Gazdák Dunántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  halihoó!
  Ma itt minusz 9 volt, látszik, hogy Óvár picit odébb van. :D Napközben elég jó idő lett, viszont ebéd után eléggé kezdett hűlni a levegő.
  Nagyon jó lehet túrázni. Az én életemből ez már kikopott. Mondjuk én megyek eleget a munkahelyemen. Igaz, hogy ez más jellegő, de a lépés szám az megvan bőven. :D
  Túra felvágottat pedig imádom. ;)
   
  henrietta1223, _Ilona49_, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
 2. tina07141983

  tina07141983 Fórumgróf

  Sziasztok !
  Párás , ködfágyolos napsütéses idő , - 5 fok.
  Olyan igazi télies idő , fák bokrok deres látványt tárnak elénk .

  Haláp / Balaton
  A legenda amiről mítoszok keringenek . Réges -régen /na nem egy messzi- messzi galaxisban / ,hanem a Balaton közeli erdők mélyén óriások éltek . Súlyos lépéseik nyomán források keletkeztek. Egyik utolsó ilyen óriást Balatonnak hívták , lányát pedig Halápnak .
  Haláp nagyon magányosan élt annak ellenére ,hogy vele volt édesapja .Mígnem egyszer csak találkozott Csillával akivel összebarátkozott.Csilla mesélt neki milyen az emberek között élni a völgyben és visszavágyott mikor meghallotta a keresésére indulók hangját. Így visszament az emberek közé ,Haláp hiába kérte maradjon vele. Haláp újra magányos és szomorú lett , elkeseredettségében pedig levetette magát egy szikla tetejéről.
  Balaton egy emlékhelyet szeretett volna állítani szeretett lányának , de a sziklát felemelve az maga alá temette . A szikla helyén forrás tört fel ami elöntötte a völgyeket .
  A legenda szerint így keletkezett a Balaton , és a Haláp hegy ami koporsóra emlékeztetett .
   
  juhúú, erzsike511, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
 3. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  halihoó!
  Hétvége, pihi, farmozás csak nyomokban. :D
  Ma végre felengedett egy picit a jég a cégnél. Elég sok beszállító jött, hamar elment a nap.
  Most szólt fiam, hogy: Holnap egy mozi Győrben, apucikám? :D A méhész lesz, remélem valami új film! :D Utána McDonald's.
  Jó is lesz egy picit kikapcsolódni ennyi macaron után.
   
  Kuzdern, -W-595- és _Ilona49_ kedveli ezt.