Visszajelzés Gyógynövények rejtélye 2. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Csak én is felteszem a kezem, hogy és mégis van :)
    De sem nem érdem, sem nem bűn.

Szerintem ezt zárjuk is le, mert ez nem az a hely, ahol ezt kibeszéljük.

Inkább próbáljuk kifacsarni azt a kevés röpit, amivel megdobálnak bennünket.
    Most fölírtam, hogy egységnyi területre mennyi röpit ad az ól, s mennyit majd reggel a hosszú növény. (persze h a növény és fa többet adna a tippem)
    Az üveg gyarapszik, de a másik csak lassan.
    Az ólak nem igazán tetszenek, mert szerintem az egységnyi területre kevesebb röpi jut, mint fánál. Csak hát a fa hosszú, s a zokni is elvásik egyszer :D

Döbi65 kedveli ezt.
  2. bobogazda86

bobogazda86 Fórum-zöldfülű

Köszi, nagyon sokat segítettél! :)

3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Van ebben a játékban egy TOP event. Aminek az a lényege, hogy legfeljebb csak 999 nálad jobban teljesítő gazda legyen. Amíg ez az event nagy népszerűségnek örvend, és a moderátorok kizárása ebből nemzeti gyásznapot indukál, addig nehogy azt gondold, hogy vajmi nagy segítséget kaphatsz a piacról. De ez csak a jéghegy csúcsa.
    Ha rajtad akarok segíteni és 5000/ darab áron kiteszek neked bármelyik gazból 1000 darabot akkor akövetkező problémák jelennek meg: honnan tudnám, hogy melyik piacon vagy?, honnan tudnám, hogy mi kell neked?, honnan tudná jóskanéni vagy bözsibácsi, hogy nem nekik raktam ki?, honnan tudnám, hogy egy félóra múlva nem adod el 50000/ darabért, mert kipörgettél 3 200%os bónuszt?
    Felejtsétek el a piacon való segítséget. Örökre. Ha piac egyszer eventsegítségkérő topic lesz a játékon belül, össze is fog dűlni.
    A piacon nem nyúznak le senkit. A piacon kinn van a portéka, és aki fizet viszi. A piac egy opció az eventben, de nem azoknak, akik csak hallottak arról, hogy ebben a játékban van csp.
    Nem kell a piacon nézelődni. Nem kell milliókért venni gazt. Van a beadás mellett egy kis kék gomb. Azzal azonnal teljesíthető minden beadás.

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    1x1-be ültetve RACS + 3+2+3 = 1 eventnövényt ültetve 12 magot ad
    2x2-be = 15
    A választás idő és terület, esetleg szupertrágya függvénye.;);)

Gio és lazarre20 kedveli ezt.
  5. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Szia, köszönöm, hogy írtál!
    A csevegő elején tanácsnak azt olvastam a kapott magokat most mindenképp 2x2be ültessük...az elején úgy alakult, hogy kevesebbet tudtam itt lenni, kevés keresés, kevesebb mag...most több az időm, és több keresés, több mag.....
    jó lenne tempósan haladni, fogy az idő:)

Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. libuskafarm

Szia kukori !

No hogy haladsz? Mennyire van még türelmed kincset keresni? :D

Gio, kukori80, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha vannak megszerzett +2, +3 eventnövényes bónuszaid akkor lehet, hogy érdemes 1x2 vagy 1x1. Az a lényeg, hogy magonként kellene hozni a 7-8as átlagot az első 500 nál, mert nem tudni mit hoz a jövő. Így aztán a felhőt, ha vitted, akkor már nagy baj nem lehet.
    De a teljes eventhez 9300 növény kell, a 75 beadáshoz. Ebből látod, hogy 1000 magnál 9,3as átlag kell. Nem mindegy!

Gio kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Már kész vagyok, de.....a 83 db 7 ládás keresés is 1 órámba került.:cry: Rengetegszer kellett kilépnem a 7 ládára is. A 83 ládából 8x kaptam azonnal 9 ládát. Most is azt mondom hogy soha többet ne jöjjön vissza ez az event.:cry:

Gulus49, fahejascukorka, Döbi65 és 6 más kedveli ezt.
  9. lazarre20

lazarre20 Járnitanuló

Nagyon köszönöm!

Gio kedveli ezt.
  10. libuskafarm

Ez igen. Gratula, szép teljesítmény. :)

Pedig szerintem vissza fog jönni. Már kattogtatásra is mérik a játékot.:cry:

Gio és kukori80 kedveli ezt.
  11. kukori80

Köszönöm, de a malom tekerési idejét is vegyétek figyelembe a véghajrában, mert az igen sok.

Gio és libuskafarm kedveli ezt.
  12. Katafarmer53

Katafarmer53 Aktív író

Haladok szépen lassan :) De lehet piacozni is kellene mert pang a piacon minden eventnövény üres :)

Döbi65 és Gio kedveli ezt.
  13. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszönöm a részletes válaszodat!! Igazítok egy kicsit a földeken, .... motivált lettem:)

Ribiszke, Leho69 és Gio kedveli ezt.
  14. libuskafarm

Most fórom van, mert 2 hónapja munkás kuponokból élek, így vettem turbót erre a hónapra.

Most tekerek ezerrel, amit csak tudok. :)

No majd még kb 2 óra múlva benézek mit arathatok.
    Addig megnézem a Perzsia hercegét már sokadszorra. Imádom a struccfuttatós Amar sejket és Dastan figuráját, jellemét.

15. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves kukori80!

Nekem sem a kedvencem...Viszont látom azért a fejlődést, hogy a BP alaposan megrágta, amiket a visszajelzésekben olvasott és próbálta kiküszöbölni a szerencsefaktort. Már nem kell azzal a maggal beérnünk, amit a láda ad, mert ha nem jó mennyiségben kapjuk őket, be lehet cserélni egyiket a másikra. Ez azért jó irány! Kicsit megdolgoztatják a farmokat is, mert nem ugyanabból jön a két felröppenő. Én azt vettem észre magamon, hogy tűnődök, hogy mi a következő lépés. Az, hogy csak a ládából kapott magot lehet elültetni, nincs visszaültetés, azt okozza, hogy nincs a teljes farm eventgazzal tele, de legalább lehet próbálkozni a többi területen (ha mondjuk az ember lánya 1 területen bohóckodik az eventnövényekkel) hosszú növénnyel, fával, ólakkal. Nem monoton, én ezt fedeztem fel. Folyamatosan figyelni kell a növényekre, aztán a felröppenőkre, szükség esetén csereberélni kell a magokat és a farmot is folyamatosan rendezgetni kell. Aki eddig arra panaszkodott, hogy unja csak termelni a gazt és bedobálni, annak ez most Kánaán :)

Naaa, kedveljük meg együtt :inlove:

Én 49 játékot játszottam le eddig és jobb oldalról az 57. ajándékot zsebeltem be...A felhők megvannak, jobb oldalról engem már csak a 3 gyárfejlesztés érdekel, balról meg semmi xD

Jó film...Eredetileg PC-játék volt (Prince of Persia), jaj, azok a boldog, szép napok, ég veled...Mindenesetre hozok popcornt :)

Fuhur, HéricsBáró, Lillapilla73 és 9 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Speciel én is a piac vonzásában élek. folyamatosan veszek ami olcsó és eladom ami jó áron van. Olyan mint a tőzsde csak sokkal könnyeben kiszámítható a mozgása. pld ha valaminek nagyon elkezd emelkedni az ára tudható kérni fogja event v gazdakör. Hogy ki miért vesz? jó kérdés.. Évek óta minden nap megveszem a piros kosárból az alapokat és soha nem tudnék vele mit kezdeni ha nem vennék meg mások. Sokan spekulálnak, vagy másba gondolkodnak ki tudja. Mindenesetre a játék egyik legszórakoztatóbb része és a legizgalmasabb is ha több10 milliós ajánlatókat raksz ki és kérdéses hogy vajon nem lesz-e olcsobb másnál ami miatt beragad? pld egy 70 millás aranyállatnál már 7milla a bukta. Szerintem életszerű a való világba sem azé általában a haszon aki megtermeli ,hanem aki "áramoltatja az árut és a pénzt". Lehet szeretni nem szeretni de igy működik a gazdaság. Ez is olyan mint az életben :a szabályzáson múlik minden. Azaz ha engedik hogy a kereslet miatt elszálljanak az árak, akkor azok el is fognak szállni.Ennyi

Matold, ursa11, Domos52 és 4 más kedveli ezt.
  17. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Jó, hogy ennyire egyöntetű ajánlatok vannak 1x1 illetve 2x2 mellett :)
    Kérlek áruld el hogyan lesz 2x2-n 10-ből 15?

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. libuskafarm

:)
    A kólát már én megittam hozzá, még nasiztam is előtte. :D Pedig már késő van hozzá :cry:

PepperPotts és Kuzdern kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia. Mindent értek és megpróbálom elfogadni a kincskeresést, de valahogy nem tudom. Pont ezért tegnap elmentem a piacra és nagy meglepetésemre olyan sokan raktak ki árut, hogy ma alig kellett magot ültetnem. Ettől függetlenül nem szeretem az ilyen szerencsejátékot, amikor nem tudok számolni, csak rakosgatom valahova a bábukat és vagy bejön , vagy nem. Ettől még a liba is jobb, mert ott már lehet ésszel is gondolkodni, de itt nem. Sajnálom, de nekem ez nem jön be.

ZitaGAZDA03, Kuzdern, Farm_Tadity_ és 2 más kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) látom már kaptál több választ is, így tudsz válogatni ;)

Ha az eventnövények termelését szeretnéd letudni néhány óra alatt, nem akarsz a piacra termelni, és nem akarsz KacsKatát meg Szupertrágyát használni, akkor >>ezt<< is nézd meg ;) itt pontos számokat is írtam, hogy mit és hogy érdemes ültetni.
    Persze ez is csak egy lehetőség a sok közül :)

Lillapilla73, csio70, Matold és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.