Visszajelzés Győzd le a hőséget! - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 11.6.25, 09:01.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 28.6.25, 07:25.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Sziasztok! Az event felülete mindent mutat, csak azt nem, hogy mennyi törölköző halmom van készleten ill. a malomhoz kapcsolódó zöld kockában lévő + jel.
    Az első két darabot raktam ki, jelenleg 60 db türcsim van, de a rendszer nem rak be újat a készletből, a plusz jel felvillan - aztán eltűnik és csak a csere jele van kint. Már frissítettem, kiléptem, de ezek után sem tölti fel új darabbal. Hol a hiba???

szöszi50 kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A készletedet csak akkor látod, ha leraksz törölközőt.

upload_2025-6-14_15-11-27.png

Egyébként nem.
    A nagy zöld plusz-jelre kell kattintani, hogy újat kapjál.

Ha semmiképp sem boldogulsz, kérlek, hozz farmnevet és ID-t az egyik segítségkérő topikba, a Fórum főoldalának közepe táján.
    upload_2025-6-14_15-21-5.png

Ezek nélkül nem tudunk segíteni.

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Végeztem a játékkal. Ahogy nekiláttam, beugrott, hogy már múltkor sem volt zökkenőmentes, de most sikerült fokozni. :D
    Az érme mennyiségem az nevetséges. Az egy Piccolót sajnálom, hogy bent marad, mivel nincs Jack a raktáramban, lehet ebből előbújna egy.
    Kitartást mindenkinek!
    Engem levert a víz a végére.
    28,2 °C van a lakásban :D

4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Tegnap letermeltem a növényeket, ma meg a minijátékokkal bajlódtam, volt benn részem bőven, pedig ezt a minijátékot sem szeretem.
    Kipróbáltam, hogy ha már nincs kihívás a játékban, próbaképp mire lehet jutni az event boltjában.
    Még ez is kevés volt mindenhez, de meguntam, örültem, hogy elfogyott a növényem.
    Felröppenő még lett volna, a neon medvék ilyenkor mindig jók. :)
    https://kepkuldes.com/images/0a519f8eacfdc2e66279103179c13e40.png
    https://kepkuldes.com/images/403656ed97177342798acee7c9c21e52.png
    https://kepkuldes.com/images/0b0a35d05c322e7ae6a8ba2ca6ecbdc4.png
    https://kepkuldes.com/images/d1ed83119ea721d33f7fee00f76189d9.png

Remélem legközelebb már valami megérősebb event jön és az is jó lenne, ha nem erőltetnék ennyire a minijátékokat.
    Aki még eventezik, annak jó idegrendszert kívánok a rakosgatáshoz.

5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

28,2 °C van a lakásban :D
    Szió!
    Hát engem egész mástól vert ki a víz, nem a szoba hőmérsékletétől.xD
    Hány darabkával küzdöttél meg?
    Szia!
    Jézusmáriaszentjocó;)Van türelmed hallod, annyi darabkát lecibálni a helyére:)
    Egybe huzigáltad le, vagy egyre gyakrabban tartottál szünetet?;)
    Tartalékoltam 2 területre való gazt, de azt hiszem, nem fogok még egyszer nekifutni, a csuklóm még most is fáj:)
    Na igen vannak minijátékok, amik egész jók és hamar lejátszhatók, na de ez pont nem volt az.
    Kárpótlásként benyomhatnának egy újabb 2 hetes eventet, a pókeressel;):)

6. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Köszi a választ, de pont az a bajom, hogy nem tudok lerakni, nincs nagy zöld plusz jel. Akkor átmegyek a javasolt segítő oldal valamelyikére.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Gabi!

Én pedig keresem az időt amikor újra kezdhetem a gaz ültetését.
    Sajnos csak 564-et tettem le, bíztam benne, hogy elég lesz... De a lerakásokat nem egyhuzamban csináltam, közben volt pár órám pihenésre is.
    Én élveztem ezt az eventet és hiányzik a játék is. Tudom, hogy még bőven van időm újrakezdeni:)
    Nem mondom, hogy nem pókereznék szívesen ehelyett, de most ez van és nekem ez is tetszik :D

8. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Na persze akár jó is lehetne, de nekem nagyon nehézkesen ment a lerakás, visszaugrott, lerakta akkor amikor
    még nem is kattoltam rá, hogy letegye.
    Az összes dominósból ez volt a legnehezebben kezelhető, legalább is számomra.
    Na meg elég időigényes, ahhoz képest, hogy mennyi darabkát kell leraknod, hogy ha ki szeretnél váltani mindent.
    Most azt mondom, nem folytatom majd, amikor jobban ráérek, de lehet majdcsak ráveszem magam:)

9. Sagittarius69

Szia!

Még aludtam is egyet közben, mivel tegnap nem végeztem ennyi minijátékkal.
    A 6 Kalahári talányos kijöhetett volna, de ilyesmi miatt újra már nem ültetek.
    1x1-en volt 54 növény, a Jack-ek és nagyon kevés, de szerencsés PP segített.

juliannakoczkas és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Gondoltam, hogy küzdesz vele, mert tagnap nem jelentkeztél, hol is tartasz.;)
    Ó a titkosokat én sem szoktam kiváltani, a múltkorába 19 titkost raktam le a Bahán, egy nyamvadt Tapír se lett belőle.
    Nálam csak nettó 20 volt 1*1 kockán, de a jack-ek besegítettek;)
    Mondjuk a PP-re se panaszkodhatok, a múltkori 2 eventen 300-300 PP-ből
    egy nyavadt százalékos bónusz se lett, +1 is csak 2-3 db.
    Most volt 2 db 100%, kb 100-ból.

11. Sagittarius69

Annyira küzdöttem, hogy jóval éjfél után pakoltam vissza a dekorokat és azokat is rendezgetni kellett az új múzeum miatt.
    Az egész tojástartós területet át kellett néznem, pedig haladni akartam volna még a minijátékokkal, hiszen kb. 1900 maradt mára.
    Remélem most sokáig nem lesz ilyen event vagy ha lesz, hát olyankor, amikor hibátlan a játék is.
    Sokszor kell frissíteni, mert nem tölt be a farm.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Szia!
    555 játék volt, ez volt a célom. Még az is lehet, hogy semmit sem szedek ki a boltból. Egyszer már behisztiztem így. :D
    Elég hamar végeztem a termeléssel, mivel mennem kellett lányommal. Ültettem, pörgettem, ültettem, pörgettem... kettővel adott több növényt, mint Saginak. Azt még élveztem is.
    Biztos hogy nem kezdem újra, nekem már nem ér ennyit ez a játék. Még jó, hogy fórumra nem kell beugró feladatot csinálni. :D
    Akkor biztos felhívnálak majd, hogy nem olvadt el az avatarom? ...pl. :D :p

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és Sagittarius69 kedveli ezt.
  13. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Ma én is eljuttam a törölköző pakolásig. Nem sokszor jött össze 100 fölötti érme egy pályán, de sikerült egy 110-es :D

14. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szia!
    Én kiszedtem a Piccolot, Fényfesztivál lett belőle. Újabban ez a sláger.

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Szia!
    Fáj a szívem, hogyha bent marad, ez lenne a 339. Túl fogom élni, fogalmam sincs, mikor tudom kirakni őket. :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.