Visszajelzés Gyógynövények kirakója csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 26.2.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A hozott képeket számszerűen elemzem.

Ajándék ékköves ankh malomtermékkel játszottál. (ez egy minijáték)

Az első minijáték teljes megoldása adott 4 rejtélyes bimbó csomagocskát, batyut.

Vagyis az eredmény ablakban 16= 12+4 batyu látható.

12 batyu az első sor nyereménye.
    4 batyu pedig a minijáték időbeli bónuszos nyereménye.

A magos csomagok pedig a lássuk, mit tartalmaznak a bimbós csomagokból érkezett mennyisége.(ez változó lehet összetételében)

Téged idéztelek a képek miatt, de Mindenki olvashatja a számok mögötti részeket, ahonnan azok érkeztek.

inanna11, szellorozsa, Ribiszke és 8 más kedveli ezt.
  2. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! Biztos, hogy megkaptad, de azt nem jeleníti meg, Én 6 játékot játszottam, abból 2 lett 3 batyus, a többi 4. Amikor pedig kibontottam, 90 körüli volt a magok száma.

szellorozsa, Ribiszke, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, :) , ha a röhögésre gondoltál, nekem még most is folyik a könnyem. :D:D

szellorozsa, Ribiszke, Melan és 6 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Mamarygen!
    Köszönöm a részletes elemzést.
    Én csak azt szerettem volna megmutatni, hogy milyen magokat kaptam.A képeket ezért, ezzel a céllal hoztam. Te sokkal többet olvastál ki belőle :D

szellorozsa, Ribiszke, Melan és 5 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jó párszor el olvastam az event ismertetőt, és a csevegőt is olvasom. Lehet, hogy ma le vagyok épülve, vagy mi a csuda, de az 50-60 játék, ami még alap, ez eddig ok. De a kitehetők a felhőre, vajon honnan lesznek meg? A jobb oldalnál láttam a pluszos kitehetőket, de bizony, azok nagyon alul vannak. Vagy nem jól látom? Bocsi hogy ilyen butaságot kérdezek.....de ha nem lesznek meg a kitehetők, akkor inkább a felhő sem kell. Az biztos, hogy a jobb oldal aljáig nem tudok el menni, mert a hétvégém be van táblázva. Most akkor mit tegyek? Köszönöm az okos választ, ha kapok, erre a bugyuta kérdésemre. :) :)

Újra olvastam, és a bal oldalon meg találtam mindet. Gondoltam, hogy én vagyok a ludas...:) :)

Fatther, vihence, szellorozsa és 9 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Van itt minden, kérem, mint a búcsúban. Ami meg nincs, az majd lesz. Még mag is.

Fatther, vihence, inanna11 és 14 más kedveli ezt.
  7. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Nekivágtam én is :) 10 minijátékra valóm lett, de csak 9-et játszottam le. Habanerot ültettem bahára, farmra szegfűt, mindent felturbóztam 1 óra múlva megint lesz röpim. A kapott 96 csomagot kibontottam, de nem ültettem el, majd holnap szeretném, vagy szombat reggel, addig szorgalmasan gyűjtöm a röpit. Emlékeim szerint legutóbb is megcsináltam az ilyen jellegű eventet, bár tény, hogy sokszor ki-be léptem a területre, hogy időben rakjam ki a kirakóst. Nos nem hazudtoltam meg magam, megint sokszor ki-be lépek. Valahogy nem szeretem ezt a fajta kirakóst. A tetriszes (forgathatós) jobban menne :)

vihence, szellorozsa, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Próbálj meg többet nézni balra.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyógynövények-kirakója-event-2020-február.19216/#post-1077146

Paya76, szellorozsa, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  9. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Igen, de hogy ne legyek off, az első kört leszedtem, röpire várok mert a farmos kevés lett / 137/ mert én balga lent ültettem 2 területre is. :)

Ribiszke, Melan, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  10. Fenyvesi1010

Arra én is várhatok estig, a farmos gyékénnyel hozott 473 röpit, az idáig jó, de a bahát azaz 20 órás fákat kora reggel learattam,
    na most még mindjárt lejárnak ott a 12 órás fák, valamit még remélek tőlük. :music: Folytatásban, a 20 órás fákat kivettem, most kávé van ültetve varázsitallal, várakozó álláspontra helyezkedtem. o_O

szellorozsa, Ribiszke, Melan és 7 más kedveli ezt.
  11. Zsuzsu40

Zsuzsu40 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kicsit szégyenlem magam a kérdésemért, de ... hogyan lehet forgatni az elemeket a kirakós játékban??
    Vagy nem is lehet sehogy???

szellorozsa, Ribiszke és sutimami57 kedveli ezt.
  12. Atali

Atali Törzsjátékos

Sziasztok!

Pannik nélkül nekem nem lett ilyen jó az első köröm. Farmon nefelejcs 209 db, bahán saguaro 250 db felröpi. Ebből csak 7 játékom lett. Most nemesített málna és sisakbab van kint, de csak holnap reggelre lesz meg. (Pontosabban késő estére, de én azért bizony nem maradok fent :p ) Szóval csinálom, aztán meglátom meddig jutok.

szellorozsa, Ribiszke, Melan és 6 más kedveli ezt.
  13. Fenyvesi1010

Szia :) , nem kell forgatni őket, ha nem megy 1 percen belül, fenn X-eld ki és próbáld újra.

inanna11, szellorozsa, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  14. Zsuzsu40

Zsuzsu40 Utánpótlás-írogató

Köszi!
    Akkor felesleges volt végigpróbálnom a billentyűzetet:))))

15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

vihence, Fenyvesi1010, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Normál 2*2 talajon . Fehér ártatlanság, karácsonyi gesztenyés szuper-trágya.Közbe le érett a keserű gyömbér(2,01 érésidő) is 41 kockán 42 röpi(szélekkel).
    Most már paprikát ültettem van annyi röpim a baháról ami elég lesz reggelre. az estivel együtt.o_O
    A 38 játék kell az optimális indításhoz.o_OAz első 9 játék magjait ültettem ki este komfortra.:music:
    Persze ha tudom hogy meglesz a 38 o_O, ha nem akkor csak reggel.:):p
    Ui. Az első kilenc játékból a legjobb 15 másodperc a legrosszabb 35.Elég jól megy:)xD96 mag 32 komfort:)

Utoljára szerkesztett: 27.2.20
    szellorozsa, Ribiszke, Melan és 3 más kedveli ezt.
  17. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!

Szerintem ma este kellene elültetned, mert holnap kapunk +1 terményt, és ha reggel learatsz ujra lesz vetni való növényed és a 10. játékot is ha csak holnap játszod el akkor az is ad +1 terményt.:)

szellorozsa, Ribiszke, gabianyus és 2 más kedveli ezt.
  18. flamne

flamne Törzsjátékos

A növénybevételi bónuszt az ültetés előtt kell felhasználni vagy csak aratáskor is elég! Köszönöm!

szellorozsa és Ribiszke kedveli ezt.
  19. 1süni

1süni Törekvő

Sziasztok!Mekkora földbe érdemes elültetni a magokat,minden bónusszal együtt,ami a legjobban megéri?Köszi;)

szellorozsa, Ribiszke és DevilMókus kedveli ezt.
  20. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Szia . Nekem mindig 4 et add . De hol tudok tööbet olvasni a 3 vagy 4 batyurol . Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.