Visszajelzés Győzd le a hőséget! - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 11.6.25, 09:01.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 28.6.25, 07:25.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ha nem jó "lapokat" kapsz, használd ki mindig az 5 csere-lehetőséget.
    Sokszor volt, hogy nemmegérős ajikat mutatott arra a körre, kiraktam a kötelező 3 dominót és már léptem is ki, és amikor a megérős volt, ott szinte teljes területeket raktam ki.
    A mostaninál viszont mindig benne lesz a fogaskerék, ami a Bolthoz kell, így legyen bőven Naptej felröpi a cseréhez is.
    Minden pályánál megjelenik az a mintázat, amely a Fogaskerékérmét adja.

-ágianyu33-, anci091551, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Genka!

Nálam ma ez a nap tanácsa, köszönöm neked, hogy ezt leírtad. A mai napom kicsit Shakespeare (Tévedések vígjátékát játszom ma egésznap) Az event boltnál elvitte a figyelmemet az új láda aminek még nincs neve... :D nem néztem meg tüzetesebben a többi kínálatot, így nem vettem észre a tervrajzokat sem :( Pedig nagyon fontos legalább is számomra a 8-as férőhely.
    Olvastam az írásodat és gyorsan megnéztem és tényleg, igazad van.:)
    Vagyis az első 600 érmét azonnal a tervrajzokra fogom fordítani, addig semmire sem költök.

A dekorok kiváltásában egyezik a véleményünk, elég lesz belőle annyi amennyit a játékból kapunk.

Egy régebbi csevegőben volt egy olyan tanács, ha a pálya túl zsúfolt, tele van akadályokkal, vagy a dominók nem tetszenek, le kell rakni a kötelezőket aztán sipirc tovább talán bízva abban, hogy a következő jobb lesz :) Én most is ezt a taktikát fogom használni :)

Ha olyan gyorsan fognak szaporodni az érmék, mint ahogy azt remélem, akkor jut is marad is valami másra is.

Sok szerencsét kívánok Neked is és mindenkinek ehhez a jó eventhez.

Zsuzsikan, maszilva, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nálam is a tervrajzok lesznek az első helyen, viszont a "Még neve nincs" ládát csak akkor fogom elkezdeni kivenni 80 érmékért, ha már minden mást kivettem, ami kell nekem.
    Nagyon nem tetszik ugyanis, hogy 80 f.érmét adjak 1 db. zokniért. Lehetett volna 3 vagy 5 db. :p

Ez a láda a következő lista egyik elemévé változik át nyitáskor:
    - 1x Törölközőhalom
    - 2x Törölközőhalom
    - 1x Kacsa Kata turbótrágyája

genka53, Sali~*.*, Mircikecicó és 5 más kedveli ezt.
  4. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A ládát nem fogaskerékérméért tudod kiváltani, hanem napernyővirág eventnövényért cserébe.
    upload_2025-6-11_17-22-52.png
    A fogaskerékérmének pedig ez az ikonja.
    upload_2025-6-11_17-23-26.png
    Persze, rákérdezek az illetékeseknél, hogy nem elírás-e.

maszilva, genka53, Mircikecicó és 12 más kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Most, hogy írtad, megnéztem és tényleg nem fogaskerék van alatta.
    Viszont nincs is külön feltüntetve, hogy az 80 eventnövényért váltható ki /db., így eszembe se jutott, hogy jobban megnézzem, hogy mit is ábrázol a bolti ár.
    Köszi

genka53, Mircikecicó, vihence és 7 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Szia!
    Az egazért cserébe, már jobban hangzik, mint a f- érméért... talán még én is rászánom magamat, hogy vegyek. Köszönjük, ha megerősítesz benne bennünket:D

Már többször átolvastam az eventismertetőt, de ezt a mondatot nem találtam meg benne a fogaskerék előfordulásával kapcsolatban.
    Lehet, hogy ezt a mai napom "férenézésének csokrába" tudom bekötni, de sajnos nem találtam meg....:oops:

Utoljára szerkesztett: 11.6.25, 16:52
    genka53, Mircikecicó, vihence és 5 más kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ha 80 egaz ér 1 ládát, akkor talán megéri kivenni 8 ezer növényért a 100 ládát.
    Nem kell hozzá felröppenő és reméljük, hogy csak kis százalékban ad turbót, és a többi 1 ill. 2 törölközőhalom lesz.
    A malomban 1 törölköző 90 egaz/5 felröpi.

Mircikecicó, vihence, PalMa és 6 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Már megint 40 órásak, hogy erről miért nem tudnak leszokni?
    Szia. Szerintem megéri kiszedni, ha növényért lehet. Ahogy ismerem a csibészeket, 50 db fog adni 1 db törölközőt. A boltban: 50 x 80 = 4000. A malomban 50 x 90 = 4500. Marad 50 esély arra, hogy adjon 2 törölközőt. Abból ha ad 20 db-t, akkor már megéri.

maszilva, genka53, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  9. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a számolásokat, az észrevételeket és a jótanácsokat.
    Én sem vettem észre, hogy huncut módon a Múzeumhoz Fogaskerék érméért kell kiváltani a fejlesztéseket.
    Nagy-nagy köszönet érte genka!

A játék önmagában szimpatikus, de nálam részben elveszti a "jóságát", hogy nagyon a
    Fogaskerék érmékre kell hajtani és ez eléggé szerencsefüggő.

A növény, a Napernyővirág alapból 6:30, vízzel 5:12, vízzel és trágyával 4:41
    Napi 3-4 aratással számolhatunk reálisan.

Két területen termeszthetünk a Főfarmon és a Szédült szántón.
    Ez összesen 404 db 1x1. Egy kör szaporulata csak csatnival 1.212 db növény.
    A játék végéig összesen 550 db malomtermék kell. Ebből 3 db-ot kapunk ajándékba.
    547 x 90 = 49.230 db Napernyővirág
    547 x 5 = 2.735 db Kókuszkoktél

49.230 / 1.212 = 40,62 --> 41 körre lesz szükség a felszaporításon felül.
    Mivel a játék 13 nap és 8 óra, ezért napi három aratással csak akkor teljesíthető,
    ha némi hozamnövelőt (Kacsa Kata, Jack...) is bevetünk.

Én a kezdést mind a két területen Amaránttal várom.
    A növényeket még holnap este megpróbálom letermelni.
    A gyémántba beteszek egy 200%-os bónuszt, használok két Jacket, Kacsa Katázok és pörgetek.
    Gyorsítok szupertrágyával (Fehér ártatlanság, Karácsonyi süti és két felhő).

Ha sikerül elérnem, hogy 1 db 1x1-en legalább 21 db legyen a szaporulat, akkor 6 körrel le tudom termelni a növényeket.
    5 x 21 x 404 + 1 x 22 x 404 = 51.308 db
    A felröpikért néhány kört nullpercezek.
    Ha nem változik semmi, akkor a "Nevenincs" ládákat kiváltom, mert a láda 80 növénybe kerül,
    a malomtermék pedig 90 növénybe.

Az a gyanúm, hogy a 600 db Csillagos érme megszerzése sem lesz egyszerű.
    Ha mégis valamiért "dőlni fog" a sok-sok érme akkor is nálam a következő a Piccolo láda lesz
    és csak utána következhetnek a megérős dekorok.

A felhő kétnapos 40:00
    Győzd le a hőséget felhősor
    • Lezárási idő: 40:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • Farmszint x 4500 TP
      • Baha szint x 4500 TTP
      • Több TP / TTP a jutalmazó tárgyaknál. Bónusz: 200%. Idő: 04:00 óra
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (Frizbi teknősök, Tekeráma, Tollaslabda csapat, Kroki trambulinja, Merülő maki).
    Sok sikert, jó játékot!

-ágianyu33-, maszilva, zoldert és 16 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Itten van :

Mindegyik játéktér esetén a kiosztott mintázatokat (4 db) és a hozzájuk tartozó nyereményeket a jobb felső sarokban található felkiáltó jel fölé húzott egérkurzorral tekinthetjük meg.

A rendszer mindegyik pályához sorsol 4 db törölköző mintát, azaz 4 db különböző jutalmú darabkát, és az adott pályán csak ez a mintázat jelenik meg az összeállításoknál. Minden egyes új pályánál a rendszer újra sorsolja a 4 db törölköző mintázatot. Minden pályánál megjelenik az a mintázat, amely a Fogaskerékérmét adja.

Jól meggyőztük magunkat, xD megyünk a bótba és jól bevásárolunk.
    A közel 50 ezer eventnövényből jut ide is.
    xD

11. kukori80

Igen. :D Csak nehogy paffffanjunk. :D Bár az érmés kiváltásnak semmi értelme nem lenne, mert akkor ott fog megpenészedni a boltban. :D 8000 érmét nem lehet csinálni.

genka53, Mircikecicó, vihence és 4 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Köszi, akkor csokorba kötöm ezt is :D Már szépen alakul a mai csokrom, van benne minden xD:cry:xD
    Pár zoknira úgy is halaszthatatlanul szükségem van :D

genka53, Mircikecicó, vihence és 3 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

nahát egy újabb tetszetős újítás8)

genka53 kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én megnéztem a pajtában, és van 24 építési tervem múzeumhoz, ami - elvileg - egy múzeum fejlesztéséhez elegendő. Ahogy végigböngésztem, a Bahás gazdaköri feladatokból lehetett kiváltani egy plusz adagot; négy darab múzeumra való terv van bennük, holott eddig csak 3 Bahás múzeumunk volt. Szóval nem kell mindenáron kivenni a 3x8 tervet 3x200 érméért. Mindazonáltal azt hiszem, én kiveszem, nehogy később legyen egy olyan múzeumom, amit majd emiatt nem tudok fejleszteni. (Nem hiszem, hogy ez előfordulna, úgy gondolom, ha jön új múzeum, jönni fog hozzá gazdakör is - de sohasem lehessen tudni ugyebár...)

-ágianyu33-, -kidmama-, maszilva és 14 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

valóban érdemes előre tervezni... enni nem kér... szóval ez lesz az első amit kiveszek a boltból...:music:

16. peter1022

peter1022 Rutinos

Szia,

Itt a kérdés az, hogy éréscsökkentéssel mennyivel lehet lejjebb vinni a dekor érési idejét? Gondolom 24 óra alá nem lehet lemenni.

17. kukori80

Szia. Sajnos nem lehet még 4 felhővel sem. Ezen törpölök én is, hogy megéri-e kiváltani, mert egyébként nem rossz a szorzójuk.

genka53, Sali~*.*, Mircikecicó és 4 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

4 felhővel sem:eek:o_O hm... de lehet jön még hasonló felhő...:music:

genka53, peter1022, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

4 felhőnk van a dekorokra ? Eddig azt hittem, hogy csak 3.
    Ha jól emlékszem, van 30 órás dekorom a Bahán (tp %-os) és azt épp hogy csak 24 óra alá csökkentik a felhők naponta.
    Megéri kiváltani őket, de csak minden 2. nap muzsikálnak. Egyszer hopp, máskor koppxDxD

genka53, Mircikecicó, peter1022 és 5 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Áááá, biztos, hogy nem fog jönni, csak akkor, ha a játékmester éppen nincs magánál. :D
    A 30 órást le lehet vinni. Nekem is van kinn 30 órás és naponta aratom.
    Azon törpölök, hogy jobban járok-e, ha inkább minden nap aratok valamit, vagy ezeket 2 naponta. Ezt viszont soha nem fogom tudni kiszámolni. :D

genka53, Mircikecicó, peter1022 és 4 más kedveli ezt.