Visszajelzés Gyógynövények rejtélye - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 7.8.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kicsi_66

kicsi_66 Junior szaki

sziasztok
    kész az utolsó kör gaz amit piacra rakok , az árak az egekben :( jó lenne ha olyanhoz kerülne aki nem nyerészkedik rajta , nincs sok növényem 1 piac salátánál 1 db kirakva max áron a nevemen valaki írjon akinek még kell növény de nem azért hogy tovább adja

2. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sajnálom! :oops: lehet hogy kevés az 50 megás net ,gyors gép is kell hozzá,az enyém egy felső kategóriás!

genka53 kedveli ezt.
  3. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Szia!
    Feladtam a próbálkozást. Lesben álltam, rögtön nyomtam, mégis lekéstem.:(

4. memi08

memi08 Utánpótlás-írogató

Sziasztok esetleg a 37- es piacon valaki nem készül kirakni bizibogyót vagy völgyi rózsát?

times84 kedveli ezt.
  5. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Nekem is kb ilyen arányban sikerült vásárolnom, de a tenyészállat vásárlással ellentétben itt inkább akkor sikerült, ha az első v a középső ajánlatra kattintottam...

Szabi451 kedveli ezt.
  6. kisegér01

kisegér01 Járnitanuló

Szia! Sajnos én is így jártam mindent megtettem mégse sikerült. Hát én se szeretnék többet ilyet. :(

drunyi és pisti243 kedveli ezt.
  7. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Sziasztok.Van valamennyi eventnövényem eladó,ha valakit érdekel küldjön bagolyt mickey7474 farmra.Piacon 1 drb kerti zsázsa 46 csp ért én tettem ki

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  8. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Végre valaki aki szintén az 5-ösön van. Nincs véletlen enövény hiányod? - mert nagyon szívesen kirakom a maradékaimat, sőt még holnap reggel is lesz.

-Fülemüle-70 és genka53 kedveli ezt.
  9. pisti243

pisti243 Törekvő

Hasonlóan vagyok én is pedig már a 60 ládánál járok de a magokat nem nagyon adták a ládák.Sok kk és szupitrágya bánja.80 láda alig adott szinte 1 az1ben, még 100 mag se volt. :( :(

kisegér01 és drunyi kedveli ezt.
  10. lippi02

lippi02 Fórumlakó

37-es piacra valaki valamit nem szeretne kirakni? Na?

11. csozs

csozs Utánpótlás-írogató

Sziasztok, 37-es piacon 20.25-kor pakolok.

lippi02 kedveli ezt.
  12. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    A 34-es piacon vagyok, akinek kell növény, egyeztessen velem!
    Szép estét!

genka53 kedveli ezt.
  13. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! 40-es piacon 133db szúrós gombát teszek ki, most! :)

14. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

Vért izzadtam, de megcsináltam, kellett tenyésztenem és sok szupertrágya is fogyott. Soha többet ilyet, borzalmas volt. Mindig a ráfordított időt sajnálom és ez nagyon időigényes volt. Maradt pár növényem azokat este még kirakom és holnap reggelre is lesz egy kis maradék. A piacom számát nem tudom.

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Hát ez nagyon durva... Reggel óta 20 oldal, és akárhol pillogtam bele, mindenhol csak a piac... Ez lassan rosszabb, mint a cseretopik event alatt. De ha már így esett, nincs más hátra, én is szaporítom eggyel az ilyen hsz-okat.
    Szóval a befejezés óta kapott felröpiket bekevertem, reggelre megérnek a növények. A 21-es piacon teszem ki reggel 6 és 7 között. Ha valakinek még segítene, keressen és egyeztethetünk pontos időpontot. Nem lesz nagyon sok, olyan 200 körül növényenként.

genka53, -Fülemüle-70, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  16. Stefinéni

Stefinéni Utánpótlás-írogató

17- es piacra tudok kitenni mindhárom növényből. Ha valakinek kell, jelentkezzen!!!

mebajah kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Jó pihenést mindenkinek! Köszönöm szépen a segítségeteket.Elég volt a piacot bámulni. már a szemem is kiesik!Ha nem leszek készen, nem az én hibám!Tartalékok kiürültek.csalódott vagyok:cry:

csillus35, bendi1121 és Ditti58 kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nekem ez a vizibogyó mag nem tetszik . :cry:De a szúrós gomba már igen :inlove:

-Fülemüle-70 és genka53 kedveli ezt.
  19. Vadcápa

Vadcápa Fórum-zöldfülű

sziasztok 22 es piacon van valakinek eladó növénye ?

20. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Fent voltam a piacon soha semmi nem jön. Még az egész játék alatt egyszer sem tudtam elkapni, hogy legyen valami kint. Nem tudom hányas piacon vagyok, de nem is érdekel. Nagyon jó hogy csak ugy csináltam, hogy amit ad ajcsikat azt kapjam, nem hajtottam a felhőre egyikre sem. Az egyik meg van, a többi mehet az enyészetbe. Nem szeretem az ilyen felröppenőre váró játékot, rengetek szupitáp elment ahogy itt olvasom mindenkinél. nekem még 300 piros kellene, Majd legközelebbi eventet végigviszek, ha nem felröpis.

bendi1121 és kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.