Visszajelzés Gyógynövények rejtélye 2. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. moric67

moric67 Törzsjátékos

szia!
    és.ha szerencséd van 20 próba után be is jön!
    csak legyen időd-és türelmed:mad:

Döbi65 kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

27 láda 54 mag csakis a 9 láda megoldás érdekel van,hogy 15-20-szor is próbálkozok békákat tettem ki szupi táppal kétszer tudom aratni a mai napon:inlove: JÓ HÉTVÉGÉT MINDENKINEK:inlove:

csio70, genka53, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  3. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Kicsit megcsúsztam és még csak a próbajátékon vagyok túl, de nem 19 hanem 11 magot kaptam. Kicsit időigényes, de ki-belépésekkel 1 dobással csináltam. Lehet, hogy élesben többet ad?

4. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Nekem egy terulet fam van kirakva es amikor mindet learattam 50 db torott uveget kaptam. De nekem eleg mindkettonel a felho. Nem vagyok nagyravagyo.

inanna11 és Kukackukac kedveli ezt.
  5. Marcipan2222

Marcipan2222 Junior szaki

valahol azt olvastam, hogy az eventnövények piacozásából nem lehet meggazdagodni o_O

nálam a vízibogyó a legolcsóbb 80000/db áron, a másik kettő 175000 körül van :wuerg:

megjegyzem, k.tynka nevű játékossal vagyok egy piacon, aki tegnap óta nyomja kifelé az eventnövényeket

nem véletlen van neki 8 milliárd felett a vagyona...

Kuzdern, długa, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  6. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Nálam a piacon a Vizibogyó 26,500., a Völgyi rózsa 47.020., a Szúrós gomba 57.450., Ez egy olcsó piac..:D:D:D:D

Kuzdern, inanna11 és Ananke kedveli ezt.
  7. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Állásom 11-21. Elég lassan haladok, de nem is aggódom agyon magam. A kincskeresést, mivel egyszerre úgy is csak 2-3 van, csak 9-esre csinálom, néha elsőre, néha 30.-ra van meg, de ráérek. Úgy látom, az első felhő ebben az ütemben is meg lesz, talán a második is. De hogy végig meglegyen, annak az esélyét már a játék készítői is jelezték a jobb oldal 65. szintjén. :(

times84, Melan, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  8. vm68

vm68 Rutinos

Valdemárba nem tudok írni.
    Kérdésem az lenne hogy 29 aranylufiért kaptam 20 zsetont. 30 lufiért csak 14-t, 28 lufi 10 zseton.
    Mi szerint osztja a zsetonokat?
    Csináltam képernyőképet, nem képzelődtem

Kuzdern kedveli ezt.
  9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Most arattam gólyát, 1-1-ben adta mindkét röpit. 12 db fészek 12-12-t adott. Csak egy tipp hátha segít. Eddig gólya, pillangó ami adta így.
    25 játék a bal oldalon, jobb oldal 44-ig kész, ma szerintem az 50-ig a felhőig a jobb oldalon eljutok, remélem a bal 36-ig is.

Melan, Kuzdern, długa és még 1 ember kedveli ezt.
  10. -róka01-

-róka01- Junior szaki

Sziasztok. Én a caccuson a felhőket ma beindítottam, itt csak az egyik felhővel vagyok meg, a másikkal még haladok.

Kuzdern, Samborg, Evita-55 és 2 más kedveli ezt.
  11. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Valaki segítsen nekem megérteni a vásárlók gondolkodását!
    Az eladókat értem, viszik ki a növényt a piacra és örömmel eladják 200.000 CSP-ért darabját.
    De ki vesz ilyenkor növényt?
    Amikor elkezdték felvinni az árakat, akkor még esetleg érthető. Az is rendben van, ha valakinek nem úgy jön össze valamiért a növény, hogy végezzen, és az utolsó nap még kipótolja a piacról elfogadható áron, amikor már egymás alá licitálnak az eladók, csak ne maradjon rajtuk az áru.

Köszönöm, ha egy vásárló megosztja velem a gondolatait! :)

Lillapilla73, Melan, .hangyóca. és 7 más kedveli ezt.
  12. Puszpang

Puszpang Rutinos

8 milliárd??? Mire jó ez a vagyon? Ezt valahogy ebben a játékban nem nagyon értem. A valóságban érteném....de itt?! Ha át lehetne váltani ,akkor jó lenne;)Én már régóta nem adok el semmit,örülök,ha a sok event miatt egyáltalán termelni tudok valamit:oops: Nekem csak annyi legyen mindig,hogy a nagyon szükséges dolgokat meg tudjam venni a feladatokhoz,ha épp nincs raktáron,a többi nekem nem számít. Persze mindenki másképp játszik. Mellesleg az én piacomon eddig nem nagyon láttam eladó terményt,órákat pedig nem tudok a piacon tölteni...Jutok amíg jutok alapon csinálom ezt az eventet,de nem a piacról fogom megoldani,azt már látom.;)Megnéztem a piacot,nálam 5400-11000 között lehetne kirakni. Valószínűleg ezért nincs.....

Utoljára szerkesztett: 23.2.19
    Melan, monika6767, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  13. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Gratulálok:D Én még csak a 20/21-l tartokxD

Utoljára szerkesztett: 23.2.19
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) 8 milliárd az tényleg elég sok CSP-ben, viszont 1-2 milliárdot jól lehet forgatni ;) Mindent nem tudunk megtermelni magunknak, ezért a piacról kell beszerezni. Akinek sok CSP-je, akkor veszi az árut, amikor "olcsó". Akinek kevés, akkor vásárol, amikor feltétlen szükséges, viszont ilyenkor a többszörösét is kifizeti... Szerintem annyi CSP kell, amivel el lehet érni, hogy a pajta mindig jó szinten legyen (az már eltérő, hogy kinek mi a jó szint):)

Lillapilla73, Melan, Döbi65 és 7 más kedveli ezt.
  15. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Én nem vagyok vásárló, de vannak, akikben túlbuzog a kereskedő vér. Megveszi 200e-ért, és kirakja 250e-ért. Mindjárt nyert 25e-t (ha megveszik).
    Ezek azok az emberek, akik Nyírlúgosról felhajtják a csigát Pestre 1 Ft-ért. Vannak ilyenek.

maya, JUCUS, Melan és 13 más kedveli ezt.
  16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Az én piacomon egy darab sincs olyan gyorsan megveszik,hogy az árát se tudom megnézni viszik mint a cukrot.

Melan, imi010, Rékuci1111 és 5 más kedveli ezt.
  17. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Az egybefüggő sorozatot díjazza:
    1. találat 2 pont
    2. találat 4 pont
    3. találat 6 pont
    és így tovább, ha hibázol, akkor lenulláza a lufik számát és újra indul a szorzószám növekedés. Inkább engedd el a bizonytalan találatot.
    Megy ez, csak vinni kell 55 üvegházam van. Éjszaka pillangók voltak, maradtak még egy körre, felhőkkel, Valentinnel, 5:50 az érési idő,aratás után aktiválom a neon felhőt, majd macskát teszek utána és leállok az ólakkal, mert van 18 db üvegházra törött üveg, letermelem hozzá a növényt és ezzel kb meglesz a 90 és indulhat az enövény.

Lillapilla73, Gio, Melan és 5 más kedveli ezt.
  18. miranda7979

miranda7979 Járnitanuló

Hát nálam a piacon még egy darabot sem láttam egyikből semo_O Nekem továbbra is enyv hiányom van:wuerg::wuerg:A narancs ólak is adtak nálam mind meg a macska egér továbbra is adta az enyvet.A törött üvegből annyi van már hogy kifutna egy két törött üveghegyet....:p

Gio, csillus35, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  19. 11kevin

11kevin Járnitanuló

Jó neked. Nálam fordítva van. A törött üvegre kell mindig várnom...

20. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Kipróbáltam a tenyésztést. 61 tenyésztést raktam be és kaptam 29 enyvesdobozt, 31 törött üveget és 30 farmpengőt. Ha valakinek sok felesleges szupertápja van és kevés ideje ez is egy megoldás lehet.

Az event kezdés röpikből elég rosszul sikerült. Fákkal vártam és kb. 1/3-a jött annak mint amit reméltem. Gyorsan váltottam ólakra és most már elég jól állok. Éjszakára 17-18 órás ólakat, nappalra pedig olyanokat raktam, amiket időben tudtam aratni. Másfél óra múlva aratok és utána remélhetőleg minden területre ültethetem a magokat a +2-3-3-2 bónuszokkal. A kincskeresés elég időigényes és unalmas, megelégedek a 7 ládákkal nem hajtok a 9-re, így elég gyorsan le lehet tudni.
    Mindenkinek sikeres kincskeresést és befejezést kívánok!

maszilva, csio70, ursa11 és 24 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.