Visszajelzés Garázsvásárbuli - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -Sudden-, Jun 10, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

This poll will close on Jan 16, 2027 at 7:18 PM.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. krokusz28

krokusz28 Fórumlakó

Reméljük, rajtam nem fog múlni. Az én beadásom eddig 10349/2825.

2. bazsge

bazsge Törekvő

Rajtam sem fog múlni. Az én beadásom eddig 20730.
    Remélem sikerül.

3. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Nálam az egyik 12307/2825 a másik 14802/2825:)
    Bizakodó vagyok, hogy sikerülni fog;):)
    További szép estét!:inlove:

4. csanya52

csanya52 Törekvő

Nekem 24500

5. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Jól értelmezem, hogy a %-nak azt írnak ki, amit akarnak? Tanulságos ívönt. Már semmin sem csodálkozok. Ízléstelen volt idén a rengeteg kitiltásom, de most már azon sem csodálkozom. Felháborító, ahogy itt működnek a dolgok. Gondolkozom a játék abbahagyásán.

Laxiaa and 20zeno13 like this.
  6. Jani

Jani Fórum-zöldfülű

Ok, gondolkozz ! xD Azt hiszed érdekel valakit? Ez 1 lehúzós, hulladék event, nem kötelező teljesíteni! - vagy hagyd abba a játékot és nem fog idegesíteni;)

_LiNi_86, PalMa and Tundeati like this.
  7. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Nem mozgat meg a véleményed, haver :) Amit leírtam nem egy megvitatandó dolog. Legalábbis nem általad.

8. .apa64.

.apa64. Törekvő

Sziasztok jó reggelt mindenkinek !
    Az utolsó feladatnál 86%-on állok tegnap este óta :-(
    Így nem lesz kész a második felhősorom .....
    .apa64.
    ID:3398440

GA-BI-O-Farm likes this.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok.
    Nem tudom jól értelmezem-e, de most már tényleg minden fejetetejére állt a fejemben.
    Tehát feltornászom magam a maxra, és ha hagyom a zöld csíkot elveszni, akkor visszaesik a szintem? Tehát amit eddig teljesítettem feladatot azt elveszik, elvesztem?

24 óra van még az eventből? Hogyan, nem szerda este van vége? Ma van szerda :D Vagy már a napokat sem tudom....

Szerintetek az ilyen játék szórakoztat, ami ennyire ideláncol és zizissé tesz?

juliannakoczkas and GA-BI-O-Farm like this.
  10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Nem rajtad múlik a felhősor, hanem a közös beadásokon.

.apa64., GA-BI-O-Farm and -Holdfeny-. like this.
  11. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A szintedet, az addig beadott értéket nem veszted el. Azt a szorzót veszted el, ami magasabb pontot eredményez a beszállításoknál.
    Amennyiben teljesítetted a minimum beadásokat - hogy részesülj minden földi jóból - nem kell a gép előtt ülnöd. Naponta kétszer elég, ha teljesíted azt, amelyik feladat éppen elérhető. Vagy 1x, ahogy időd és kedved engedi. De, ez már nem kötelező, csak ajánlott.

A későbbi kezdés miatt módosították az event végét. Volt róla hivatalos tájékoztatás:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/garázsvásárbuli-2026-június.27986/#post-1512752

További jó játékot!

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Minden feladat teljesítéséért pontokat kapsz. Az 1 csillagosokért (S) 20-25 pontot, a kétcsillagosokért (M) 60-75 pontot, a háromcsillagosokért (L) 160-200 pontot.
    Ami pontot megszerzel, azt nem veszíted el (soha, egyetlen eventben sem...). A pontok két helyre könyvelődnek. Van egy egyéni haladási sáv, és van egy globális, közösségi. Mind a 4 karakter mindhárom feladatához külön haladási sáv tartozik. A globális sáv pontszámaiba beleszámít mindhárom (S-M-L) feladatban elért pontszámod. A haladási sávokat a kék csomag ikon alatt látod, mind a 16-ot.
    A bal alsó sarokban látható zöld csík az adott karakterhez tartozó globális feladat haladási sávja. Pontosabban annak csak az éppen elérendő, következő nyereményhez tartozó csíkja. Ha a közös nyeremény megvan (eléri a csík a 100%-ot), akkor a csík a következő nyereményért újraindul 0-ról.

Az, hogy egy feladat teljesítéséért mennyi pontot kapsz, az függ a megszerzett szorzódtól. Ezt minden feladat alatt egy zöld buboréksor mutatja. Minden időn belül megoldott feladat teljesítésekor nő a szorzód (persze nem a végtelenségig, csak az utolsó buborékig). De amint egy feladatot nem sikerül időn belül megcsinálni, a szorzó nullázódik. Ezzel nem a megszerzett pontjaidat veszíted el, csak a következő megoldott mondjuk S feladatért nem 25, hanem csak 20 pontot fogsz kapni.

13. krokusz28

krokusz28 Fórumlakó

Szia,
    Csütörtök 10.00-ig tart az event.
    A zöld csík visszafehéredik, ha vannak feladatok, amiket nem csinálsz meg időn belül. Ne aggódj, nálam minden reggel fehér minden, éjjel én nem farmozok. A feladatért járó jutalmaidat nem veszik vissza, vagy nem értem, hogy itt mire gondolsz?
    Engem is bosszant, hogy szinte folyamatos jelenlétet kér az event és, ha gazdaságosan akarom teljesíteni a feladatokat, akkor kézzel kell, hogy arassak (10 ól, 20 fa, 94 terület, 20 trágya, 15 víz stb). Egy darabig csinálom, aztán hagyom. Délután megint. A saját, egyéni feladataim készen vannak, most már csak tényleg a közös miatt csinálgatom.

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én se kelek fel éjjel, mégse veszítem el a szorzóm. A trükk mindössze annyi, hogy este nem szabad kikérni új feladatot. Ne a feladat ideje ketyegjen le éjszaka, hanem a két feladat közötti 8 órás várakozási idő.

15. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Na most nekiveselkedtem egy menetnek még.
    Most megint azt mutatja, hogy minden feladat megvan.
    15 , 10, 8 és az utolsó ugye a közös, ami meg sem lesz.
    Meglátom délben vagy délután mi lesz az eredmény. Az első is 665 pontot mutat, ha az megmarad, akkor megvan.

Egy agyrém. Ez így, ebben a formában nem szórakoztat. Megint az a lényeg hogy kattogtassak ezerrel.

-kaktuszable- and GA-BI-O-Farm like this.
  16. Hrózsa

Hrózsa Fórum mestere

Sziasztok!
    Nekem ez a garázsvásár nem igazán buli. Csinálgatom, de nagyon lassan haladok. Olvastam, hogy valaki már a focisat csinálja. Mikor lehet azt elkezdeni? Holnap kezdődik a sütis. Ez valami káosz részemről.

juliannakoczkas and Pierrot20 like this.
  17. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Az a sütis is elég gyengusz eresztés lesz.

juliannakoczkas likes this.
  18. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

A focist egy hete lehet csinálni.
    Középre be kell adni 11 juhot és 23 óránként beszedni 1-1 játáklehetőséget.

Az event összefoglalója:

• A középső buborékba be kell adni 11 juhot. Rá kell kattintanunk a buborékra majd jobb a oldalon megjelenő "Feloldás" gombra. Ezzel feloldottuk a középső buborékot. Mivel ez egy "órás" különleges buborék, rá kell kattintanunk a "Használat" gombra, hogy elinduljon a számláló. Ekkor kapunk 1 db "Szurkolói csomagot" és 4 másik buborék beadhatóvá válik. A használatba vett buborék pedig 23 óra elteltével újra arathatóvá válik.
    • Minden további "órás" buborék 23 óránkként aratható, a feloldást követően.
    • A "Szurkolói csomaggal" indítható a focis mini-játék.
    • Az itt kapható jutalmak, valamint a mini-játék jutalmai között is szerepel az "Érem" nevű kellék, ezen felül a Rajongói boltban is kapható. A két event-független fekete buborék (felhősor) feloldásához szükséges.
    • A korábban felsorolt 4 event során olyan kellékeket szerezhetünk, amik további buborékok feloldásához használhatók.
    • Az egyik vásárolható kosár tartalmaz egy "Síp" nevű kelléket, amivel a "Szurkolói csomagok" hátralévő érésideje 20%-kal csökkenthető, visszaszámlálásonként egy alkalommal.

19. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Na, megvagyok még :D

Szóval ez az közben azon agyaltam, hogy a szorzóval kapok pl 50 pontot, de szorzó nélkül csak 40 lenne. Na már most, ha lejár a csíkom, mert nem érek időben ide, akkor azért áll vissza a számláló, mert elvesztettem a szorzóm, tehát valójában nem 50 pontom van, hanem csak 40?
    Akkor most folyamatosan pakolni kell, hogy ne essek vissza?
    Ha ez van az nagy szemétség.

Azért liftezett nekem a feladat, mert megvolt, meg elvesztettem? Mert elszállt a szorzóm?

juliannakoczkas likes this.
  20. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Láttam az időpontot jelezte valaki, hogy az event befejezésének az időpontja változott. Helyes időpont, a csütörtök 10 óra, amikor vége lesz a mostani eventnek. Az óra szerint, hivatalos értesítést még nem láttam erről.

Arra is érdemes figyelni, hogy a holnapi event 10 órakor kezdődik.

Thread Status:
Not open for further replies.