Visszajelzés Gyógynövények rejtélye - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 7.8.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Ugye,nem kötelező állatokat is kitenni az event kezdéshez? Ha jól értettem,mindkét felröppenő jön növényekből,és fákból is. Csak mert én jobban preferálom a hosszú érésű növényeket,és fákat event váráshoz.

meszimarsi, genka53 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az egyik felröpi növényekből és állatokból, a másik fákból és állatokból jön. Megoldhatod növényekkel és fákkal, de majd meglátjuk, hogyan adják a fák (és az állatotok) a felröpiket.

HéricsBáró, Gio, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  3. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Ezt most nem értem :(
    Először csinálok 7 malomtermeket, azt lejátszom. megvárom a 8 ik at. akkor kapok +1 termest
    utána 30 at gyűjtök majd azt is lejátszom es jön a 31 es. Akkor jön a +2
    és így tovább?

inanna11 kedveli ezt.
  4. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!!!:inlove:

Köszönet Tomának a taktikás útmutatóért!!!:inlove: Nagyon tetszik ez az új fajta event!;)Meglátjuk élesben is szeretni fogjuk!:p
    A szerencse faktort nem szeretem, mert kiszámíthatatlan!!!o_O
    Jóóóó játékot mindenkinek!!!:inlove:

emocy91, Gio, Imi* és 17 más kedveli ezt.
  5. evakarma

evakarma Fórumszaki

Köszönöm. Azt hiszem,mégis telepakolok egy területet állatokkal,aztán meglátjuk. Érdekes eventnek igérkezik. A gyárfejlesztésekért megcsinálom. Nem tudom,mi lesz a vége a gyárnak,de biztosan valami jó fog belőle kisülni. Ma reggel aratásnál a gyáram 81.780 tp-t adott.

Gio, meszimarsi, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Érdekes eventnek ígérkezik;)

7. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Az is érdekes lesz, hogy a Cukkinis almatorta, Húsvéti lekvár és a Tavaszi koszorú piaci értéke mennyit zuhan 1 hét múlva. :oops: Mostantól egyiket sem kell kevergetni, de legalább piacozni sem nagyon lehet velük. Még 1-2 ilyen felhőt hoznak és nem lesz értelme a piacra terméket termelni. Valakik ezt megint nem gondolták át...

Fatther, Lillafüred, imi010 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. gomboc58

gomboc58 Haladó

Mindenféle képen jól jász a vadasparkkal. Ha több van akkor annál inkább. 6-8 ól csak egy négyes területem, ráadásul ólfejlesztésekkel növelheted az esélyeidet.

Mivel az event bonyolult és lesz aki a figyelmetlensége, illetve taktikai hiba miatt nem tuja befelyezni igy nem látom veszélyben a piacot. :)

mimi, Gio, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Köszi szépen :)))
    annyira de annyira szeretem , amikor gondolkodsz helyettünk is , így nem kell mást tennem , csak okosan nézni és bólogatni :)

azt hiszem még egyszer átrágom , és bízom benne , hogy meg is értem / remélem /

az event nagyon ígéretes , a felhők igazán megérősek .
    Mondjuk nekem még az nem világos , hogy a 2. és 3. felhő honnan lesz :) Az elsőt már tudom :)))

mimi, Fatther, emocy91 és 14 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Azon gondolkozom.... végszükség esetén a tenyésztés is adhat felreppenőt... talán egyszerre két fajtát is:music:
    Jó jó tudom.. bili gyanús:wuerg: de álmodozni jó:inlove:

11. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Én arra gondoltam előbb letekerem gyorsan a min. 60 malomterméket és amikor jó sok mag összejött akkor egybe ültetem el és használom fel a termésbónuszt. De majd menet közbe meglátom mi hogy jön. Szerintem jó ára lesz majd a plusz növényeknek.

mimi, Fatther, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  12. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia! Nagyon köszönöm! :)

mimi, Gio, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  13. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

A jobb oldali feladatsor adja őket, az 50. feladat után kapod a 2. a 75. feladat teljesítése után a 3. felhősort.

mimi, emocy91, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Akkor cél a 75 pipa és a 3 felhő;)

mimi, meszimarsi, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  15. gomboc58

gomboc58 Haladó

A tiéd a 48as hozzászólás volt , olvasd el az 50. hozzászólást. Ott részletesen le van irva.

16. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Hat ezt mar csak azert is erdemes csinalni, mert az egyik felho Cukkinis almatortat ad es nem kell draga penzert a piacon venni.
    Az eventleirast elolvastam s megertettem, de lehet holnap meg event elott atfutom ismet. Szerintem az en taktikam az lesz, hogy csak akkor kezdek neki, ha minden malomtermekem meglesz...

mimi, inanna11, denisadina és 8 más kedveli ezt.
  17. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Szia!
    Ahhoz mennyi malomtermék kell?

Ivibaba54 kedveli ezt.
  18. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Oszinten nem szamoltam ossze mennyi malomtermek kell es nem szeretnek hulyeseget mondani, de lehet hogy 60...

mimi, meszimarsi és Ivibaba54 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Én is ezt tervezem....:music:
    Vajon a + malomtermékkel lehet tovább kincset keresni?:eek:

mimi, meszimarsi, zsona416 és 2 más kedveli ezt.
  20. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    De jó hogy visszajöttél és nagyon sok segítséget kapunk tőled.:):):):)

mimi, rozo52, taga1 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.