Visszajelzés Gyógynövények rejtélye 3. csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 12.6.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok!

Én is azt tapasztalom, hogy az ólak jól adják mindkét felröppenőt. Gőteólakat tettem ki az egyik területre és 10-ből 10 törött üveg és 9 enyves doboz jött. Az érési ideje sajtgolyóval és Valentin napi cseréppel 3 óra 22 perc.

Vadóc, genka53, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Az alap tyúkólak pannikkal támogatva 1:1-ben adják a felröpit :) Ettől kezdve már semmi sem sürgős ebben az venetben :) a minimum célom a két felhővel meglett :)

jófarmerlány, maszilva, Vadóc és 9 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

5 keverés 54 láda magjai [​IMG] a törött üveg gyengén muzsikált teszem ki az ólakat:music:

rencsike982, bindi5454, Melan és 6 más kedveli ezt.
  4. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Akkor hajrá! :)
    Én nem tudok sok játékos véleményéről nyilatkozni, csak a magaméról, engem nem zavar kicsit sem. :) Szívesen olvasom, amiket ír.
    Ne keseregj, inkább taktikázz te is! :)
    A magam számára teljesen meglepő módon 19 üvegházat tudtam eddig keverni. o_O Amivel szépen elhaladtam a +1 bónusz mellett, ami miatt át kellett tervezni az esti programot, hogy ne vesszen már kárba. Most meg az a problémám, hogy egy felhőt látok a baloldalon, de a másikat nem látom sehol. Meg hogy nem látom a bahás malomban az üvegház keverés lehetőségét, és a főfarmon így le kellett állítani az ütemezett szupertáp keverést. :eek::)

nyuszi63, inanna11, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  5. borderland57

borderland57 Fórum mestere

A másik a jobb oldalon van csak messzebb.

bindi5454, genka53, asdfghjkl7373 és 3 más kedveli ezt.
  6. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Köszi szépen! :)
    Megtaláltam, az 50. beadásnál. Túl gyorsan néztem végig és átsiklottam fölötte. Hát addig még kell kapálni.... :music::)

Sali~*.*, genka53, asdfghjkl7373 és 2 más kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Nem akarok vészmadár lenni de az event eddig sokkal könnyebb mint vártam.:music:
    Ami persze egyrészről jó, másrészről azt hiszem Tomának lesz igaza:music:, nem lesz benne túl nagy piaci potenciál.:oops:
    Persze lehet hogy túl gondolom, de az eddigieknél nem volt az hogy egy nap alatt megvan a 2 felhő, és gyakorlatilag semmi extrát nem tettem érte ?:music:o_OMindenesetre a mag árak most már /vagy még /magasako_O:music:

inanna11, bindi5454, Melan és 6 más kedveli ezt.
  8. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Az erdei tisztáson szegfúvel 1 db üveg *****

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.6.19
    bindi5454 kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egyértelmű, hogy pontosabban kellene elolvasnod az ismertetőt, ugyanis növényből nem jöhet törött üveg, csak az enyvesdoboz. Fákból csak az üveg jöhet, állatból pedig mindkettő.

maszilva, vm68, almáspite48 és 12 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Szia. Sajnos van egy rossz hírem. Az üveget csak fákból és állatokból kapod.
    Az ismertetőből:
    Felröppenők
    Enyvesdoboz

Felröppenhet:
    HOL? főfarmon, szántón, erdei tisztáson
    MIBŐL? növényekből, állatos és terményes ólakból, valamint tenyésztésből 50% eséllyel

A Varázsfa az event ideje alatt 1 db enyvesdobozt fog adni.

Törött üveg

Felröppenhet:
    HOL? főfarmon, szántón, erdei tisztáson
    MIBŐL? fákból, állatos és terményes ólakból, valamint tenyésztésből 50% eséllyel

Tudnivalók a felröppenő küldözgetésről:

Szépen haladok, a 2 felhő már kakaska zsebében. Sok sikert.

maszilva, almáspite48, Vadóc és 11 más kedveli ezt.
  11. Ananke

Ananke Fórumelemző

Üdvözlöm azt aki máris kész van:D Most tettem be az első adag röpit a malomba, kincset meg csak holnap kezdek keresgélnixDxD

bindi5454, inanna11, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia és hűha! Én sehogy sem haladok, egyelőre csak addig jutottam, hogy nagyjából időre bezuhanok learatni a sárga ludakat. 25 pannival 1/1 jön belőlük a röpi;). 7 játékot eljátszottam, lett a ládákból összesen 81 magom, ezek még 1 kör lúd után beérnek reggelre 2y2-n és addigra lesz egy rakás játékom is. Taktikám nincs, majd az élet írja, mikor, mit csinálok. 22 játékom van most lekeverve, ma még lesz kb. 17, meg reggel még talán 10.Majd hétvégén megtolom kicsit.

Utoljára szerkesztett: 13.6.19
    bindi5454, inanna11, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia. Figyelem a piacot, vettem is már 30 millióért növényeket. Nálam is határeset hogy meddig fog felmenni az ár. Most azt tippelném, hogy nem fog annyira felmenni mint a múltkor, nem árt időben eladni.
    Szia. Ha van időd óránként ránézni a farmra, akkor rakjál ki sima tyúkokat Pannikkal a 3 területre. Valentinnel és sajtgolyóval 52 perc. Óránként 5-6 malmot lehet indítani. A tyúkokkal is terveztem a felrepiket, mert a múltkori eventnél is jól adták, csak óránként aratni kell akinek van ideje. A növényt meg lehet oldani Krókusszal. Sok sikert.

Beus85, maszilva, vm68 és 16 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

Szia. Igen azt hiszem igazad van.. o_OMindenesetre az hogy ludakkal meg tyúkókkal röpizek több ,mint vicces;)xDxD
    Olyan laza event érzésem vano_O:music::p

Gio, genka53, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  15. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!

Sajnos délután nem volt lehetőségem nekikezdeni, 8-kor értem haza, így gyorsan kiraktam a titokfákat, titokólakat, éjfél körül bontok két területnyit, kíváncsi vagyok mennyi üveg jön

vm68, Gio, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  16. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  17. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Gyors felrepi szerzés megvolt ma estére, mehet a malmozás. :)

maszilva, Kókusztej, alpha58 és 14 más kedveli ezt.
  18. kukori80

A cél érdekében mindent. :D
    Viszont ez a kincskeresés nem való egy kakasnak. Nem tudom hogy van-e olyan hogy egy kakas agyvérzést kap, de én már közel állok hozzá.:D A 9 ládára megyek, van olyan, hogy 20x lépek ki és még mindig nem találom meg a kincset. 20 keresés 30 perc volt. :cry:

almáspite48, Domos52, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  19. DevilMókus

Azért valamit csak ültess estére, úgy megszokásból :DxDxD
    Egyébként durva.o_O
    Gratula! Remélem sikerül terved!;):p

inanna11, Kuzdern, Gio és 4 más kedveli ezt.
  20. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Azt hogy egy zsinórban, ennyi játékot hogy fogok lejátszani, azt még jó magam se tudom! xD
    A klíma vigasztal csak ez ügybenxD

Vadóc, inanna11, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.