Visszajelzés Gyümölcspiac eventcsevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szia
  Ez biztos ? :cry:Habár Te írtad , akkor hiszek neked .:inlove:Mit számoltam el ? :D
   
  Gio és -BombadilToma- kedveli ezt.
 2. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  A farmpengő mennyiségét...
  Viccen kívül: mivel csak eredményt közöltél, még tippelni sem tudok.
   
  Gio és HéricsBáró kedveli ezt.
 3. Kékmadár1

  Kékmadár1 Fórum elő legendája

  Kedves játékosok!

  A gyümölcskereskedő ismét meglátogatott minket!

  A csevegő nyitva!
   
  HéricsBáró, mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
 4. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Jól látszik, hogy hova degradálódott ez az event a csevegő sűrűn látogatottságán is. Kb. 1-2 éve már, hogy idejét múlta. Kiszedtem már 9 FP-t, röpikkel. A célom a 20 FP, mint a múltkor. Nem tudom meddig tarják még, de azért kis összegben sem mernék fogadni, hogy idén ebből eljön az utolsó ilyen.
  Egyetlen taktika működik már nálam ennél az eventnél: lehetőleg csak felröpivel FPzni. Azért nem kizárólg, mert trt beadásokat megoldok 1-2 olcsó gyümivel.
   
  inanna11, Fatther, nyuszi63 és még 1 ember kedveli ezt.
 5. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Szia!

  Ezek szerint te sem szoktál csengőpengőért szupertápot vásárolni.
  No nem közvetlenül, de kis munkával lehetséges :)
  CSP-ből vásárolsz gyümölcsöt, bedobálod, kapsz farmpengőt. Farmpengőért a farmárudában korlátlan mennyiségű szupertáphoz lehet hozzájutni.
   
 6. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Szia!
  De szoktam, csak nem szupertápot, mert az nem jó semmire, hanem szupertrágyát inkább. Csak nem gyümit vásárolok, mert azt pláne nem dobálom be. Rövid időn belül, hogy megváltozott az altatás, stb ez a fajta event kapufa lett. No, nem állítom, hogy a jáékosok igen szűk rétege él még vele, de pontosan e miatt sokkal nagyobb ez a kapufa.
  A szupertáp tényleg nem jó semmire. El sem merem mondani mennyi van belőle. Maradjumk annyiban, hog a játékosok többsége nem látott még annyi hagymát.
   
  DevilMókus kedveli ezt.
 7. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Szia!

  Kinek a pap, kinek a papné :)

  A farm adottságaitól, egyéni céloktól függően lehet kialakítani a megfelelő taktikát, mikor, mit, mire érdemes becserélni.
  Mindenesetre a csevegőket nézegetve az azért szembetűnő, hogy a játékosok 2-3 éve sokkal többet panaszkodtak szupertáp hiányra tenyésztős eventek során, mint manapság.
   
 8. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Ez így van. Kell egy bizonyos fokú játék-kultúra kialakulása a szupertáppal és szupertrágyával való bánásmódhoz is. A másik fele sem mellékes, hogy az állatok mennyisége sem végtelen már, mint anno volt, tehát az is visszafogja a "felesleges tenyésztéseket". És persze a színes állatok megjelenése különböző helyeken (ládák, felhők, kerekek, stb) jelentősen javítja annak az sztáp mennyiségnek az értékét, amit meg lehet szerezni. Így aztán sok oldalról van ez a dolog már manapság támogatva, hogy néhány száz sztáp ne legyen már a világ vége. Nem utolsó sorban a gyakori bummok (havi 3-4 is már) és sztáp akciók jelentős kínálattal kecsegtetnek a piacon. Csp pedig már mindenhonnan jön. Mondhatnám azt is, hogy a gazdáknak több lábon lehet már tenyésztős célok elérésében állni, legyen az event vagy gazdaköri
   
  DevilMókus kedveli ezt.
 9. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Sziasztok :)
  Megengeditek, hogy beleszóljak csak egy picit ebbe a beszélgetésbe?
  Most váltottam be pár száz farmpengőre pár száz fatermést. (valamivel több, mind 300 pengőt vettem ki, nem figyeltem pontosan) Nem túl sok és nem is kevés, csak pótlásnak szántam miután több, miint kétezret költöttem a múltkori frissítésnél :) Kiemelem a csomagokat havonta mindig legyen az szupertáp vagy csepp PP és sok zöld pöri :). Mindnek van helye a farmon. Ami engem zavart az ennek a fajta beváltásnak a lassúsága, a sok beadás, jóváhagyás stb. Meguntam, abbahagytam, talán holnap majd folytatom. Fatermésem lenne még bőven, türelmem kevesebb van hozzá, hogy ennyit keresgéljek, jóváhagyjak stb. Aminek örülni tudnék az az, ha az odaszánt X mennyiségű fatermést egybe be tudnám adni és megkapnám érte az a pengőmennyiséget ami jár érte, kicsit gyorsabban végeznék vele, mint így :)
  Tudom ez nem biztos, hogy a kisebb szintű játékosoknak is megfelelő lenne, viszont én megkönnyebbülnék tőle, ha gyorsabban végeznék a beadásokkal :)
   
  DevilMókus, Domos52 és HéricsBáró kedveli ezt.
 10. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szia
  Én ki akarom szedni a bulipockot , szóval nincs mit tennem , csak előre . :p
   
  DevilMókus és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 11. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia Jancsika :)
  Te most kicsit lemaradtál a műszaki bajságaid miatt ebben is :) Az nálam már nincs meg, se a sárkány, se a legújabb terület. Pont emiatt álltam volna neki a pótlásnak, csak meguntam a sok keresgélést és kattogást még kb 1700 pengő mínuszban vagyok az elköltött pengők pótlásával.
   
  DevilMókus, HéricsBáró és Leho69 kedveli ezt.
 12. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Elkezdtem bedobálni a gyümiket , de félúton megálltam . Újratervezés , majd egy 360 fordulattal egy másik tervvel álltam elő . :p
   
  -gyöngy-581 kedveli ezt.
 13. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Ezt még a múlt hónapban írtad, én most jutottam el idáig. Beléptem és elgondolkodtam rajta, hogy akarom-e a faterméseimet ide beadni.. Rájöttem, hogy nekem is újra kéne gondolnom :music::D
   
  DevilMókus, ildiko44, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
 14. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szia
  A faterméseket a piacon CSP-ért tudsz venni bármennyit .
  A bahán a gyík tojással tudsz attrakciózni , feltéve ha működik .
  Ha kellő fát bedobsz , kiszedsz végtelen barkácscuccot , amivel a füvészkertjeidet tudod fejleszteni . Valahol olvastam Máriusztól , hogy hamarosan jönnek . Vagy nem tom .

  De azt is lehet , hogy bedobsz végtelen fát a Gyümölcspiac eventbe , kapsz végtelen mennyiségű farmpengőt , avval kiszedsz végtelen mennyiségű szupertrágyát 1:1 arányban , és a következő nublonoknál végtelen aksit termelsz nullpercezve végtelen növénnyel , és a végtelen aksit bedobod a nuklonokhoz , amivel kiszedsz végtelen mennyiségű farmpengőt , amivel a farmpengő boltból végtelen kacsa kata propellert szedsz , amivel a fákat szórod meg , és viszakapod a végtelen fát , amivel a mondatom elején kezdtem . Habár ugyanott leszel , ahol kiindultál , de miközben aratsz , meg mókolsz , felröppen más is , és elmélkedsz az élet nagy kérdésein .
   
  zsu34a, DevilMókus, nyuszi63 és 4 más kedveli ezt.
 15. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Jancsika!
  Ez egy végtelen történet amihez nekem semmi kedvem sincs....... és itt vége is a végtelen történetnek részemről. xD:cry:xD
  Kezdve azon, hogy a piacon nincs fatermés nemhogy végtelen, de véges is alig..
  A gyíktojással kapcsolatban pedig nem vagy véletlenül emlékezetkiesésben? Légyszi olvasd újra az előző pár hsz-t a fejlődésiben :D
  Egyébként pedig nem szándékozom raktárházakat venni, de ez nem ennek a topiknak a témája :music::D
   
  DevilMókus és HéricsBáró kedveli ezt.
 16. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Gondolkodtál már azon , hogy valami nem lehet végtelen ? Mert a végtelen is kezdődött valahol . Ha van eleje , nem lehet végtelen .
  Olvasni olvastam , de holnap kiegészítem a tapasztalatommal . :inlove:

   
  DevilMókus kedveli ezt.
 17. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Ismét itt a gyümipiac.
  Nem mondom, hogy más farmpengőszerzési lehetőségnek nem örültem volna jobban, de jobb híján nekiálltam.
  Szükségem volt az utánpótlásra és ennek elég nagy ára van több részről is.

  Bahás fatermést adtam be, pontosabban makadámiadiót, nem keveset, szépen tudtam pótolni vele az elhasznált farmpengő egy részét, de elég drága mulatság volt. Nem emlékszem rá pontosan, hogy mennyi volt az induló mennyiségem ebből a fatermésből, de 1,003,899-nél álltam meg a legnagyobb (8 pengős) beadásnál onnét már nagyon soknak találtam még vészhelyzet esetére is.

  Ami változatlanul nagyon zavar az a rengeteg és talán felesleges kattogás. Nagyon jó lenne, ha legalább az előző beadást megőrizné, hogy onnét lehessen folytatni a következőt.. sajnos nem lehet.. Monoton, fárasztó és unalmas a beadás.

  Miért is csináltam mégis?
  Novemberben és még decemberben is elég sokba fog kerülni a maradék hely kiváltása a tojástartóban.
  Napi szinten pörgetek zöld pörit ennek egy részét a pengős bolt állandó részéből veszem ki.
  Használom a szupertrágyát és a szupertápot is a boltból.
  Ezek "ingyenes" csp-ért megvehető fatermésekből lettek illetve lesznek. (nem kérnek érte valós pénzt)

  Szóval miközben fájt a szívem a fatermések miatt és sajnáltam is minden darabját beadni morogva, de azért csináltam, mert tudtam, hogy amire beváltom az fontos nekem a haladásom érdekében.. :D

  Kíváncsi lennék rá, hogy Ti hogy gondolkodtok ebben a kérdésben?
   
  DevilMókus, HéricsBáró, Matold és 7 más kedveli ezt.
 18. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Én nekem lett 86 csodagyümölcsöm . Na azt beadom , azt kész . Most spórolok .

  Lett 5 farmpengő . :p
   
  imi010, DevilMókus és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 19. mamarygen

  mamarygen Fórum elő legendája

  Fenyvesi1010, Gio, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
 20. Fuhur

  Fuhur Fórumgróf

  Sziasztok! De jó hír! :)
   
  Fenyvesi1010, Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.