFluff egy csillagos feladata kérte, hogy" Teljesítsd Bundás McFluff kérése S. Elcseréltem másik feladatra, mert tippem sem volt, hogyan teljesíthetném.

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Amikor konkrét fatermést (vagy növényt, állatot) kér, azt a pajtából kell teljesítened.
    Tenyésztéssel szerezhetsz folyékony energiát, amivel kicserélheted a feladatot.
    A lakat ikonra kattintva pedig fagyaszthatod a feladatot, így az addig vár, amíg nem tudod teljesíteni.

3. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Részemről befejezve. Egyéni teljesítve. Legrosszabb rémálmomban se jöjjön elő ez vagy bármi hasonló. Egyebet nem írok, mert annak csúnya vége lenne. A szomorú az, hogy ezt az egészet (eventleírás, technikai kivitelezés) komolyan is gondolták. Ill. valamit érezhettek, mert nem kérik a véleményt...
    Sok türelmet mindenkinek, aki még szenved vele:)

4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Sziasztok!

Na pénteken látva amiket írtatok, csak belefogtam ebbe a faramuci eventbe, ma reggel készen lettem az utolsóval is,
    a fás résszel. Az egyéninél mindenütt pipa van és van ahol jócskán túlmentem az egyéni feladaton. Minden hozzávaló is akad
    bőven. Tegnap tenyésztettem jópár kört, van még így is a gazdakörbe bőven a tenyészállatos feladatoknál.
    Csak azt nem értem a közös jutalmaknál miért állok még 0/10-en. Előbb utóbb csak felfogom majd azt is.
    Azért az állandó frissítgetés, ki-be lépés az agyamra ment rendesen. Soha többé nem szeretnék ilyen hülye eventet, ami
    állandóan arra kényszerít, hogy jelen legyek a farmon.

5. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok!
    2 beadás kell még az állatosból és kész az egyéni. De ez az állandó ki-be lépés az eventes felületre katasztrófa.

6. -happy58-

-happy58- Junior szaki

Köszönöm a segítséget, ha lassan is , de haladok :)

GA-BI-O-Farm likes this.
  7. farmersanyi1

farmersanyi1 Járnitanuló

Sziasztok! A közösbe hogyan kell beadni valamit? Segítsetek légyszi.

8. csanya52

csanya52 Törekvő

Sziasztok!A felhőt hogy kapjuk meg?

9. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

Szia!
    Ugyanott, ahol az egyéni feladatokat teljesíted. A felhők a mosómacis részben vannak.

Szia!
    A felhőt akkor kapod meg, ha a közös teljesítmény és a saját is eléri az előírt pontszámokat.
    Részletek itt, a Jutalomkorlátozás címszónál: https://board-hu.farmerama.com/threads/garázsvásárbuli-2026-június.27988/#post-1512535

10. farmisto

farmisto Aktív író

Sziasztok! A fás beadósnál szinte alig haladok, azt hogyan tudom gyorsítani? A fáim általában 12 órás érésűek.

Másik kérdés, hogy a max. jutalmakhoz, minden karakternél a személyes jutalmak haladásához, mindhárom szintet végig kell vinni?

Köszönöm a segítséget.

11. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Szia. Köszönöm a segítőkészségedet.

De nem vette le, mert még mindig ki van írva. Most letermeltem, most sem változott. Akkor ha a pajtából viszi, miért van még mindig ott?
    A kettős nyíllal mi a cél?
    Lakatra még nem kattintottam.
    Megmondom őszintén, napi 2-3 alkalommal benézek rá, és ahol lehet leszedek, ami nincs vagy nem megy, azt hagyom.
    Egyedül a fákkal vagyok jól. Majdnem tele a csík.
    Nem igazán tudok az órához alkalmazkodni, meg nem is akarok.
    Ha nem sikerül, akkor is ragaszkodom a saját időbeosztásomhoz. Márpedig nem fog sikerülni, de nem fogom az egész napomat itt tölteni, lesve hogy mikor mi van.
    Ez még az eventes területnél is rosszabb.

12. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

A kettős nyílra akkor kattints, ha jöhet a következő feladat. De gondold át...előtte a számlálón látod, mennyi van még hátra a 8 óra várakozási időből (gondolom, ha ez letelik, automatikusan adja a köv.feladatot - ezt nem tudom, mert nem vártam ki egyszer sem).
    Ha kéred a köv.feladatot, kattints a kettős zöld nyílra és kapod a következőt az arra érvényes idővel.
    Az átgondoláshoz...Toma is írta korábban...érdemes estére hagyni egy ilyen 8 órás időtartamot, ehhez hozzájön még a feladatra adott idő (ez ugye változó, ha jól emlékszem 3-5 óra) és így estétől ki lehet húzni reggelig, hogy ne essen vissza a teljes zöld sávod.

SnéDóri, libuskafarm and zsani_apja like this.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem biztos van olyan fád, ami hamarabb érik.
    Rendezd a keresőbe időtartam szerint, előtte az arany rekeszbe tegyél növekedés serkentőt, az a bahán 10%-al csökkenti a fák érésidejét, rakj rá KK turbó trágyát. A farmon is vannak rövid érésű fák,ferdefa, cédrus , mezei juhar stb., ha XXL fejlesztést
    teszel rájuk még rövidebb idő alatt érnek és ott is tudod használni a KK turbó trágyát.

14. Blökix

Blökix Fórum hercege

Lenne egy hülye kérdésem.
    Honnét tudom,hogy befejeztem az egyénit?
    Ha megvannak a kitehetők?
    Vagy mikor?

15. szepesej

szepesej Fórumszaki

Rámész a kék ajándékcsomagra , rákattintassz mindegyik állatnál és alul meglátod hogy melyik rész van készen 15/15, 10/10, 8/8

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha a kettős nyilat látod, akkor egy már elvégzett feladat szövege van az ablakban. Arra a gombra kattintva 1-5 kupon beadásával új feladatot kérhetsz, nem kell kivárni a 8 órát.

Szerintem egyáltalán nem kell állandóan a farmon lenni hozzá, vagy az órához igazodni. Nálam két Bahás területen fák vannak, míg a fő farmon vadaskertekben sárga tyúkólak, mellette földek. Csak annyi fát vagy ólat aratok le, amennyit a feladat kér, majd a zöld nyíllal érvényesítem, és a kuponnal kérek új feladatot. Mindaddig, amíg már egy feladatot nem tudok megoldani (pl. nincs már annyi fám vagy ólam). Akkor ezt a feladatot lakatolom, és többet nem kérek ki, majd csak a következő alkalommal (reggel és este foglalkozom vele). A növényes feladatokat zsázsával könnyen megoldom, és ha van időm, akkor akár tyúkozhatok is egy-két kört. Közben folyamatosan figyelem a mosómedve feladatait is. Ott is addig kérek ki újat, amíg egynél el nem akadok, majd azt lakatolom. A csíkom nem megy le, a területeimet nem kellett átrendeznem, nem élek naphosszat a farmon.
    Valójában elegendő kupon birtokában ugyanúgy megcsinálható lenne az egész event pár óra alatt, mint bármi más ültetős-beadogatós event. Csak több extra kell hozzá. (Mondjuk így is kell hozzá ez-az, mert kérik a feladatok.)

17. Blökix

Blökix Fórum hercege

Köszi!

18. szepesej

szepesej Fórumszaki

Nemsokára elérjük az első felhőt. 91%

genka53 likes this.
  19. kiszsuzsi

kiszsuzsi Törekvő

Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni ! honnan tudom hogy a közösbe mennyit adtam be hogy a jutalmakat megkapjam. Köszönöm előre is.

20. csanya52

csanya52 Törekvő

97%

genka53 and Othep like this.
Thread Status:
Not open for further replies.