Visszajelzés Gyógynövények rejtélye 2. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ananke

Ananke Fórumelemző

Rosszul csináltam:D Valaki azt írta, összegyűjti a röpiket és majd utána Kapál:D Nagyon igaza volt, mert az első +1 bónusszal learattam, de nincs több magom, hogy 8 órában kihasználjam:oops: Most majd én is úgy csinálom ha eljutok a következő terménybónuszigxD

Kuzdern, ho-hoboy és Kukackukac kedveli ezt.
  2. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia .

Mennyi neon egered van amit használni szeretnél aztán megírom

Szia .

Az alapár azt hiszem a legutóbbi ilyen event utolsó piaci áráról indult.
    Kizárt dolognak tartom hogy egy nap után ennyit raktak volna már ki :D

A pajtaértéke: [​IMG]

Piacon most : [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 22.2.19
    -vadocka70-, genka53, Melan és 6 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lehet nekem is egerésznem kell;)

genka53, Melan, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  4. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Szia! :inlove:
    4 db :music:
    Hálás köszönet a segítségért!
    Külön is köszönöm az eventes számolásokat ötleteket:p Jó, hogy vagy nekünk:inlove:

(A LÚD siralmas, őt ne is próbáljátok, 1/2 terület 4 és 5 db:wuerg:)

csio70, genka53, Melan és 3 más kedveli ezt.
  5. marcsa1

marcsa1 Utánpótlás-írogató

Szia. Leszedtem a fákat siralmas a röpi, struccot ,hódot,jégmadárt tettem ki szt vízzel és még egy kör is lemegy ma.

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Ne nekem köszönd Tomá-é az érdem ajánlom figyelmedbe
    a táblázatát nagyon hasznos.

Hozzok egy linket tőle az aláírásában megtalálod ezt a táblázatot:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ki-is-az-a-backoffice.14672/page-121#post-971465

maszilva, genka53, Melan és 6 más kedveli ezt.
  7. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Én is rászaladtam erre a pályára. eddig is a ládák is olyan kevés magot adtak, hogy már kínomban röhögő görcsöt kaptam mikor megláttamxD

genka53, Kuzdern és Ananke kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Az első 9 sort jobb oldalon a piacról teljesítettem;) Az árak szépen mennek felfelé.... s ha lenne rózsám még 10 sort pipálhatnék ki;)
    Ültetni csak holnap tudok, mert foglalt a malom.... szóval addig vadászok!

Kuzdern és Ananke kedveli ezt.
  9. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Az én piacomon is szépen mennek fel az árak, növény nemigen van. Van amelyik már elérte a +20 ezret is. Egyes gazdák ebbőll szeretnánek CSP-t szerezni: egymás után egyesével teszik ki növényeiket, hogy tornásszák fel az árakat (még jobban). Ez már nem a múltkori "segítsünk a többieknek, kirakjuk a piacra a fölösleget". Itt kőkemény CSP szerzés folyik. (Mire odaérek, hogy nekem is legyen fölösleg, már a csillagokat fogják verni az árak.)

A lúdak nálam is leszerepeltek. Le fogom cserélni őket a következő kör után. Csak még azt nem tudom mire. Sajnos a Toma ólas táblázatát nem tudom használni, mert .xlsx-et nem tud megnyitani a gépem. :cry:

PS: 10 katibogár lak adott 2 dobozt és 4 üveget. mentek a süllyesztőbe.

csio70, genka53, Melan és 4 más kedveli ezt.
  10. Ananke

Ananke Fórumelemző

Nálam a piacon csak szürkeség vanxD

Kuzdern kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Én a kisfarmokról kiszórtam.... a piacra.... a nagyon meg ha elcsípek egy egy csomagot örülök neki....
    Itt még 10 ezer alatt vannak az árak.... szerintem simán 30 körül fog tetőzni... :music: bár kérdés ki veszi meg annyiért? :eek:o_O
    Nálam a 10 ezer már sok... akkor inkább ültetek;) elvégre rövid érésű gazokról beszélünk:p

Melan, Kuzdern és Kukackukac kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia osztrak12!:)
    Elhoztam neked Jack-ot, kérlek ismerkedjetek itt #3 ;)

Döbi65, genka53, Melan és 4 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

A szürkeség csak a látszat;) gyorsnak kell lenni;)

Kuzdern kedveli ezt.
  14. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen, hogy hoztad! :inlove:
    Tomának (most is köszönöm neki, és ezt a táblázatot is!), ha erre járok meg szoktam köszönni az írásait, de szerintem a Tieiddel ezt még nem tettem meg:oops:;).
    Nincs sok időm itt lenni köztetek:oops:, így célirányosan olvasok;), csak bizonyos szerzők írásait nézem át:inlove:
    Néha az event leírás elolvasása előtt ide jövök, és ha még mindig nem értem, akkor olvasom el a kiírást:D
    Ludak likvidálva, hajrá egerek. Este mennek vissza a fák turbózva, ha minden röpi a rendelkezésemre áll indul a vetés-aratás;)
    Persze, mint mindig a 100% a cél :inlove:

csio70, maszilva, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  15. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Hát az, akinek fontos, hogy mihamarabb visszarendezze a farmot, mert más céljai vannak. És azok is, akik így CSP-t cserélnek szupertrágyára, kacsa katára és időre. ;) Inkább CSP-t, mint mag átváltásért bedobálni több milliót érő termést.
    Bizonyos szintig nekem is megéri, onnantól már nem. Majd meglátjuk. Eddig az első 74 sort sikerült kipipálni piacról és ha lenne még 9 vízibogyóm, akkor még vagy 3 sort ki tudnék pipálni.

Egyelőre röpit gyűjtök, vadászok a piacon amíg megéri, s majd jön az ültetés.

csio70, genka53, Melan és 2 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

75 sor van összesen:music:

Kuzdern és ho-hoboy kedveli ezt.
  17. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

xDxDxD az a 74 tulajdonképpen az első 4 akart lenni. :p Jó lenne, ha már ott tartanék ;)

PS: 12 sólyomfészek adott 6 üveget és 6 dobozt. maradnak.

genka53, Kukackukac, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Én most erre nem akartam KK-t használni, ezért váltottam reggel ólakra, és eddig nagyon bevált :) 4-5 órás ólakból is jön közel 1:1-ben Panikkal :) ráadásul nem csak üveg, hanem enyvesdoboz is :) Kíváncsi vagyok a Krókuszos eredményedre, mert este már azt fogom ültetni 1x1-be, de csak locsolva, trágyázva, 2 bónusszal (10 óra alatt így is beérik majd). Ha összejön egy ~70%-os felröpi arány, akkor elég lenne 2x Krókuszt ültetnem, és akkor már szombaton zárhatnám az eventet egyetlen trágya, vagy KK felhasználása nélkül :D

Lillapilla73, genka53, Melan és 5 más kedveli ezt.
  19. Ananke

Ananke Fórumelemző

Ezt hogy érted? A szürkeségre hiába nyomkodsz, az áru fel se villan. Persze ha megjelenne is, nem biztos hogy nekem sikerülne:) Ahhoz azért legalább meg kellene jelennie;)

ho-hoboy, Kuzdern, textilmánia és 2 más kedveli ezt.
  20. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Oda se neki:D Nálam se villan semmixD Már ennek a játéknak az előzőén megtanultam, csak magamra számíthatok. Addig jutok ameddig jutokxDxD

ho-hoboy, Kuzdern, Ananke és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.