Visszajelzés Gombafarm 2. event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, Sep 14, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen :) Egyszerűen nem jöttem rá, mi a gond végig a számokat néztem a neveket nem.
    De most már remélem minden a helyén van .

2. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

semmi gond , ezért nem kell kapkodni , vannak tőlünk jobb matekosok :)

3. Liliom44

Liliom44 Haladó

Egy aratással 214 db növényt kapunk /31x5, 9x3. 16x2/, ha jól számoltam

Mogyi likes this.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Inflálódott:wuerg: Ugyanannyit kapunk de kevesebbet ér:p
    Ettől függetlenül csinálgatom;) Nem szeretem a géphez kötő eventeket... de a felhő az kell!

5. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!
    Ha nem ültetsz vissza semmit, akkor igen, de a tényleges nettó hozam kevesebb.
    Vagyis, 31×4+9×2+16×1=158

Mogyi, agi0214, Gio and
  6. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Sziasztok! Én úgy emlékszem,hogy a nettó hozam ugyanannyi az eventes területen bármilyen kockába veted! Max spórolsz a trágyával a 2x2-vel!

7. -Holdfeny-.

ÍGY VAN;) Jól emlékszel;)

jutka190226, padre65 and Mykuszy like this.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

A "felszerelés láda VII" mennyisége lehetett a probléma, de az 1 db-ot nem tudták felezni, így az érésidőt duplázták.
    Nem baj, az eventes területről minden ingyen van. Akkor leszünk gondban, ha a nyeremények darabszámát negatívba viszik :wuerg:
    Szerintem jó lenne a játék tervezői közé legalább egy ember, aki játszik is a Farmerama-val...

9. -Holdfeny-.

xDxDxD Itt bármi előfordulhat, ez egy őrült farm;)

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Réka. :D:D Belenéznék én is mélyen a szemébe annak, aki az eventeket és a nyereményeket írja. :D
    Köszönöm a számolásokat. A jobb oldalt és a bal oldalt nem fogom megcsinálni, mert túl sokat kér, majd bontok a ládákból sz.tápot és FP-t. A Füvészkertbe beraktam a fákat és kiraktam a Varázsfákat is. Jó lenne, ha a baha fákra adnának valami rövidítést a Növekedésserkentőn és a Kalózpapagájon kívül, mert nem szeretek a bahán fázni. :D
    Sok sikert és sok türelmet az ültetéshez. :)

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Jól emlékszel, csak az nem mindegy, hogy mennyit kell belőle visszaültetned. a 2x2-is annyi hozamot ad, mint az 1x1-es, de abból jóval több fér ki, ezért több vetőmagra is van szükséged hozzá.
    Szóval én például biztos vagyok benne, hogy annyi 2X2-est használok amennyit csak tudok aztán jönnek a 2X1-esek és végül csak a helykihasználás miatt jön az 1X1-es pár darab.
    Kézi elhelyezéssel 31 nagy négyzet, 9 közepes és 16 kis négyzet áll rendelkezésre. (56 magra lesz szükséged)
    Összesen 158 kismező (1x1) 158 vetőmagra lesz szükséged, ha ezt használod.

12. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Azért írtam,mert én is így csinálom:)És minden vetés után leadom az összes magot(virágot,izét) és következő aratásra megvan a +5;)

13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Köszönöm szépen, a számlásokat, nekem is ezek a számok jöttek ki :)
    ---
    Sziasztok eventezők :)
    No, hát én már ki is pakoltam a fáimat. Kikapcsoltam az automatát, betettem az aranyrekeszekbe 22 db növekedés serkentőt, tettem rá pinkit, ez így elég lesz az event végéig. Az esőerdőbe kitettem zsakarandákat, könnyezőpálmákat, sivatagi rózsákat, kínai datolyafákat, mangróvékat, mert ezek a leghosszabb érés idejű fáim a Bahamán. A maradék helyre józsuékat raktam, a szélekre 16 db Pannit. A varázsfákat az ültetvényre pakoltam ki és igaz, hogy ott nem lesz felreppenő, de azért, hogy kényelmes legyen a munka, oda is kipakoltam józsuékat. A zuhatagok szigetén alapból fák vannak, nem is babráltam őket, igaz itt sem érdekes event szempontjából, hogy mi van kint. Tollfák, és szantálok, a 3 db raktárházban pedig azok a titokfák, amiből kevés van. Ha indul az event visszakapcsolom az automatát, így egy hétig nem lesz gondom az aratással sehol a Bahamán. Totál kényelmes lesz, tök jó :D

Az erdei tisztáson állandóan kint van az néhány db mamutfa ami van, azokat nem is babrálom, bevannak betonozva. Az 5 db raktárház is oda ragadt, abban kecske és tehéntejfák, mézfák, bájitalfák, és olyan titok fák vannak, amiből kevés van. Középre mentek nyírfák és kecskefűzfák, mert ezek a lehosszabb érés idejű farmosfák nálam. A széleken tojásfák vannak.
    Remélem adják jól a felreppenőket, mert most amilyen barátságos hangulatban vagyok, és amilyen véleményem van most egy ideje a játékról, ha lenne szecskázó, tuti beraknám a kellős közepébe.

Az eventes területen nem igazán van mit taktikázni. Az egész eventes rész dög unalom. Ott vagy sikerül időben aratni, vagy nem.
    Pörgetni sem érdemes, mert az eventes részre semmi nem hat csak, amit a csomagban lehet vásárolni növekedés gyorsítót, oszt' annyi. Olyat meg én ezer százalék, hogy nem veszek. Vizem korlátlanul van, trágyát kell még beszereznem a piacon, mert ha elindul az event, akkor az egekbe fog szökni az ára. Lehet nekiállok tyukászni, meg kakukkolni, és termelek a piacra is trágyát. Majd ezt még meglátom.
    Hát, így várom én az eventet.
    Sok sikert mindenkinek aki eventezni fog. Meg persze azoknak is, akik nem :D

Last edited: Sep 14, 2022
  14. kukori80

Sziaaa. Nincs Vízicsúzda dekorod? Az ad Trágyadomb ládáját, amiben van sima trágya. Nálam mindig van kinn pár darab és amikor drága a piacon, csak kibontom.

15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaa, most, hogy mondod, eszembe se jutott...azok folyamatosan kint vannak a kincsesen. Tényleg, azok is adnak trágyát, tökjó :D meg valamelyik mítikus bigyó is. Na majd mindjárt megnézem.

16. kukori80

A Lidérc lovacska ad 5 db-t.

17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Szerintem nem a farm az örült. Van ötletem, hogy mi, de nem akarom kiírni, mert félek a kitiltástól.

18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Téééényleg, köszönöm szépen. :inlove:

19. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Jómagam is hasonló taktikát követek, annyi van, hogyha megszorulok, legyen, ha nagyon sok, akkor szép áron eladom a többletet. Viszont szerintem most nem fog úgy elszaladni az ára, mivel a két teljes farmrész mindenkinek rendelkezésére fog állni.

20. kukori80

Szia. Igen, most fillérekért lesz, mert sokan tartanak kinn állatot és nem kell sok trágya.

Thread Status:
Not open for further replies.