Visszajelzés Gyógynövények rejtélye 2. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

azt csak a növény meg az ól adja

Gio kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ez most pont nem egy ültetős event. Egyáltalán nincs szükség szupertrágyára (se szupertápra vagy KacsKatára), pénzköltésre pedig végképp nincs szükség. Jó, persze muszáj eventnövényt is termelni, de mikor van olyan ültetős event, ahol az első mag elvetésétől számítva kevesebb mint 6 óra múlva már végezni is lehet? :wuerg:
    Aki veszi a fáradságot (van ideje és türelme) rengeteg ládát tud szerezni a kincskereséssel, és ezekből rengeteg növényt tud termelni a piacra. Aki még a farmja erőforrásaiból is rászán egy keveset, extra sok növényt tud termelni. Olyan árak vannak, hogy néhány ezer pluszban termelt növényből akár milliárdokat is lehet piacozni.
    Mindenki eldöntheti, hogy a virtuális dolgaiból mit forgat át mire. Az is szép dolog, ha valakinek megvan a játék összes kitehetője, vagy ha rendelkezik 1 millió tyúktáppal, vagy ha van 100 milliárd CSP-je, és még lehetne folytatni...

3. zotyi74

zotyi74 Járnitanuló

tudom

4. Melan

Melan Fórum admirálisa

Még van idő bőven, ki tudja lehet még nálunk is beindul a piac, bár nem számitok ilyesmire. Még ha be is indulna, majd jön a 2-3 számomra már jól ismert név, és pillanatok alatt leviszi az árakat. De már megszoktam, el lehet lenni piac nélkül is:)

Döbi65, Kuzdern, libuskafarm és 2 más kedveli ezt.
  5. Maca2013

Maca2013 Aktív író

Sziasztok. Sikerült megszereznem a jobb oldali felhősort a nővényekért de nem enged rá rakni semmit. Kell a másik felhő is hogy be tudjam üzemelni?

Kuzdern és vampire_hunter kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Felhő bezsebelve. Jön az örömtánc. Éppen 5 FAnál blokkoltam le.

times84, Kuzdern, Gio és 4 más kedveli ezt.
  7. katte521

katte521 Járnitanuló

Szia!

Jajj Isten ments még egy területről amíg nem adnak mellé munkásokat. Így sem győzök kézzel csinálni semmit.

Kuzdern, libuskafarm és Gio kedveli ezt.
  8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Maca!
    Az egyik felhore azt teszel ami a raktaradban van , a masik tematikus ott meg vannak a kitehetok meg kell szerezned .
    Nekem mind a 2 felho uzemel , azert jatszom tovabb az ajandekokert ;)
    Sok sikert mindenkinek ;)

Fuhur, maszilva, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  9. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Az egyik felhő beüzemelve! A gyógynövények jó borsos áron vannak a piacon! Szúrós gombát több mint 270 000-ért vettem darabját még reggel,de már most jóval olcsóbbak! El is vertem több mint 50 millát,de így is csak a 49-ik feladatnál tartok! :(

Kuzdern és Gio kedveli ezt.
  10. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Az én piacom telítődött, már 100 ajánlat is van kint. Igaz még mindig elég magas áron, de már elkezdett lefelé araszolni.

Döbi65, Kuzdern, stellácska26 és 4 más kedveli ezt.
  11. Maca2013

Maca2013 Aktív író

Szia! Köszi a választ. Sikerült !!! Persze pont a másik felhőt akartam beüzemelni azért nem sikerült!!! :) Na ennyi eszem van nekem is!!

Kuzdern, missuzy_53 és Gio kedveli ezt.
  12. Blökix

Blökix Fórum hercege

Kész vagyok.

Kuzdern, csio70, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szépen araszol felfelé a csp számláló;)
    A kezdeti nehézségek után ráéreztem az eventre;) Tetszik!
    A magcserével próbálkoztál?

Kuzdern, Gio és csio70 kedveli ezt.
  14. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Szia !
    Jó, hogy nálatok már lefelé megy a növények ára, nálunk még sajnos felfelé :(
    Szúros gomba: 120 ezer ,Vizibogyó: 102 ezer , Völgyi rózsa : 179 ezer darabja !

Kuzdern és Lillapilla73 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Nálunk még szürke.... persze még mindig 40000 alatt van az ár.... de így is bejön néhány millió;)
    A Top azért mégsem csak egy sima event;)
    Eladóként nálatok szeretnék lenni;) Én a harmadáért sem tudom kirakni:music:

16. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ha nem lesz elég növényed, és vásárolni szeretnél, akkor szerintem várj vele nyugodtan. Kedd délelőtt ennek a töredékéért fogsz tudni vásárolni;)

Kuzdern, Sanyat, Puli-tanya és 2 más kedveli ezt.
  17. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Erősen gondolkodom, hogy szórjam ki a piacra, amíg ilyen magasan vannak az árak. ;) S ha majd lecsökkennek.... akkor lehet megint vadászni kell majd... xD

Kuzdern és Gio kedveli ezt.
  18. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem is arról beszéltem, hogy a TOP előtti napon bemegy valaki a piacra, és megveszi ami kell:)

De nyilván vannak piacok, ahol lehet év közben vásárolgatni... hát itt nem igen. Ja és ez a "olcsón veszem, drágán eladom" se nagyon működik, mert addig rendben van, hogy drágán eladom, csak aztán nincs mit olcsón vissza vásárolnixD Ez van:sleepy:

Látszik most is, milyen éles piac és piac között a különbség, nálad 40 ezer alatt az ár, nálam 30 alatt (én nyertem:p), mások meg milliárdokat kerestek.

Most valakikkel éppen azon vagyunk, hogy kicsit feljebb menjenek az árak, csak elég lassan megy-.-

Kuzdern, stellácska26, Rylee86 és 3 más kedveli ezt.
  19. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Tegnap elírtam, illetve elszámoltam magamxD és nem 14, hanem 24 játék hiányzott még a baloldalon. Nem baj, így még jó sok növényt vihetek a piacra. Jól tettem, hogy tegnap eladtam mindent, mert ma már feleannyiért van kint sok tétel. Persze így is megéri xDxD Mindjárt elérem a +2-es bónuszt és pörgettem 1 +1-est is. Csak vízibogyót ültetek ma, mert alkut kötöttem Ziegfrieddel és 1 az 1-ben cserél nekem. Nem volt olcsó móka, de nekem megéri. Szeretem ezt az eventet:inlove:

csio70, Sali~*.*, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Hihetetlen... az eventgazból befolyt cspt... átváltottam egy pénzes kacsára;) Ment is a gazdakörbe;)

csio70, HéricsBáró, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.