Visszajelzés Gombafarm 2. event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, Sep 14, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    A kukoricaszüret 250%-os dekor cserélhető lesz ? Mert akkor több farmon nekikezdek .

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Feltehetőleg nem lesz cserélhető, ha csak tudod: a takarító néni rá nem tenyerel.....
    Tp-bónuszt adó dekor véletlenül, csak ha jól emlékszem két-három esetben volt cserélhető.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Hajrá:music: Bár én kizártnak tartom, hogy csereképes legyen:music:

HéricsBáró likes this.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Semmi nem kell hozzá , csak víz meg trágya , meg főleg jóóóóóó sok idő .

5. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Köszönöm a számolást!
    Minden jó ötletet elolvastam. A mamut fáimat soha nem szedem le az erdei tisztáson és a raktárházakat sem.
    Az eső erdőbe kiraktam a raktárházakat és elég sok 20 órás fát meg a Pannikat.
    Kincses szigeten vannak a varázsfáim.
    A felröppenőt biztos össze lehet hozni.

6. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Sziasztok! Sajnos akinek nincs ringló, gesztenye és hasonló fája, annak sokba kerül. Már most nincs a piacon. Nem tudok súlyos millókat elkölteni, mint legutóbb a ginkóra! (70-80 ezer volt db-ja) Inkább bele sem kezdek :(

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Laza kis event lesz remélem. Nulláznom sem kell a felröpikért, ez is megnyugtató. :D Remélem hétvégére hoznak mellé egy másik feladatot, az sem baj, ha tenyésztős. :D ;)
    Ma (is) nagyon elfáradtam... :(

8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezek a másnapos dekorok ;), vagy úgy is lehet mondani, hogy mindkét dekor másnapos xD.

A felhő meg inflálódott ;).
    Ez tipikusan az a helyzet, amikor a több = kevesebb. A felhő zárlati idejére gondoltam, hogy hosszabb idő, kevesebbszer használható, adott időtartam alatt. :p

Szia!
    Mindkét fafajta csereképes, tehát ajándékozási és cserenapon tudsz szerezni.
    Írj rám cserenapon, és küldök belőlük.
    Addig is, 30-30 FA/db/fajta áron a piros kosár facsemete részlegéből is tudsz venni.

Last edited: Sep 14, 2022
  9. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Sziasztok! Nekem a fahasábon akadt meg a szemem. Azt hol kell megszerezni?

10. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Farmos termény, piacon kapható. A hód terményese.

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nem kötelező megcsinálni a jobb-és baloldalt. Elég a fő haladási sávot, akkor is megkapod a felhőt.

12. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szia.
    Én meg bealudtam mivel a kisebb farmomon is meg akartam csinálni de ott nincs az általad említett cucc pl a gesztenyefatermés, de a fája sem. Sőt, a "nagy" farmomon sincs gesztenye fa (de ott van elég termés)! Nos, a kisebben 24.000csp 1/db gesztenye, ennyit - de még a felét sem!! - elvből sem adok érte pedig vígan futná a csp-m. Nincs ringló sem de annak az árával a realitás határán álltak meg (kb 6-7000 csp) így azt meg venném, de így viszont nem fogom megcsinálni a jobb és baloldalt a kicsin hanem csak a fő sort a felhőért. Hogy miért aludtam be?! Mert én lüke abban a pillanatban ahogy elolvastam 10-kor az ismertetőt tudtam, hogy gesztenyéből sehogy sem állok és rohanni akartam a piacra mivel akkor még normális áron vehettem volna, de......előbb valami másba kezdtem bele és ha én másba kezdek, az előbb kigondolt tervnek vége, pár perce jutott eszembe.....háááát, ííígy törpééént!xD:p>:(

ui: hetek óta tudom, hogy gesztenyéből csehül állok de halasztgattam az ügyet.....:)

juliannakoczkas and jutka190226 like this.
  13. zolix93

zolix93 Junior szaki

Valahogy a fás oldalt összepiacoztam. A másikon a fahasábért, meg a strucctojásért még dolgozni kell :D Igaz a farmpengő volt nekem a fontosabb oldal, ha csengőpengő összejön rá, akkor azért a másikat is összehozom. Aztán a fősoron meglátom majd meddig jutok, jól néztem hogy kb 19-20 aratás kell a maxhoz? (mert az nem tűnne lehetetlennek, de lehet elszámoltam vmit) (persze közben imádkozhatok a felröppenőkért majd az erdei tisztáson, esőerdő mentesen :D)

14. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Sziasztok!

Egyszer találkoztam azzal a képpel, ahol az erdei tisztás 41 db 2x2-es vetőterülettel volt berendezve. Esetleg valakinek nincs meg?
    Jó lenne elmenteni, mert sokat segítene, ha nem nekem kellene bénázgatnom - ami persze sosem sikerül :cry: - a reggeli rohanásban, amikor a mamutokat akarom visszatenni :oops:

-gyöngy-581 likes this.
  15. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia!
    Az erdei tisztásra fákat kell kirakni,az adja a felröpit.Az eventes trűleten zajlik az event ;)

16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Hajaj, jön a BP és lesöpri a padlást.
    Szolid, visszafogott nyereményeket kapunk az utóbbi időben.
    Ezek olyan csinálgatós, totyorgós evenetek.
    Az erdeit nem bontom, onnan csak a mamutok adnak felröpit, bahánt meg tudom biztatni, ha kell, kalózpapagájjal, zoknival, növekedésserkentővel. Meglátom mire jutok.

17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nekem jelenleg 40 db 2x2-es és 24 db 1x1-es vetőterületről van képem. Remélem ezt is tudod használni : [​IMG]

Arrah, bogisaci60 and jutka190226 like this.
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szerintem azzal nincs is gond, ha az eventek egy részében nem lehet megszerezni értékelhető valamit. Ezeket az eventeket így sokkal könnyebb elengednie annak, aki nem tud, vagy akar minden eventtel foglalkozni.

A problémát abban látom, amikor fogalmuk sincs, hogy mit csinálnak. Jön egy hivatalos kiírás, ami alapján mindenki hoz egy döntést (akár azt, hogy bele se kezd az eventbe), majd egyszer csak azzal szembesülünk, hogy megváltoztak a feltételek :wuerg:
    Ráadásul ez rendszeresen előfordul :( Komolyan, ennyire nem tudják előre felmérni? Na, ez a nagyobb probléma...

Ennél az eventes területnél egyrészt jó, hogy mindenkinek azonos eszközök állnak a rendelkezésére, másrészt hátrány azoknak a dolgozóknak (vagy máshogy farmozóknak), akik mondjuk csak hétvégén, vagy heti 1-2 napot szeretnek vagy tudnak eventezni (és szívesen be is áldozzák a farmos javaik egy részét a gyors haladás érdekében). Erre is lehetne megoldást találni, de ameddig a problémákat sem látják/érzik, addig nem is fognak tenni semmit, csak kapkodnak meg tűzet oltanak, ha túl sok a panasz. Sajnos ez korábban is így volt, és nem is fog változni (megszokni ettől még nem fogom :cry::().

19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Bár látszatra nem sok felröppenő kell az eventhez, de mivel csak fákból reppen fel mind az Erdei tisztáson, mind pedig az Esőerdőben, és nem tudjuk mennyire adja azokat a játék, fontos a segítő lehetőségeink számbavétele: >> itt << minden felröppenőre ható bónusz szerepel.
    Remélem sokak számára segítség, különös tekintettel a Bahamarama területen érvényes bónuszok vonatkozásában, mert a farmos területekét talán jobban ismerjük, hisz azokon gyakrabban használjuk azokat.
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :)

20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem mondom hogy örvendek ezért az eventtért,de egyszer egy évben rászánom magam.Az esőerdőt teleraktam 20 órás fákkal.Az erdei tisztást nem bontottam.Ott lényegében Mamutok vannak.,pár kisebb fa és 4-4db manifaktúra és vadaskert.Ezek maradtak.Vagy meg lesz a felröpi, vagy nem.Ez a két lehetőség van.Sikeres eventezést mindenkinek.

Thread Status:
Not open for further replies.