Visszajelzés Garázsvásárbuli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 10.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.1.27, 19:18.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Inkább egy kedves gesztusnak nevezném. Jófejségnek. És együttérzőnek.
    Lehet akármit mondani a központról, hoznak rossz döntéseket de ez a döntés a lehető legjobb lett.
    Így nincs szégyenfolt, és nem következett az be, hogy 16 év után megváltozzon az a tény, hogy eddig sikerült minden közösségi rész.
    Sok-sok piros pont a központnak.

Swartsch, maszilva és farmerSS kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Szia.
    Miért nem tudják megoldani, mint a forgeon, hogy jobbra lent megy a csík pár secig, hogy kaptál valamit a projektért? Miért kell mindenért ész nélkül kattogni? Én már abba unok bele és tele vele a hócipőm. Jön agyba főbe, ha érdekel, ha nem.
    Ha csinálok valamit, mert kedvem, időm van hozzá, akkor a legkevésbé érdekel, hogy mit kapok érte. Ami van beosztom így is úgy is.
    Nem fogok semmit venni senki 2 szép szeméért.

3. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Én végig vittem az összes részt, sőt többszörösen túl vittem, de 2 napja a felröpiken kívül már nem voltam hajlandó a pajtából beadni semmit. Ma csak reggel gyors learattam-ültettem a sütishez, és már léptem is ki. Kb. 10-15 perce léptem be újra, és jött az értesítő a dekorokról.
    A lényeg az, hogyha teljesítetted a kötelezőt, szerintem mindenki megkapja a kitehetőket, akár be volt lépve ma, akár nem. Kár ezért felbégázni a társainkat, kis türelem, és minden a helyére kerül.
    Nyilván délután már jogos a reklamáció, ha addig sem érkezik meg, de ezt a megfelelő helyen és módon lehet jelezni. Kellemes sütögetést Mindenkinek, de legfőképpen élvezzétek a napsütést, hiszen nyár van! :inlove:

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Genka, Genka....

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. JUCUS

JUCUS Fórum parancsnoka

Megkaptam mindent, köszönöm.

GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  6. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Én kevesebb piros pontot adnék azért. Jófejség? Együttérző? Nem kell jófejnek lenni, nem kell együttérezni, korrekt játékot szeretnénk. A saját hibáikat kompenzálták. Amiket alaposabb tervezéssel, átgondolással csökkenteni lehetett volna valószínűleg.
    Őszintén...5-öst kaptak az értékelésnél tőlem...az ötlet nem rossz, csak a kivitelezés biztosan lehetett volna jobb.
    Kicsit azért haragszom rájuk (bár azt hiszem, ami nálam belefért, azt megtettem most is).
    És persze ez egy magán vélemény.

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és katimami51 kedveli ezt.
  7. hanny65

hanny65 Junior szaki

most léptem be és jött a felugró ablak ,hogy megkaptam a kitehetőket

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor lett volna "kedves gesztus" meg "jófejség", ha az event végének pillanatában jött volna a hivatalos közlemény arról, hogy a dekorokat mindenki, aki megfelelt a feltételeknek megkapja. (Az "együttérzést" ebben a szituációban értelmezni sem tudom...)
    Tudod, hogy én mindig megpróbáltam meglátni a jót a cég ténykedésében, és hűteni próbáltam azokat, akik folyamatosan vádaskodnak, rosszindulattal meg nettó pénzéhséggel vádolják őket.
    Mi volt a hivatalos indoka a hosszabbításnak? Soha nem hosszabbítottak egyetlen eventet sem "jófejségből" vagy "együttérzésből". Még erősen indokolt esetekben sem. Most megtették, és teljesen nyilvánvaló, hogy azok a csíkok nem azért értek el a végéig, mert a játékosok egy nap alatt annyi pontot csináltak, mint előtte 3-4 nap alatt. Vagyis igenis van szégyenfolt, bár csinálhatunk úgy mindkét oldalon, mintha ezúttal is sikerült volna a közösségi teljesítés; de mindenki tudja, hogy nem. És tegyük hozzá, nem ez volt az első eset, hogy manipulálták a közös teljesítést, de még soha ennyire durván. Az az igazság, hogy valamit nagyon elszámoltak...

Sali~*.*, Anulu73, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  9. Ableotory

A jelzés a moderátori csapatoknak 10:05-kor érkezett.
    De nem elvárható semelyik moderátori csapattól, hogy hadrendben álljon és másodpercek elteltével tegye közzé a közleményt.
    Az, hogy nem órák múlva vagy napok múlva jött, a BP megszokott struktúrája mellett, számomra azt jelzi, hogy tisztában voltak azzal, hogy a dekorok jóváírása 10:00 után nem történik meg automatikusan. A szkriptet megírni pedig nem 5 perc erre. Szóval, az a szkript is vélhetően már kész volt.

10. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Nekem nem jött felugró, pedig lépkedtem a területeken, hogy hátha !, viszont amikor benéztem a kütyükhöz, ott virít mind a 3 plusszos 1x1-es kitehető.

Azért egy kis túzijátékxDxD + lufiröpködés xD jól esett volna ennyi meló után:)

Gratulálok Magunknak, ügyesek voltunk !:)

.

genka53, kutyaszálló, nyuszi63 és 11 más kedveli ezt.
  11. Moonlight2026

Moonlight2026 Járnitanuló

Igen, én is nagyon örülök! Biztos központi rásegítéssel kaptam meg a kitehetőket, mert mindenhol hiányzott egy pici, de nem érdekel. Még reggel is nyomtam lelkesen és csak azért hagytam abba, mert elfogytak a kuponjaim és nem zajlott a csere.
    Eddig is nagyon tetszett ez az event, így meg pláne! Köszönöm!
    :inlove::inlove::inlove::inlove:

Luminary és farmerSS kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem ugyanarról beszélünk. Én az eredeti, tegnapi eventzárásra utaltam volna. Hogy hosszabbítás helyett jóváírják a dekorokat.
    "Az event végének pillanatában" csak szófordulat, semmiféle kritikát nem tartalmazott a moderátorcsapat felé. Pláne, hogy nem is máról, hanem tegnapról volt szó.
    Amiről Te írsz, az a saját hibás eventjüknek a javítása. De itt is felmerül egy költői kérdés. Ha "tisztában voltak azzal, hogy a dekorok jóváírása 10:00 után nem történik meg automatikusan" és "az a szkript is vélhetően már kész volt", akkor miért kellett a közleménnyel várni az event végéig? Miért nem tették közzé mondjuk tegnap délután, hogy senki ne aggódjon, a jóváírásokat azok is meg fogják kapni, akik nem lépnek be érte az eventablakba? Sőt arról is kellett volna már napokkal ezelőtt hivatalos közlemény, hogy nem automatikus a közösségi jutalmak kiosztása, hanem azokért be kell oda lépni...

Sali~*.*, Anulu73, JUCUS és 3 más kedveli ezt.
  13. Ableotory

Értem a problémádat és jogosak a kérdéseid: válaszolni nem tudunk rájuk, ezek kommunikációs hibák, amelyek valósak. És ebben én is egyet értek, hogy bosszantó volt ez a szituáció.

Félreértettem amit írtál, amelyet idéztem az első hozzászólásomban, ezért nem volt egyértelmű számomra, mire gondolsz. Most már oké, értem.

14. Anulu73

Anulu73 Fórum hercege

Teljesen egyetértek veled! Én már le is mondtam a dekorokról, de azért még ma is dobtam be, amit tudtam. De az ilyen típusú közösségi feladatoknál az lenne a korrekt, ha az ismertetőben már leírnák, hogy aki teljesítette a saját részt megkapja a közösségi ajándékokat is. Én a többszörösét adtam be a kért mennyiségnek mindenik mukinál és nagyon utálom az ilyen manipulálást!

-BombadilToma- és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Hiányzik a lufiröpködés? Hoztam Neked pár lufit, had röpüljenek.

Egyébként gratulálok mindenkinek aki részt vett ebben az eventben. :)
    Hogy őszinte legyek nem vágyom az ismétlésére...
    Remélem elszáll, mi ez a csokor lufi :D

jófarmerlány, genka53, Zsuzsikan és 4 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Szeretném megjegyezni, hogy a hosszabbítást nem nevezném sem kedves gesztusnak, sem jófejségnek. A játékosok napokig nem látták a közös haladás arányát, és csak akkor ‘javult meg’, amikor már többen szóvá tették. Ez nem együttérzés, hanem kommunikációs hiba, amit utólag próbáltak korrigálni.
    A játékosok nem ellenségek. Nem kérünk sokat: csak átlátható, őszinte tájékoztatást. A hibát bárki elkövetheti — de a mellébeszélés és a fényezés nem oldja meg. A tisztességes kommunikáció igen.

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Végig olvastam mindent. Jöhet a kompenzáció. :D

18. Pierrot20

Pierrot20 Törekvő

Nem volt képük nem ideadni a +-os dekorokat is. ******

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.6.26
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.