Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!

Én már ezer éve kínlódok a derekammal. Egész pontosan, egyszer még HIPP- ben megemeltem egy zsákot, mellettem hárommal is hallották, hogy reccsent egyet. Azóta a folyamatos fizikai munka nem javított a dolgon. Lassan 25 éve volt már. Szerintem ami a legjobb, az az injekció. Nem nagyon szeretik az orvosok, viszont én már a tekintetemmel kikövetelem. :D
    Covid alatt volt gond a vállammal, azon is csak az 5 szuri segített. Hál isten, azóta is jó.
    Mondjuk arra már figyelek, hogy annyira ne erőltessem meg magam. Sajna elég későn jöttem rá, hogy felesleges megszakadni a munkában.
    Szép estét kívánok!

2. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

SOS!!!
    Mindig történhet valami ami még nem volt.
    Segítséget kell kérnem,de nem találom az erre biztosított topikot.

A győzd le a hőséget eventem az első minijáték után teljesen lefagyott,Van malomtermékem140,de képtelen vagyok újra indítani a játékot,Indító labdánál egy "kártya beragadt, a 3 további szürke ,részvétel szürke,cserelehetőség nincs,Számtalanszor elolvastam az ismertetőt,mindent "nyomkodtam",új kártyát képtelen vagyok elővarázsolni.
    KÉrem segítsen aki tud!!!! ,ELŐRE IS NAGY_NAGY KÖSZÖNET

ID19779396

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, gyere át egy segítségkérőbe.
    Segítünk a problémán, amint lehet. :)