Visszajelzés Gyümölcsbólé-szökőkút csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 31.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A 34150 növény / 19 aratás csak akkor igaz, ha
    a) a teljes 588 db kiskockán eventnövényt termelsz; és
    b) csak a 4. és 7. feladatokat csinálod meg teljesen, a többinél csak az ezüstöket adod be.

2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép reggelt.:inlove:Nem idézek mindenkit mert átláthatatlan lesz.:(
    Én a számítás kapcsán még nem a felhővel kalkuláltam csak az ebben a részben nyerhető almalé dekorral ami 10* aratható,és a hatékonysága felugrott 10%-ra 5 röl. o_O
    Mivel az érési ideje 16 h-ra szépen lehet vele tervezni..o_O
    Én sem maradok fent, vagy kelek fel azért hogy arassak .Pont ezért hasznos ez a dekor és később a felhő szerintem.( bár az jelentősen gyengült)
    Mivel a lányom későn alszik , párom hamar kell( + van egy ijedős papagáj is:mad:;):p),én nem tudok mindent ugyanabban a mederben végezni, viszont esetlegesen jól jöhet .o_O
    Az tény és való hogy egyenlőre minden nap nem lehet 2* aratni azaz a 2 naponta 3 lehet a realitás, és az is igaz hogy 1 hosszú érésűt pld :pPónilovaglást nem befolyásolnak...:music:
    Egyébként kész a 6. feladat , már csak 27 malomtermék kell.xD

3. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Köszönöm a gyors válaszod és elnézést azoktól akit megijesztettem a felületes olvasásom miatt. Nem tudom,hogy hogy tudtam elnézni. Még jó,hogy nem hagytam abba a vetést. Tehát 2019 aug. 11- 22 óráig tart ez az event rész.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.8.19
    bindi5454, -Erbrow-, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Elképzelhető hogy a 3-ik részhez4175 felröpi kell? Mert ennyit számoltam, de bocs ha tévedtem.

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A teljes eventhez 3525, a felhőre szükséges dekorokhoz 1590.

6. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi

Sanyat és -BombadilToma- kedveli ezt.
  7. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Az lenne a kérdésem hogy hol találom a almás ládát amit a dekor add . Köszönöm a választ . Lázárné

bindi5454 kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még 3-3 arany és gyémánt feladat van hátra....:music:

bindi5454, genka53, Ribiszke és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Most megnéztem én is hol tartok, és jócskán lemaradva a te eredményedtől.

bindi5454, daszi, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Kitartás... hosszú még az idő a végéig;)
    szóval nálam az 5.6.7. arany és gyémánt hiányzik... azért van még mit kapálni...
    s most volt az az aratás amikor vissza rendeztem a tölgyest...:music: szóval innentől csak komótosan;)

bindi5454, genka53, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Minden ládát a bal oldali eszköztáras menü váza ikonja tárolja. Elhasználódó fül, elhasználódó csoport megnyitása után lapozással, vagy a jobb felső szövegblokkban a szűrővel tudjuk előhívni:

- A kibontatlan ládák a váza ikon, elhasználódó részében gyűlnek.

- A [​IMG] gomb megnyomásával nyithatók a ládák.
    - Kibontáskor eldönthető, hogy egyszerre mennyit szeretnénk kibontani.

Ládás ismertető az Enciklopédiában is fellelhető, ott is útba igazíthat a leírás. Minden, amit egy láda rejt.

12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Még bőven van időd kapálni, több mint 1 hét az első részből. :)
    Csak semmi feladás, normál körölmények között végigvihető, ha a VV nem szól bele a játékodba ;)

bindi5454, genka53, kelleri és 6 más kedveli ezt.
  13. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Ja, tényleg. Köszi! :)Álmodozni azért szabad. xD

bindi5454 és Katka54 kedveli ezt.
  14. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nekem a 6-os 7-es végig és a 4-esből az arany és gyémánt. Még 20 aratás.... :eek::)

Akkor vetni kell egy kis banánt. :p

15. Menitala

Menitala Fórum mestere

Reménytelen az ALMALÉ megszerzése! Tovább nincs értelme csinálni az eventet, mert a felhőre nem tudom kitenni az almalét! Szomorú!!!!!

16. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ez a része aug 11-ig tart, nem kell ilyen korán feladni, meg tudod csinálni, nem kell mindent beadni, csak amit szeretnél, csak a 4-es és 7-es feledatot kell végig vinni és megvan a körtelé, és az almalé is

17. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Oh, elnéztem - köszönöm a jó hírt!!!! A 7, feladattal küzdök.

18. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Nagy gőzzel csinálom a 7. feladatot :)
    Persze az előzőek nincsenek készen. Első körbe a cél hogy legalább a dekor meglegyen, és talán lesz még kapacitás a fejlesztésere is .
    Pörgettem egy 100% 24h bonuszt ez talán kicsit segít majd látványosabban előre. Terv hogy holnap estére meglegyen a 7. feladatrész, ehhez 17.300 egaz kell, ebből 8.300 megvan, talán nem olyan lehetetlen.

Az ilyen hosszu event most nekem tetszik leglább nem kell 5 felé figyelni :D Csak termelni mikuláig :D

gabianyus, csio70, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt
    Az első almás láda tartalma : 1 db szupertrágya . :inlove: Jó lesz ez , ha gyűlik és gyűlik csak úgy , hogy aratgatom majd . :p

juliannakoczkas, genka53, Gio és 4 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Jó reggelt!
    Fortuna segít befejezni az eventet...:music: sikerült egy 100% bónuszt pörgetni... 8)
    Mondjuk kihasználni nem tudom teljesen ... de egy két aratáshoz is jól jön :p mert a malomtermékek lassan gyűlnek:wuerg:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.