Visszajelzés Gyógynövények kirakója csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 26.2.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Aratás előtt kell felhasználni.

2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Ha az event bónuszokat érted a "minden"alatt akkor 2*2 talajon lesz a legmagasabb hozam.
    Ha nem akarsz szuper-trágyát használni akkor a mag szám és érési idejétől függően lehet 1*2 vagy 1*1 is.A cél persze az hogy a legtöbb mag érjen le a bónuszok alatt időre. Javaslom olvasd el Melan vagy Toma hsz-éto_O

3. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Attól függ, mennyi idő alatt tudod kirakni. Én bénáztam, ezért kaptam két alkalommal 3 db-ot. De olvasd el az event ismertetőt
    .

4. 1süni

1süni Törekvő

Köszi!:)

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha a minijátékokat lejátszottad, akkor meg is kaptad a bal oldali táblázatban jelzett rejtélyes bimbó csomagokat.

Azt ki kell bontani például a lássuk kapcsolót használva. Abból az eredményből megkapod a különböző ültethető magokat.

A minijátékok 100 %-os teljesítése után kapsz plusz rejtélyes bónuszokat a bimbós csomagokhoz.

Csak akkor van bónusz 4-3-2-1 bimbós csomag, ha a teljes lefedés megvalósult. A lejátszott minijátékok ideje alapján érkezik maximum 4 csomag vagy kevesebb.

Külön ablakban látszik, mennyi az idő, mennyi a bónusz csomag száma.

Ezek az adatok olvashatók a leírásban is.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyógynövények-kirakója-event-2020-február.19216/#post-1077140

6. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Megnéztem az átváltást, szerintem rablás, ha javítani akarsz az átváltási arányon, na az az igazi rablás!

vihence, osztrak12, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
  7. Puszika1966

Puszika1966 Junior szaki

:cry:Tehát ha nem ültetek-aratok akkor nem kapom meg a felhőt csak a malomban kevert tárgyért ? Felesleges akkor bele kezdenem, mert munka mellett úgysem tudnám befejezni megint ezt az eventet sem, arra pedig nem tudok pénzt szánni, hogy több ezret költsek a játékra hozzávalókért..Lassan befejezem ezt a játékot, mert már csak akkor élvezhető ha sokat költenék rá ami nekem nem megy....Szomorú de ez van.:cry:

osztrak12, szellorozsa, -szida- és 2 más kedveli ezt.
  8. andi1307

andi1307 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az egyik ilyen gyógynövényes eventnél fel voltak téve a megoldott ábrák. Nem tudnátok segíteni, hol lehetne megtalálni?

osztrak12, szellorozsa és Ribiszke kedveli ezt.
  9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

El is ültettem, és meg is szórtam, még ma este aratni fogom, és a 10. minijátékot is lejátszom előtte. Ugyanis pörgettem bónuszokat, és nem hagyom veszni. Belecsaptam a lecsóba xD:D

10. Melan

Melan Fórum admirálisa

Basszus nekem meg most esik le, hogy ebben a farmos jatekban ultetni es aratni kell, koszi hogy szoltal.

Csak meg egy kicsit segits mar legyszi, evek ota keresem a farmomon, hogy hol lehet elohivni a sakkot es a paszianszt, de akkor te biztosan tudod, hogy hol lehet, ha eddig nem ultetel es arattal. Gondolom eddig azokkal jatszottal a farmon valahol. Koszi elore is.

szabokukac, marcsi152, -Erbrow- és 15 más kedveli ezt.
  11. mamarygen

Szia!

Ha csak a felröppenőket gyűjtöd össze, majd 40 db (egy db indulásként volt kapható) malomterméket készítesz, majd ezeket minijáték eljátszásával teljesíted, a felhő a tulajdonodba fog kerülni.

Ehhez nem kell ültetni, aratni sem az eventes magokat, ha nincs időd.

marcsi152, vihence, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

Szia! Ültethetsz hétvégén is nem kell holnap.:)A felhőt megkapod ha 40 minijátékot lejátszol.o_O
    Én nem vettem semmit ehhez az eventhez és szerintem holnap vagy holnapután este legkésőbb kész leszek fullra.:p
    Az event magokkal együtt is kb 500 nettó szuper-trágyából és 300 kk-ból kijön.:music:Persze lehetne enélkül is de sietek és a piacra is szánok magot .xD
    És nem ülök a gép előtt csak ha fórumozok, maga játék pár perc előre tervezett aratás ültetés.;)
    Maga a tervezés hosszabb idő mint a játék maga. o_Onagyon sok múlik a taktikán, érdemes néha ere száni időt. :)

marcsi152, osztrak12, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  13. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Na szóval, eddig mit csináltál? Csak nem ultiztál, hogy csak most jöttél rá hogy vetni is kéne valamit! Még jó hogy szóltak!

vihence, osztrak12, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Tetszik ez az event, mert kell rajta egy kicsit gondolkodni. :)
    A 35. sornál járok, pörgettem pár bónuszt még az új kitehető előtt, mert nekem az a tapasztalatom, hogy olyankor nem adja jól a bónuszokat. A bahán paprikát ültetek 2x2-ben sz.trágyával 2 területen Gyógykenőccsel, A bölcsesség esszenciájával és Maja maszkkal. Aktiváltam a Szülinapos felhőt, azzal 37 perc alatt érik és körben Pannikkal kb. 70 felrepit ad. Ha valaki aktiválja a Gesztenyés felhőt is egyszerre, akkor 28 perc alatt.
    Sok sikert.

Lillapilla73, marcsi152, ildiko44 és 8 más kedveli ezt.
  15. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok! Learattam 150 db vízibogyót és nem tudok ültetni, mert az ültetési táblán, vagy hogyis hívják, ninc s egy db sem. Most ilyenkor mi a helyzet? Köszönöm előre ius a választ.

osztrak12 és szellorozsa kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Magokat csak a minijátékból kapsz, azokat tudod csak elültetni.

vihence, osztrak12, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  17. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok,
    kibontottam az első 9 játék zsákjait, jó egyenletesen adta a magokat, 33 lila, 32 kék, 31 piros. :)

18. mamarygen

Szia!

Nem olvastad?
    Eventnövények
    FONTOS!
    - Nem kapunk kezdőmagot az event indulásakor.
    - A beérett eventnövény nem ültethető vissza, csak a magokat lehet elültetni.
    - A beérett eventnövény piacképes.

https://board-hu.farmerama.com/threads/gyógynövények-kirakója-event-2020-február.19216/#post-1077140

Lillapilla73, marcsi152, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  19. DevilMókus

Szia! Az event növény nem vissza ültethető.o_OOlvassátok el az ismertetőt legalább ha mást nem is.:oops:
    Meg kell várni amíg lesz újra mag.;)
    38 szúrós ,33 völgyi rózsa és 25 vízibogyó. Kezdésre jó a hosszúak előnyben.:)
    Valószínűleg reggel ültettem ki bár lehet 0 percezek.:music:pár játékon múlik a 38 a baha oké:)Mivel a reggeli aratás komforton lesz kk-val nem számít az utolsó bónusz nála.:music:

Utoljára szerkesztett: 27.2.20
    Lillapilla73, marcsi152, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem tudom mire kellene ebben az eventben költeni!Mire gondoltál? Én nem költök rá, de egészen végig szeretném vinni,végig is viszem mind két oldalt.Azért a neve Farmerama, merd mezőgazdasági munkáról szól.Ha van event,ha nincs,mindig vetek,aratok, állatot tenyésztek,piacolok.Jó paraszt vagyok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.2.20
    marcsi152, maszilva, soresne és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.