Visszajelzés Garázsvásárbuli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 10.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.1.27, 19:18.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Kattingattam, hogy ugyan melyik százalék hol áll. Erre az állatósnál látom, hogy 36 ólat kellene aktiválni. Na de várjál, nem 0/36 az állás, hanem 36/36, beadható a kész feladat. Nos, mindenhol fa van, kivétel 2 területet ahol a ma induló event van! :D

Tényleg projekt 2 ez az event, mindegy mit csinálsz, vagy kipipálja amit nem csináltál vagy nem pipálja ki azt amit meg igen...:D

hanny65, Sylja, Farm_Tadity_ és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Visszatérő hiba volt az eventen, hogy az ólak aktiválása feladat akkor is teljesült, ha nem csináltál semmit. A városi projekteknél is máig megvan az a hiba, hogy az "adj tápot 2 ólnak" feladat is teljesül magától. A kettő nyilván összefügg, van valami belső feltétel, amit a tápozásnál figyelembe vesznek, de valahogy rosszul működik.

Ma még bekukkantottam az eventfeületre, és belefutottam a "Fejlődj a 0. szintre" feladatba. Egy oda-vissza kattintás után teljesült. Elértem a 0. szintet!
    Amúgy hiába a hosszabbítás, már nem foglalkozom az eventtel. Reggel otthagytam, nem foglalkoztam a csíkok megtartásával, erre jön a hír a +1 napról. Az eleve meghosszabbított event vége előtt egy kicsivel már ne hosszabbítsanak. Ha oda akarják adni a dekorokat, adják oda; de ne szórakozzanak már.

maszilva, hanny65, Sylja és 13 más kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Olvsgatlak titeket mindig ezzel a projektes dologgal bármikor is kerül be oda írás. Furcsáltam, hogy itt is ilyen, de hát mit is várhatnánk?

Nem a szórakozás hanem a gonoszkodás itt a hangsúly. Valszeg egy csomóan hagyták kinullázódni a dolgot, viszont csábítóan hathatott a dolog, miszerint még szerezhetünk akár piccolot akár dekort. Biztos vagyok benne, hogy voltak olyan játékosok akik bőszen szórták bele az extrákat, az én tippem az, hogy ezzel a mai kinullázással és hosszabbítással újra rávettek sok embert arra, hogy ontsa csak bele az extrákat. Elmúlt pár event erről szólt és teljesen egyetértek azzal, hogy had döntsem el én mire hazsnálom az extrámat és ne a feladat legyen az, hogy hazsnálj extrát két darab ajándék krumpliért...Szerintem itt nem a kedvesség volt a cél, hanem a "fosztogatás", "pajtaürítés". Lehet, hogy én vagyok nagyon szkeptikus ezekkel a dekorokkal, de egyáltalán nem érzem azt, hogy húha de kellene ez nekem. (Valszeg azért erős mert kitehető a tojástartóba és jó a szorzója, viszont a százalék amit ad, nem hat a dekorokra...)

Tudom nem ötletes topic, de ha ez a cél hogy ahzsnáljuk, adjanak újra olyan eventet ahol korlátlanul lehet használni és termelni eventnövényt és felreppenőt. Amivel utána igazán megérős extrákat lehet szerezni...lásd a legutóbb mammutfás, 100 játékonként lehetett 1-et szerezni kb. még én is öltem bele pedig én spúr vagyok :D

Rebcsok, genka53, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  4. Hofeher1

Hofeher1 Utánpótlás-írogató

Nem tudom nekem nem jönnek meg a garázszsetonok még csak az első csuszkát tudtam kiváltani.

5. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Köszönjük az összefoglalót, tökéletesen megírtad.
    Egy dologgal egészíteném ki: a globális nyeremények esetében, ha nem lépünk be az "akcióvadászok" játékrészbe, vagyis a beadandó dolgok felületére, nem is kapjuk meg az addigi jutalmakat. A második felhőnél vettem észre, mikor én beléptem és jött felugró ablakban az értesítés róla, majd átmentem a fiam farmjára, ott rögtön a paszulyra és amikor dekort tettem volna rá, átdobott a játék felületére. Miután rányomtam, jött ablakban, hogy megvan és csak ezután tudtam aktiválni - szerintem ez is komoly hibának tekinthető.

genka53, Sali~*.*, .barbi1. és 6 más kedveli ezt.
  6. zamenik

zamenik Haladó

Hmmm, ma már említésre sem méltatta senki a pár perc múlva lejáró lehetőségeket? ......

Hoppá, megkaptuk mindhárom dekort, csak be kell lépni

Goran és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. szepesej

szepesej Fórum ismerője

Éreztem hogy a végére belehúzunk, meglett minden.

.barbi1. és SnéDóri kedveli ezt.
  8. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok! Amit lehet megtehettem, de úgy érzem kiraboltak a kalózok. :p Pedig maga az ötlet jó.

Sali~*.* és SnéDóri kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Én említem, megkaptuk a kitehetőket.

Sali~*.*, .barbi1., zamenik és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ismét bebizonyosodott, hogy közös lónak túrós a háta! A játék nem hazudtolta meg most sem magát.
    https://kepkuldes.com/images/edcb35fd5880dd24db945f8bab7ebde6.md.png[​IMG]

A fentiek alapján akkor miről is beszélünk?
    Őszintén szólva ez az event már nem csak hibás, hanem méltatlan a játékosokhoz. Feladatok teljesülnek akkor is, ha semmit nem csinálunk, mások meg nem pipálódnak ki akkor sem, ha megcsináltuk. A ‘Fejlődj X szintre’ feladatok összevissza működnek, a mosómedve pedig néha saját magát kéri, ami miatt megakad a játék és F5 kell.
    A hosszabbítás időzítése is kifejezetten bosszantó: sokan már elengedték, mire bedobták a +1 napot. Ez így nem kedvesség, hanem félrevezető gyakorlat.
    Egyre inkább úgy tűnik, hogy nem a játékélmény a cél, hanem a pajtaürítés és az extrák kiszedése.
    A játékosok és a moderátorok csak reagálnak arra, amit kapnak — és amit most kaptunk, az sajnos egy félkész, hibáktól hemzsegő, átláthatatlan event.

Swartsch, PaySkin, feki13 és 2 más kedveli ezt.
  11. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Meglettek a kitevők. Örülök. Köszönet mindenkinek a játékért és a sok segítségért.

genka53, Rebcsok és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Lépjetek be eventes felületre, megvannak a dekorok is

Swartsch, SnéDóri, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  13. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Huh végre. Kész. Teljesen. Már a kicsiken is csináltam, hogy kész legyünk minél hamarabb pedig ott nem akartam csinálni. Végül is nem kár mert sok mindent kaptam azokon is. De ez az event igy ebben a formában ennyi hibával, álmomba se jöjjön elő többet.

genka53, PaySkin, barbi021951 és 4 más kedveli ezt.
  14. ricedo

ricedo Utánpótlás-írogató

Úgy gondolom, azért csak összehoztuk. Gratulálok mindenkinek!!!!

15. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Fórumprofi

Sziasztok!

9.47-kor néztem és még 3-4% hiányzott mindegyiknél, erre 10 perc múlva mindhárom megvan? Nekem ez olyan 'eléggé átlátszó a dolog'-nak tűnik, mindenesetre köszönet mindenki részére, aki dobált a közösbe.

ricedo, jófarmerlány, hanny65 és 2 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!;)
    Milyen érdekes! Hirtelen minden állat célba ért! Ami napokig akadozott vagy meg sem mozdult, most egyszerre mindenkinél átlépte a célvonalat. Úgy tűnik, valami ‘láthatatlan kéz’ nagyon gyorsan rendet tett a háttérben…
    Köszönjük BP!:D

kutyaszálló, ricedo, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  17. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Na ez az, lépjetek be... és aki dolgozik és nem tudott, az elbukta a dekorokat? Ennyi idő alatt sosem jött még össze ilyen %-os állás mellett, én meg voltam győződve fél 10-kor, hogy ezt most buktuk. @Sali~*.* véleményével értek itt most egyet, ez nem rajtunk múlt, én is csak kíváncsiságból néztem be, hogy mennyin ment el, erre...

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Kedvencem az volt amikor reggel 8:05kor beléptem 64 és 67% állt két számláló. Beléptem a gyopárra majd vissza, 8:07. A két említett számláló a szemem láttára ugrott 3 és 4 %, szó szerint ugrott. Mosolyogtam majd állítottam egy ébresztőt 9:55-re, hogy el ne felejtsek belépni a dekorokért. Hiszen már tegnap bitos voltam benne, hogy meglesz, de ez viszont igazolt is.

Köszönjük azoknak akik belepakoltak sokmindent, viszont kicsit sajnálom is mivel ez szerintem nem rajtunk múlott :( Fentebb már sokan kifejtették és ez nagyon bosszantó, hogy a céljük az, hogy kiszedjenek tőlünk mindent.

Be kellene látni a BP-nél, hogy nem az lenne a cél, hogy kinullázzanak mindenkit hanem engedjék, hogy akik le vannak maradva zárkózzanak, akik pedig régóta itt vannak azok pedig élvezhessék a már általuk begyűjtött extrák hasznát.

19. JUCUS

JUCUS Fórum parancsnoka

Sziasztok! Mindenki megkapta? Kicsin megvannak, de a nagyon nem kaptam meg egyiket sem. Már háromszor frissítettem. Tudom, hogy nem ide kell írni, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e még valaki rajtam kívül. Már első nap kész volt, azóta is csináltam, és nincsenek meg a dekorok.

GA-BI-O-Farm és feki13 kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia Jucus!

Beléptél a nagyon 10:00 előtt? :(

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.