Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Tihamér, köszönöm szépen a névnapi köszöntést!

Ilona, örülök, hogy megérkeztél, a jó PET CT eredménynek meg pláne. Köszönöm a névnapi köszöntést is.

Judit, nem hoztál jó híreket, de reménykedjünk, hogy javul majd az állapotuk, ámbár, ha jelenleg nincs segítség az otthonban, úgy nagyon nehéz lehet.
    Lajoséknak is és Terikének is jobbulást javulást kívánok!

A farmon hosszú érés idejű növényt ültetek, így naponta csak 1x2 lépek be.

Az idő járás??? volt hóesés, volt olvadás, volt eső, ma délelőtt kevés és gyenge napsütés, most ború és hűvös.

Most megyek lereszelem a lakkott a körmömről, mert fél 2 táján jön a kis kolléganőm aki nagyon kreatív és aki nagyon jól és szépen bánik ezekkel a körmös dolgokkal :).

Kuzdern, _Ilona49_, busika02 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Mosolygós szép napot Mindenkinek! :)
    Tihamér, igazad van, lassan valóban eltűnnek az évszakok, de azért érdekességképpen én hozom a hagyományokat, hiedelmeket.
    Most sem a télre jellemző az időjárás, mert süt a nap és plusz van. Ez van, ezzel kell együtt élnünk és ha bevalljuk, bizony mi tehetünk részben róla, hogy így alakult.

Ninett, szívesen!

Nem volt ugyan betervezve, de miután süt a nap, így bekapcsoltam a mosógépet és már az első adagot fújdogálja a szél a teraszon, a ruhaszárítón. Azonnal teregetem a második adagot is.
    Tettem egy kört a kertben, bizony szépen virít a hóvirág és a hunyor is bimbóban van. A százszorszépek a fűben még a hó alatt is virítottak, most meg főleg, hogy érzik a napsütést. Nem tudatosan lett a fűbe ültetve, de, ahova elfújta a szél a magját, ott kikel és pompázik, én meg sajnálom kiszedni. A kedves "barátom", Vakond Úr is jelét adta, hogy nem alszik. :(

Reggel nem volt különösebb problémám a nagy aratásnál, ment aránylag jól a játék. Néha gondolkodik kicsit, vagy egyszer lefagy, de ennél több baj ne legyen! Napközben simán megy minden, semmi lefagyás, vagy kidobás. A kis farmokra szoktam este bemenni, no akkor lassú és többet gondolkodik a gép, így aztán ott nem is ragadom meg a kapát továbbra sem. Lehet rá kellene szokni , hogy délelőtt, vagy kora délután lépjek be, csak akkor meg nem érek rá.

Születésnap alkalmából kaptunk köszöntőt és benne ajándékkódot is.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-központból-ajándékkóddal.20563/#post-1170261
    Ugye nem feledkeztetek kikérni az ajándékot sem? Lehet venni ajándékcsomagot is, arról se feledkezzetek meg! (teli pénztárcát nem kínálnak, de, ha Ti felfedezitek, hogy van ilyen, akkor szóljatok nekem is!xD)

-W-595-, _Ilona49_, busika02 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

A kód beváltva. - Tenkjú veri a macskát!

VAN egy másik is. Az is beváltva.

HAPPYBDAY21

Így kettőt lehet beváltani egymás után, nem egyszerre!

Teli pénztárca? Háááát ... gyerek koromban - nem ÉN, nem!, "valakik" - teli kapcsos pénztárcát tettek le a járdára. Az arra jövő észrevette, körülnézett, gyorsan felvette. Pár lépés után elővette a zsebéből és kinyitotta, érdekelte a "zsákmány" nagysága. Érdekes, de nem örült neki, mert káromkodva elhajította a teli bukszát. A következő járókelő is így tett. Azok az istentelen kölkek meg elbújva, teli szájjal, de némán röhögtek. A pénztárca teli volt, de nem pénzzel, hanem egy kutya végtermékével. Az meg senkinek sem kellett. Pedig teli volt!

Lelassult a rendszer nálam. Máshol biztosan jó lehet.

Jó éjszakát!

Fatther, -ágianyu33- és _Ilona49_ kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Volt olyan változat is, hogy vékony cérnára volt kötve a buksza és amikor az arra járó lenyúlt érte, hogy felvegye, akkor azok a kis suhancok elrántották, be a bokorba, ahol megbújva voltak és ők bizony hangosan nevettek.

Mai aktuális:
    Január 26-án van a Nemzetközi Vámnap.

A brüsszeli székhelyű Vám Együttműködési Tanács január 26-ai megalakulását 1983 óta ünneplik a világban. A magyar kormány 1992-ben hozott rendeletet e nap hivatalos megtartásáról, így 1993 óta Magyarországon is ünneplik a NEMZETKÖZI VÁMNAPot.
    A Tanácsnak fontos szerepe van a nemzetközi vámügyekben. Feladatai közé tartoznak a vámegyüttműködéssel kapcsolatos kérdések, a vámrendszerek gazdasági tényezőinek alakítása. Ezen a napon a NAV vám- és pénzügyőri, illetve bűnügyi szakága csak ügyeleti feladatot lát el.

5. vihence

vihence Törekvő

Jó reggelt Mindenkinek!
    Kedves Ilona!
    Ismeretlenül is további mielőbbi gyógyulást kívánok! Mindig öröm számomra ilyen jó híreket olvasni.
    Kedves Tihamér!
    Akkor úgy látszik "váltottuk" egymást, mert mi meg '71-be költöztünk Győrbe. Móvár szép hely, sokat jártam arra. Igazad van, a Schneeberg télen-nyáron gyönyörű, volt pár év, mikor az ablakomból csodálhattam. Most sajnos csak 10 emeletes panelokat látok, ha kinézek az ablakon, de nem baj. Még tudok emlékezni. :D (Bár nem mindenre. )
    A játék nálam változóan megy. Egyik nap fél óránként kidobál, másik nap 15 percenként lefagy, következő nap meg teljesen megbolondul, még kilépni se enged. Számomra úgy tűnik, minél többet javítanak, annál rosszabb lesz. Azért még bizakodok, hátha....
    Mindenkinek szép napot, zökkenőmentes játékot kívánok!

-W-595-, Kuzdern, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  6. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mosolygós szép napot kedves gazdatársak!

Köszönöm a jókívánságokat és a szívélyes fogadtatást......nagyon jól esik.
    A játék menete nálam is igen változó,a memóriám meg Tihaméréhez hasonló.....kicsit-nagyon berozsdásodott....1 hónap kihagyás elég volt ahhoz,hogy néha bálám szamaraként bámuljak a képernyőre...mit is kéne most csinálnom? A türelmemmel sem vagyok kibékülve,nagyon megcsappant....két óra után már képes vagyok feladni,felállni és sétálni..az ágyikómig ...az éneklést azért saját jó közérzetem érdekében hanyagolom.
    A szülinapi eventet 10 év után először nem teljesítem.....majd jövőre pótolom.
    Ma Baby-bumm....az egyik kedvencem,csak mindig kevés a szupitáp....no-de addig nyújtózkodom ameddig a takaróm ér.
    Most már talán tudok aratni és a segítségeket,bónuszokat üzembe helyezni??!!
    Közben a napocska is kisütött.

-W-595-, Fatther, vihence és 3 más kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!

Szupertáp? Abból nekem is alacsony a készletem. Amilyen ütődött vagyok, csupa olyant gyűjtögetek a pajtában, aminek nincs értéke. A pajtában mindennek van értéke, kivéve a haszontalan cuccoknak. Ilyen a Szupertáp is, amelynél az érték helyett egy vízszintes vonal van. Azt jelenti, hogy értéktelen. Azért nem is szedtem össze sokat, most is csak 6898 darab van a sarokba félredobva. Az meg tényleg kis kupac, nincs mit kezdeni vele.

Reggel jöttem volna, de nem lehetett. Nem vigasztal, hogy másoknak sem sikerült bejutni a farmjára. Én önző vagyok, más bejutási nehézsége nem érdekel, nem vigasztal, csak ÉN tudjak ide belépni. Azért mert az én tehenem megdöglik, a szomszédnak még nem kell a döglött tehenét bámulnia! Maradjon életben neki! Ölég az én bajom!

Szép és hibamentes farmozást mindenkinek!

Andzsi1971, Fatther, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Szép és nyugodt napot kívánok Mindenkinek!

Nekem nem ez volt! Reggeli aratásomnak lőttek, mert ültem egy fél órát a gép előtt, de belépni nem lehetett. A fórumba nehezen, de be tudtam lépni, ott olvastam, hogy nagy a hajnali panasz, sokan nem tudtak a farmjukra be sem lépni, vagy, ha sikerült is, ott munkát végezni nem tudtak. Fél órás próbálkozás után, gépet kikapcsoltam és visszabújtam az ágyamba pótszundira. 7.30 körül keltem, akkor már le tudtam aratni és vetni, de ugye a felhősorok egy részéhez, meg a futtatóban a kütyükhöz nem nyúltam, de nem arattam a kergén, a világítótoronyban , a kincsesen, a hajótörötteken, meg a kúrián sem. Holnap reggelig várnom kell vele, akkor vissza tudok majd állni a megszokott reggeli időpontra.- ha nem lesz az, mint ma reggel. Bosszantó, bosszantó, de elengedtem, mert árt a szépségemnek a sok mérgelődés!
    Tihamér, én is önző vagyok, engem is az érdekel, hogy én tudjak aratni, vetni időben, mikor nekem jó az időpont!! Persze sajnálom én a többi gazdatársat, de az az ő bajuk, nekem elég az enyém!

Böbe, nagyon korai voltál, lett is jutalmad, be tudtál lépni, tudtál írni! Hiába, ki korán kel...., vagy lehet, hogy nem állja meg ez a helyét, mert Tihamér is korán kelő és neki nem sikerült a bejutás. No, akkor hogy is van ez? Van akit be enged a rendszer, van akit nem? Mi ez a megkülönböztetés?
    Tapasztalatom nekem is az, hogy van mikor jobban lehet játszani, van mikor kevésbé, vagy sehogy. Türelem, türelem, csak már fogytán van.
    Ilona drága, 2 óra?? Nekem fél óra is sok! A kis farmokat is azért hanyagolom, mert már nincs hozzá türelmem, hogy több órát üljek a gép előtt és nézzem azt a forgó napraforgót. Egy hónap kihagyás után nem lehet csodálkozni, hogy néha gondolkodol, hogy mit is kell csinálni! Nekem elég 10 perc is, ha felbosszantom magam.

Ma megtörtént a box cseréje. Tegnap 14 óra körük csörgött a telefonom és kaptam tájékoztatást, hogy ma 8 óra és 12 között érkezik a technikus. Ez a tájékoztatás (gépi hang) megint, mint a levél, tegeződve történt. Borzalom!!! Ma reggel 8 órakor hívott a technikus, hogy 10 perc múlva itt van. Jött is,egy fiatal emberke, kicserélte, de nem működött, így beszól a központba, vagy hova, ott csináltak valamit, meg mondtak is neki valamit és utána már működött. Munka közben pedig arról panaszkodott nekem, hogy 2 órát aludt az éjszaka, hogy fog ő így este 20 óráig dolgozni. Mennyi kávét kell neki meginni, hogy bírja majd. No, most ezzel mit kezdjek?

Tegnap kimosott ruhák az éjszaka jól kifagytak, most vasalás lesz a program, ill. el fogok sétálni a távolabbi boltba. Nap szépen süt, nagy meleg nincs, de a szél sem fúj! :)

Városomban van névnapra, születésnapra regisztrációs lehetőség, születésnapra tortát, névnapra süteményestálat sorsolnak ki. Megpróbálom a holnapi névnapra a süteményt megcélozni.Fortuna, hogy mellém áll, vagy sem, az holnap kiderül.

Fatther, Kuzdern, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

https://kepkuldes.com/image/1XOACc

A mai ebéd második fogása. Ezzel vigasztalom magamat a reggeli kudarcért. :) Ez legalább élvezhető, a ki-belépési nehézségek meg nem.

Szép napsütés van, meleg nincs. Majd lesz tavasszal. Csak ki kell addig bírni.

Fatther, -W-595- és _Ilona49_ kedveli ezt.
  10. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Judit...nálam is volt box-csere....kb 2 hete. Itt a fiam cserélte ki és eleve volt egy telefonszám amit fel kellett hívni az aktiváláshoz.
    Nahhhh....az technikai okok miatt nem válaszolt.....aztán az általad is ecsetelt indulót hallgattuk...amikor is egy fiatalember
    jelentkezett. Nagyon hamar sikeres lett a beüzemelés....és eddig is szép kép volt a tv-n....de most valahogy szebb lett!
    Mondtam is a fiamnak...hogy most ez egy nagyon tv-t igényelne!...de ez sincs még 1 éves! Persze, hogy nem fogok cserélni!
    Furcsa ez a box....a régi már régtől itt volt és megszoktam!....de azt mondták....haladni kell a korral!!!!
    Annyi jó van benne, hogy kicsi!....nem is tudom, hogy mikor fogom tudni megfelelően kezelni!

A reggeli belépési kudarc elkerült....mert valamikor 9 óra után kapcsoltam be a gépet. Nálam mostanság elég sokszor
    nem válaszolt.....várnom kellett!...én is meguntam és nem is voltam sokat a farmon!
    Érdekes, hogy a kicsikre simán be tudtam lépni...az ajikat átvettem...bár mást nem is nagyon csináltam.

Most megyek elolvasom a híreket a holnap kezdődő eventről.....mert kezdődik? Igaz?

Fatther, Csacskamacska, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  11. vihence

vihence Törekvő

Sziasztok!
    Örülök, hogy több-kevesebb sikerrel de legalább tudtatok játszani. Mire reggel elolvastam a szokásost, írtam ide, pörgettem + 1 növénybónuszt, aktiváltam a csatnit, bónuszokat, addigra pont nem tudtam semmit csinálni. Egyedül a főfarmra engedett be. A felhősort akartam aratni, lefagyott. Még a napi ajándékot is nehéz volt leszedni, ahhoz másik böngészőből kellett belépni. Időnként próbálkoztam, de minek. Aztán meg nem voltam gépközelben, most értem csak haza. Most meg már nem fogok aratni. Még a kicsi farmokon megpróbálom leszedni a napi ajándékot, és slussz. Remélem holnapra jobb lesz.
    Kedves Tihamér! Nagyon guszta a lángos, hétvégére én is fogok sütni, a nyálam csorog egyfolytában, mióta megnéztem!
    Szép délutánt kívánok!

-W-595-, Fatther, vízöntő és 3 más kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Sziasztok!

Hajnalban, amikor még nincs nagy forgalom, akartam robotolni a farmon. A gépen 4 böngésző van telepítve. A Farmerama a CCleaner Browserrel megy, gyakorlatilag csak erre használom ezt a böngészőt. A Chrome-n fut egy másik internetes játék. A harmadik kereső a Tűzróka, azzal az általános dolgokat futtatom, hírek, You Tube, keresés erre meg arra, stb. A negyedik az Edge, de azt sem szeretem, az is csak tartaléknak van. Ma hajnalok hajnalán negyed négy és négy között a legtovább az a böngésző jutott, amelyiken a bamba birkák tologatták egymást 100%-on, hosszú percekig. A többin Gate Way 503 vagy 504-s hibajelzés volt. A BP elhajtotta mind a négy keresőmet, kivétel nélkül, nem akarta, hogy zaklassam a rendszerét. Márpedig ötödik és többedik keresőt nem akarok telepíteni! A gép memóriája 16 GB, ha az kevés, akkor .... Meg van rendes vide(j)ókártya is, az sem lehet akadály. 64 bites Win10 op. rendszer, - jogtiszta, folyamatosan frissíti önmagát - SSD van, háttértár 1.5 TB, többmagvas proci, szóval a Gizi rendesen fel van öltöztetve, pedig már a hetedik évében van. A Win10 saját védelmével elégedett vagyok, nem kell még plusz. A karbantartást is el szoktam végezni, ezért a hiba NÁLAM nem lehetett. Akkor a másik játék sem futott volna rendesen. De mindig csak tőlünk kérnek türelmet, meg takarítást, meg a gép teljesítményének növelését, meg mindent, mert csak az a **** meg **** játékos lehet a hibás. Írtam is Csacskának frissiben emilkét kétszer is négy óra előtt, szerencsére nem ébredt fel a csengetésre, pedig, mint tudjuk, A postás kétszer csenget. Hónapok óta tart ez az áldatlan állapot. Abban is biztos vagyok, hogy sokan feladják és fel fogják adni a játékot emiatt, márpedig ennek a vége a játék "kivégzése" lesz. Ha nincs bevétel, nincs profit, a befektető bezárja a "bazárt". Meg is értem, mert veszteséget csak a hülye akar magának termelni. Nem vagyok régi játékos, csak 2010 májusában vagy júniusában kezdtem el. Nem tudom pontosan, ennyire visszafelé nem tudok fókuszálni, romlott a szemem is, meg az a memória sem lett jobb. Mármint a memória maradéka.

-W-595-, Fatther, vízöntő és 3 más kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Benézek még, panaszkodom még egy kicsit! Ez a nap nem az én napom volt, csak félig.
    11 óra előtt nem sokkal elindultam ajándékot venni. Gyalog. Szép idő, jó idő, ki kell használni. Sikeres volt, ajándék már be is van csomagolva és röpke 6 km lett a mai sétám.

Zsozsó, a box valóban kicsi, meg új, meg mittudoménmittud, nálam csak annyi bökkenő lett, hogy mikor itt volt a technikus, akkor nem zongoráztam végig a csatornákat. Mondta, hogy a helyük nem változott. Valóban, mikor ő bekapcsolta az RTL volt és a régi helyén. Este bekapcsoltam és akkor nézegettem, keresgéltem. Kiderült a csatornák fele sem ott van, ahol volt és nem jön be minden csatorna, ami eddig bejött. Alapvető csatornák nem jönnek be. Este ugyan jött egy kis segítség, ő annyit megnézett, hogy a fizetett csomagomban milyen csatornáknak kellene lenni. Ami érdekes még, hogy a másik televízión, ami a nappaliban van, azon több jön be, mint azon, ami itt fent van.Esténként ide az emeleti részre vackolom be magam és itt szoktam tévézni is. Most "félidőben" kapom majd magam és lemegyek a nappaliba, mert ott tudom nézni azt a műsort, amit esténként nézek. 40 perc csak, utána meg jövök vissza laptopostul.
    Holnap reggel telefon és reklamálás! Zsozsó, azért is kértem, hogy jöjjön technikus, mert a lenti tévén is van egy kis hiányosság és azt állítsa be. Érdekes, mikor telefonon beszéltem egy ügyintézővel, ő azt mondta, hogy simán be lehet állítani. Na, a technikus pedig rá sem nézett, kapásból azt mondta, hogy nem lehet vele mit kezdeni.
    Ez van, örülni nem tudok!
    Reggel a farm, este a tévé. Nem szeretnék mára már semmi meglepetést!

Böbe, neked sem volt akkor a reggeled örömteli!

Tihamér, biztos vagyok benne, hogy sokan abbahagyják a játékot. Akinek aránylag jó gépe van, az is kínlódik, hát akkor azok, akiknek nem túl jó a gépe. A szomszédok hőmérőjén látom, hogy szépen süllyednek le. Olyan szomszédoké, akik nagyon régen szomszédaim és szorgalmasan dolgoztak.

Mára elég volt belőlem, lépek, talán holnap jobb napom lesz. Jó éjt!

zsozso577, -W-595-, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!

Nekem meg most lett elegem a mai napból. Beléptem, arattam, vetettem, majd ki kellett lépnem, mert területváltáskor a rendszer kiakadt. Nem az enyém, hanem másé. Mára befejeztem. majd valamikor jövök. Elegem van az örökös szerencsétlenkedésből.

további jó szórakozást!

Fatther és henrietta1223 kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!
    Hihetetlen , de csak most van időm ide bekukkantani. Sűrű napom volt, volt benne jó is és kevésbé jó is, de nem panaszkodni jöttem.
    Délelőtt fodrásznál voltam, épp ideje volt, hogy a fodrászom rendbe tegye. Telefonos ügyintézés sorozata, majd tanítvány, utána egy látogató, aki csak épp beugrott és lett belőle egy óra. Nem baj, rég találkoztunk, jót beszélgettünk.

Az event el lett kezdve, kicsit döcögősen. A felhőig csak elérek, de a tervem, hogy végig megcsinálom.

Nagyon éhes vagyok, megyek eszem, ebédem is csak kapkodva volt. Ez a nap ilyen volt, lesz ettől még rosszabb is, de remélem, hogy sokkal több jobb is!

Január 28. Az adatvédelem nemzetközi napja

Ennek a napnak a figyelemfelhívás a célja. Az egyének érdeklődésének felkeltése az adatvédelmi ismeretek iránt. Valójában nem az adatokat kell védeni, hanem azokat a személyeket, akikhez kötődnek. A személyes adatok összegyűjtésének, feldolgozásának, felhasználásának korlátozása a cél. 1992 óta van Magyarországon adatvédelmi törvény. Ebben egyrészt a személyes adatok védelméről határoznak, másrészt pedig a közadatok, mint a törvények, rendeletek, határozatok minden lakos számára hozzáférhetőségét biztosítja.

Utoljára szerkesztett: 28.1.21
    zsozso577, -W-595-, vihence és 3 más kedveli ezt.
  16. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Ide értem....
    Szerda hajnalban én is tapasztaltam, hogy nem működik a farm, próbálkoztam 2x, 3x, de semmi... csak a hiba kódot írta ki 504 vagy 503, hagytam is az egészet és elmentem dolgozni, délelőtt mikor haza értem a munkából, már betudtam lépni, de azóta is eléggé döcögősen megy minden.
    Az eventet elkezdtem tegnap, a 7 órás növényt választottam, le is termeltem a kért mennyiséget - pörgettem egy +1 növény bónuszt és szupertrágyát használtam, elkezdtem beadogatni a feladatba és elérek oda hogy kér 1080 db sarló és csákány, nekem meg van 360 db o_OxD, hűűűű a nemjóját mondom, hogy olvastad el az event ismertetőt????? o_O - deháááát nincs mit tenni, ültetni kell valami hosszú érés idejű növényt, és ültettem sisakbabot mindenféle érés gyorsítóval és még meg is szupitrágyáztam - pedig úgy vigyázok a szupitrágyámra - hogy be érjen hamarabb mint este, - másfél óra múlva arathatom is.
    Pannim egy van a tölgyön egy pedig a pajtában figyel, mert hogy elfelejtettem kirakni :wuerg: - na mind 1 már majd lesz valahogy.

Ma palóc leves lesz és hamburger - a levest én csinálom - már majdnem kiolvadt a husi, mert hogy olvasztgatom ha már este nem vettem ki a fagyóból - a hamburgert pedig a menyem fogja elkészíteni.

Szerdán elvitt a menyem a házhoz, hogy nézzem meg hogy haladnak a munkálatok, a mesterek dolgoznak szorgalmasan, kész van a fűtéshez az újra csövezés, a beszerelés, a vegyes tüzelésű kazánnal ma lesz a próba fűtés, a gázra viszont várni kell, mármint a gázórára és az engedélyre. A burkoló is teszi a dolgát, a festő is javítgatja a falakat és a villany szerelő is jól halad - újra lett vezetékelve a ház, már megvannak a kapcsolók és konnektorok helyei is.

Judit, lehet hogy újra be kellene állítani a csatornákat a tv-ken? - nem tudom nem vagyok szakértő csak egy gondolat, az automata keresővel behoz minden olyan csatornát amire elő van fizetve . Ha rosszat mondtam, akkor elnézésedet kérem.

17. zsozso577

Sziasztok!

Ági....egy kicsit jobban állok felröpi ügyben, mint Te! Jelenleg 610 db van....most én is sztp-t használok...ma sikerült +1 bonuszt
    pörgetni és ezt kihasználom...amint lejár....akkor számolok! Egyelőre azt látom, hogy este valamilyen hosszút kell ültetni.
    Holnap kezdhetem a rövid idejű gaz ültetését....addig is bujtatok a malomban.....csak el ne rontsam!

Judit...remélem, hogy azóta már rendben működik a tv-d!...rendben vannak a csatornák!
    Én azt tudom, hogy nálam a csatornák rendben bejöttek....ahhoz nem kellett nyúlni sem....előtte egyeztetett a fiam a segítséggel és
    ő mondta, hogy mit írjon be....mit hová csatlakoztasson....végül a készülék megkereste a csatornákat és jóóó volt!
    Azt viszont észrevettem, hogy a dupla csatornákból csak a HD-sek maradtak.
    Még mindig furcsa....a régit nagyon megszoktam....hozzám nőtt!

vérnarancs, Kuzdern és -W-595- kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Sziasztok!
    Ági, sajnos a röpi az kevés, nem ontja az az egy terület!
    Gondolom jó volt látni a szépen alakuló, szépülő házat?

Zsozsó, a gazzal én is készen vagyok, volt egy 6 órás bónuszom is, de röpik nagyon gyéren röpködnek. Megy a hosszú érésű a földbe nálam is. Bújtatásra vigyázz, én beraktam elé 25 órás keverést, így talán nem vesztem el.

Tv úgy van, ahogy volt, csatornák hiányoznak továbbra is. Nagy előnnyel járt, hogy kértem, hogy küldjenek technikust, hogy lecserélje.:mad:Mivel bejelentettem a hibát, így nem piszkálok hozzá, amit nem tudok itt fent nézni, lemegyek és nézem a nappaliban. Másik bosszantó dolog, hogy a távirányítója pont tükörképe a réginek, meg a lentinek. A csatornaváltó gombok és a hangszabályozó pont ellentétes oldalon van, így megszokásból nyomom a gombot és nem erősödik a hang, hanem csatornát váltok... idegesítőőőőőőőőő!!!!

Reggelre hó esett, de egész nap olvadt, plusz van, most meg eső esik.

Nem azt mondom, hogy szuperül tudtam játszani eddig, de elment, reggelente 1-szer kellett a nagy aratásnál frissíteni és meg tudtam csinálni mindent. Két napja megváltozott, 2-3-szor is frissítenem kell, mert lefagy. Bosszantó nagyon. Kezdtem pedig örülni, hogy azzal az egyszeri frissítéssel még elmegy és jó lesz. Elkiabáltam, nem jó, lefagyásokkal vacakolni, csak az idő megy.

Utoljára szerkesztett: 29.1.21
    vihence, -W-595- és henrietta1223 kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó estét gazdák!

Az éjjel megint nem tudtam bejutni a farmra, hiába próbálkoztam. Most parlagon hagyom a földeket, az ólakat visszatettem a pajtába és úgy döntöttem, megyek szabadságra. Majd valamikor - ha már érdemes lesz jönni, mert lehet, - jövök.

További jó játékot és szép álmokat!

vízöntő és vihence kedveli ezt.
  20. zsozso577

Sziasztok!

2 esős nap után napfényre ébredtem! A mai napot már tegnap beterveztem....de most van az hogy "Ujratervezés"
    Ebédem van mára....így a mára betervezett dolgokat simán elhalasztom!...majd valamikor meg lesz!

Az eventtel haladok....igaz, reggel nem voltam hajlandó a csörgésre felébredni is jönni a gép elé..de még van idő!...gondolom.
    A felhő az kész van....üzemel.....most következik a második etap!...kell az a bónuszláda!...bár eddig nem volt szerencsém vele.
    Nekem Jack kellene!.....akkor lennék elégedett!!!!!!...sőt arra még valós pénzt is beáldoznék!...de már rég nem adják meg azt
    a lehetőséget! Zsákbamacskára pedig nem fogok költeni!....azt megfogadtam már többször is!

A játék sok-sok hibával...de megyeget.....próbálok türelmes lenni....bár sokszor nem sikerül. Egyelőre még kitartok!
    Hogy miért? Az elhatározásom miatt! Amennyiben valamiért nem fogok tudni farmozni...más online játékba nem kezdek!
    Kivétel a passziánsz!

Utoljára szerkesztett: 30.1.21
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.