Visszajelzés Gyümölcsbólé-szökőkút csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 31.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Azért, mert nekem nem tetszik ez az event, azért miattam ne csináld. Dönts magad, hogy neked megéri-e. Ha igen, akkor hajrá! Nekem az egy hónapos vesződés ismét (a pecázás után), nem kell. Megyek nyaralni, 2 hétig oda leszek, biztos hogy nem fogom erre pocsékolni az időmet. De ha neked van időd, kedved, és látsz benne realitást, hajrá! :)

5%-ért 1 hónap eventezés, előzőleg 10%-ért volt 1 hónap eventezés. Csak hogy lássuk az esést is... Nulla perc ide-oda, de az a nullapercezés is idegőrlő! Nekem annyira nem hiányzik... Ez meg már egyéni vélemény.

inanna11, marcsi152, ljanika6 és 14 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ugyan hírhedten rossz jós vagyok, de az első hsz-ban írt zöld mondatomat nem gondoltam komolyan; sőt, egészen bizonyos vagyok benne, hogy a BP sohasem fogja - szándékosan legalábbis - nullpercig vinni a dekoridők csökkentését. Gondoljátok végig ennek a következményeit, hogy mi mindent tenne teljesen értelmetlenné a játékban. A csökkentésnek egy határig viszont nagyon is racionális gazdasági okai vannak...

kovacsniki84, nyuszi63, imi010 és 12 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ŐŐŐŐŐ óóóóó izé....
    Nem baj... felhő... ezért kell;)

juliannakoczkas és kukori80 kedveli ezt.
  4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

-BombadilToma- és kovacsniki84 számolásait betettem a 2. hozzászólásba.
    Ezúton is köszönöm mindkettőtöknek, hogy időt szántatok a matekra!

-ágianyu33-, maszilva, Milcsi és 17 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Toma. :) A nullpercet én se tartanám jónak, de egy határig jó lehet. A felhőről le kell szedni egy kitehetőt és csak akkor aktiválni, amikor nagyon kell. Jó tudni, hogy van egy lehetőségem, amit bármikor használhatok.

Maryanne1, genka53, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  6. Puszpang

Puszpang Rutinos

Egy hónap???:mad:na azt hiszem most jött el az ideje másra koncentrálni.....:cry:csatlakozom az el sem kezdők táborához......Aki belevág,annak sok sikert!

inanna11, ildiko44, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

Persze. Minden plusz lehetőség hasznos a farmnak. Normál körülmények közt én is rámennék, bár már van három ilyen felhőm. Viszont rossz az időzítés; és ez a felhő a többihez adva (legalábbis egyelőre úgy látszik) nem hozna olyan változást, amiért megérné egy hónapig vinni ezt az eventet - nekem.

8. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Csak gratulálni tudok a BP-nek, hogy augusztusra rakott be egy olyan eventet, amiből ha kihagysz egyet, a többi sem ér semmit. Ilyenkor, amikor általában az emberek több-kevesebb időre nyaralni mennek, köztük én is. Mivel amúgy is értéktelen és unalmas az egész, így szívfájdalom nélkül tudom kihagyni, amit most már egyre gyakrabban teszek a teljesíthetetlen eventek miatt. Kezdetektől játszom, de ez a játék nem jó irányba "fejlődött". Lassan én is valami más után nézek. Mindenkinek jó nyaralást kívánok.

ambrusne, -picike40-, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  9. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Teljesen egyet értek veled. Én csak a 216-os szinten vagyok és alig volt olyan event, amit nem csináltam végig, de látom ez a szám szaporodni fog. A játékhoz szerződtem el és nem az éjszakázáshoz, stresszeléshez, vásárláshoz, hogy 1 hónapon keresztül naprakészem a gép előtt legyek. Figyelembe kéne venni, hogy nyár van és a szabadba is ki szeretnénk menni, igaz nem kötelező csinálni, hát nekem ez lesz az első ahol kihagyom a felhőt, mivel nyaralni is szeretnék. Legalább a pajtát töltögethetem, mivel az event-event hátán során nincs rá mód. Első felindulásomra ennyi volt. Nem hiszem, ha alszok rá egyet más lesz az elképzelésem.

alpha58, fankostepsi, böbe4948 és 5 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mostanság ritkábban jövök.... :music:
    Ha nem tetszik az event kihagyom szó nélkül.... :wuerg: ide játszani jövök... nem morgolódni... :p
    Hosszú event... sok gazt kér...:music: de nem kötelező!!!!!!
    Az almás láda csúcsra sikerült... :p gyűjteni fogom:p

Zsoka7510, Ribiszke, Othep és 4 más kedveli ezt.
  11. csiren53

csiren53 Aktív író

Sziasztok ! Elegem van ezekből a hülye fejlesztős eventekből, nem beszélve róla , hogy a focis event sem tartozik a kedvenceim közé !!!

nagyjuli és missuzy_53 kedveli ezt.
  12. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! Én nagyon ritkán szoktam írni . Leginkább akkor amikor segítségre van szükségem , amit itt meg is kapok . A kezdetek óta játszom . Időm is van , nyugdíjas vagyok . A pecás event óta csalódott vagyok , a focis is ,és ez gyümölcsös is betette a kaput . Egyiket sem fogom csinálni , mert itt már sok értelme nincs a játéknak . Rohanás az egész . Semmire nincs idő , mostantól a gazdakörikre figyelek , mert azokat lehetetlen az eventek miatt csinálni !! Talán nem sok idő kell , és ez a játék is véget ér számomra . Sok sikert azoknak akik elkezdik !!

csiren53, Ecóka2, imi010 és 15 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Na na na na na , nem lebecsülni a láda tartalmát , hisz a medve táp egyik fontos alapanyaga .:D
    És ugyebár , Tudjuk hogy mit lehet csinálni a medvével .....:inlove:

Ribiszke, genka53, missuzy_53 és 4 más kedveli ezt.
  14. damien

damien Haladó

Ez az event a gusztustalan eventek non plusz ultrája! Nem elég, hogy egész augusztusban csinálni kéne éjjel-nappal, a nyeremények, a felhősor a vicc kategóriában sem állja meg a helyét. Át kéne gondolni ezeket a nagy reformokat az eventekben, és addig is esetleg meg lehetne oldani, hogy mondjuk a bahamán 41 2x2 földet tegyen végre ki a gép, ha már fizetek érte. Ezért a feladatsorért járó ajándékokért, pedig szégyellje magát aki kitalálta!

Pelzsu, Maryanne1, -picike40- és 11 más kedveli ezt.
  15. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Felho gyujto vagyok, de ezt a remes hosszu eventet kihagyom !!! A masodik event amit nem fogok megcsinalni 2010 ota , egyetertek azokkal akik inkabb pihennek de azt is megertem ha valaki belekezd , mindenki maga donti el , mire forditja az idejet .
    A focist elkezdtem csinalni fogom es ennyi pont eleg , en is arra szavaztam, hogy kevesebb event legyen :(
    Sok sikert es kitartast azoknak akik vegig csinaljak ;)

maszilva, dawydow, rencsike982 és 14 más kedveli ezt.
  16. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia !
    Én is erre az elgondolásra jutottam :társulok hozzád ;)

kovacstne, inanna11, imi010 és 2 más kedveli ezt.
  17. Éva64

Éva64 Járnitanuló

Én elkezdem, csinálom, ahogy tudom és ahogy lesz időm, jutok, ameddig jutok. Amit ki tudok szedni annak örülni fogok, a többiért meg nem kár. ;)

SzilvaG, Ribiszke és genka53 kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

De jó , hogy a foci eventet hanyagolom , és több időm lesz erre .:inlove:
    Fenekestül felfordítom a farmocskám .
    Egy kérdés , amit én sem értek : Mi van , ha egy érésgyorsító dekort aktiválok , és ez miatt egy másik érésgyorsító dekor hamarabb beérik , amivel egy harmadik érésgyorsító dekor aktiválódik.
    Valahol írtad , hogy már 4 van . Lehet velük játszani , vagy felesleges , és egyszerre kell aktiválni a 4 éréscsökkentő dekort ?

Ribiszke kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

Felhők, nem dekorok.

20. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Amennyiben ez a 4 oldalnyi hozzászólás nem győzi meg a játék készítőit, akkor tényleg itt a vég! Eddig írtam párszor, hogy nem csinálom, de a végén mégis belekezdtem, aztán persze be is fejeztem, mert maximalista vagyok - de ez magánügy! Az már viszont nem, hogy elveszik a játékosok kedvét egyrészt ezzel az egymás hegyén-hátán jövő eventekkel, másrészt a mennyiségekkel, harmadsorban pedig a party-pörgetésen szereplő, ill. nem, vagy ritkán szereplő ajándékokról. Pl. ma 100-at pörgettem, abban kaptam 8 db sárga pehelytollgyűjtő állomást a 290 db mellé! Egyébként a századikra jött be a 24 órás termésbónusz! Addig 1x láttam az ajándékok között!

Utoljára szerkesztett: 31.7.19
    zoldert, kovacstne, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.