Visszajelzés Gyümölcsbólé-szökőkút csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 31.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

-ágianyu33-, Ribiszke, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  2. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!

Megnyugodtam, ettől nyugodtan elmehetek a madarásztáborba. ;)xD
    Bár úgy látom más event ( eventes terület, telihód, dominó) is lesz abban az időben, de én csak azért is jól fogom magam érezni, áram, net és egyéb civilizációs vívmányok nélkül.:)

Aki belefog, annak hajrá! Rendületlenül a kitűzött cél felé!

-happy58-, genka53, Domos52 és 11 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ribiszke, genka53, ildiko44 és 5 más kedveli ezt.
  4. Bohémélet

Bohémélet Utánpótlás-írogató

Sziasztok !

Az 1. és a2. héten miből jön a felröpi ? nem találom az event kiírásban.

5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Talán azért nem találod mert nem kell felröppenő! Majd csak a 3. héten.:)

inanna11, marcsi152, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  6. Bohémélet

Bohémélet Utánpótlás-írogató

Ohhh, de jó, köszi szépen
    Azt gondoltam, bénázom, azért nem találom.

genka53, bindi5454, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  7. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Az eventet már be is bejeztem xD

Összegyűlt vagy 500 db titokfa és kb. 200 titok ól, elkezdem ezeket lassan kibontogatni ;)

Ki tudja, lehet, hogy még lesz egy-két mamut fám és óriás ólam :p

-happy58-, genka53, ulmo12 és 5 más kedveli ezt.
  8. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Jó kis felhő ez! Ezzel 30%-ra nő a dekor érési idő csökkentő felhők összhatása, amivel a pocok légyfogó érési ideje 15 óra 24 percre csökkenthető (ezzel legalább hétvégén vagy 2x belefér a napi kétszeri aratás). De gyanítom, lesz ez még rövidebb is...:music:

És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a hosszú érésű TP-bónuszos tojások, pl. a 100% TP-bónuszt adó katicabogár-szállások érési ideje is tovább csökken 61-ről kb. 42,7 órára, tehát 2 naponta azok is arathatóak lesznek...:inlove:

Utoljára szerkesztett: 1.8.19
    HéricsBáró, genka53, Susie0509 és 4 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

Szia Kata!
    Azért azt ne felejtsd el, hogy jelenleg is 25% a felhőink összhatása, és naponta használhatjuk. Ezt a mostani +5%-ot csak kétnaponta tudod majd hozzácsapni.
    Persze, nem rossz ez a felhő (mondjuk lehetne 22-23 órás...). De nyáron, egy hónapon keresztül kapálni érte... Az a buktatója a dolognak, hogy egy ilyen hosszú eventnél elég egy-két nap kiesés, és ha nincsenek tartalékai valakinek, négyheti munkája vész kárba. Lesz itt sírás a vége felé...

10. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia Toma :)
    Nem tudom milyen a nemzetközi vízhang, de vajon elképzelhető, hogy 24 órásra javítanák az érésidejét a felhőnek?
    Akkor azért nem lenne ilyen "megalázó"

missuzy_53, -happy58-, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

Nem hinném.
    És nem is a felhővel van a baj, hanem az event hosszával.

Maryanne1, -happy58-, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  12. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Pont ezért díjaznék egy naponta aratható felhőt, ha már egy egész hónapot dolgozunk érte, úgy mint a pecásért...

milanzs, genka53, libuskafarm és 3 más kedveli ezt.
  13. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Ez a beszéd!!! Érezd jól magad, biztos nagy élmény lesz:D:D:D

-picike40-, kovacstne és bindi5454 kedveli ezt.
  14. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Álmélkodva olvasom, hogy mennyi ismereted van a kitehetőkről. :)
    Persze van pár dolog, amire én is odafigyelek, de az, hogy mindegyikről tudjam, hogy mikor és mit ad, és azt órára figyeljem, hááát az még nincs meg bennem.
    Arról már nem is beszélve, hogy nem mindenki vesz meg olyanokat, amiket csak kemény magyar forintért lehet megszerezni.

ildiko44 kedveli ezt.
  15. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Jó reggelt. Kicsit hosszabb leszek a megszokottnál, ezért akinek fontosabb dolga akad, nyugodtan hagyja ki az eszmefuttatásomat. A játékos ember úgy van megalkotva, hogy komolyan veszi a játékot. Az event az nekünk feladat, és minden erőnkkel igyekszünk ellátni az önként vállalt feladatot. Szórakoztat bennünket, taktikázásra, versengésre késztet. Büszkék vagyunk egy-egy nehezebb feladat befejezése után. Örülünk ha egy hat napos eventet három nap alatt teljesítünk, és megosztjuk örömünket a fórumon, és együtt örülünk, ha játékostársunk igyekezetét siker koronázza. (Persze van hogy irigykedünk, de ez is arra sarkall hogy legközelebb mindent beleadva mi legyünk az elsők. ) Meglehetősen régen játszom, bár volt kellemetlen meglepetés a játékos múltamban, némi hezitálás után újrakezdtem. Lazábban, hisz ez mégiscsak egy játék. Úgy látom ennek vége. Nem, nem hagyom el a játékot, és ha nem egy játékos uralja a fórumot néha még írok is. Az utóbbi egy évben alaposan megnézem milyen feladatnak állok neki, -nem azt nézem megérős-e? - hisz a virtuális javak semmiképp sem megérősek. Mérlegelem hogy a játékra szánt időben teljesíthető-e egy feladat, a játékból szerzett bónuszokkal élve. Ha úgy látom hogy túlságosan időrabló, akkor inkább lemondok róla. Kedves játékom volt a horgászás. Első alkalom volt hogy nem sikerült befejezni. Az hagyján hogy a horgász ügyessége semmi ráhatással nem volt a halfogásra, de hogy csalit hétvégi kapálással lehetett szerezni, nos ezt tényleg magányos ágyhoz kötött embereknek találták ki, vagy olyanoknak mint kezdetben mi voltunk megszállott farmfüggőknek. Egy hónapos feladat? Nevetséges. Nem tartom jó ötletnek az egymásra épülő feladatokat, amennyiben az a cél hogy folyamatos jelenlétre sarkallják a játékosokat akkor ez a puska fordítva sült el, hisz inkább lemondok, (mondunk) a feladat teljesítéséről minthogy az életünket ehhez igazítsuk. Egy strandolásról még esetleg lemondok , hisz nekem mindennap elérhető a Balaton, de kánikulában a gép előtt ülni a hűvös víz simogatása helyett hát ahhoz már nem vagyok elég megszállott. Látván hogy az augusztust is sikerült túltolni a játékot irányítóknak, ezt a hónapot kihagyom, és a folytatásról akkor gondolkozom el, ha visszatérünk az egy feladatos játékhoz. Ha a feladat teljesíthető valós pénz nélkül, mert ahogy látom erre a hónapra sikerült ezt a tabut is ledönteni.
    A folytatás a bennem felmerülő kérdésekről szól. Mi volt a koncepció abban hogy elkezdték az óriás ólakat, aztán abbahagyták? A terményes fákat és abbahagyták. Az óriásfákat elkezdték, aztán abbahagyták. Nem mérlegelték azt az óhaját a játékosoknak, hogy akár event nyereményeként egy-egy darabot szerezhessen mindenki a farmjára a mamut fákból. Az óriásólaknak csak akkor lenne értelme ha minden állat óriásodna . A régi játékosokat mondjuk öt év aktív játék után egy farmaranyfával jutalmazni, nem hiszem hogy ráfizetés lenne, de akár egy kétszázas szint elérésének jutalma is lehetne.
    Summa-summárum ha újra a kezdeti lendületet lelkesedést aktivitást szeretnék a játék készítői, akkor egy alapos ráncfelvarrás és a játékosok véleményének mérlegelése egy jó kezdet lehetne.
    Szórakoztató augusztust kívánok Nektek! Liza Gabi kertjéből

Mevilla, Anulu73, ribizli4 és 43 más kedveli ezt.
  16. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Nem is tudom, mit gondoljak. Belekezdtem a focisba és belekezdek ebbe is. Nyakamon a vv, de azért telefonról elég jól tartható a napi legalább 3 aratás. Lesz, ami lesz. Ha minden összejön, örülök, ha nem, az se' baj.

marcsi152, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia Nyuszika!Én már nem gondolok semmit,ezt a bólést kihagyom! A focisat csinálom, ha meg éri ha nem,mert szeretem.Az utóbbi időben a BP lerázza az öreg játékosokat, de ez az Ő dolga, majd meglátjuk mire megy ezzel a normálisnak nem mondható taktikával.Ócón,picipénzért,ajándék, felejtsük el!Nálam a pecás is kiverte a biztosítékot rendesen!De most komolyan!Tizedik éve játszunk sokan és ennyit érünk?:cry:A többi gondolatomat nem írom le!!!!!!!!!!

ribizli4, -teri56-, Lillapilla73 és 18 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Igazad van, de ha az öreg játékosokat lerázza, akkor a kicsi farmosok??? Azokat méginkább. :)Én se csinálom ezt az eventrengeteget.:) Csak a focisat.

maszilva, Ribiszke, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  19. Kókusztej

Kókusztej Törekvő

Sziasztok!
    Azt hiszem ezt az eventet nagyon nyugodt szívvel fogom kihagyni. Nem tudnak annyit fizetni, hogy egy hónapon keresztül csináljam, és termeljek ennyi gazt.
    Nyilván az az egy alma nagyon jól jönne, de hát sajnos ez van. Majd valahogy megpróbálom pótolni :oops:xD
    Nem is értem néha mit éreznek a készítők... :D

milanzs, missuzy_53, -happy58- és 5 más kedveli ezt.
  20. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Én is régi bútor darab vagyok 10 éve játszom, elég magas szinten vagyok, de belefáradtam a sok eventbe, ezt nem csinálom, nem áldozok rá sem pénzt, sem 1 hónapos futam időt, tehát kihagyom, inkább termelek hosszú érésűeket, hogy a lemaradt gazdaköri feladatokat be tudjam már fejezni, mivel a sok event miatt lemaradak.

Maryanne1, Ribiszke, -happy58- és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.