Visszajelzés Győzd le a hőséget! - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 11.6.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 28.6.25, 07:25.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Kitartó vagy és türelmes. Én eddig csak 665 db rongyot raktam le de várakozik 262 db a sorsára. Nekem sajnos az idegeimre megy, mert nem tudok sitty-sutty haladni. És amikor a jó pályán természetesen nem adja az érmés mintát, vagy ha adja, de nem figyelek és rosszul rakja le, na akkor a családom csak hallgatja a válogatott szép magyar ízes szitkokat :) Mondta is a párom, hogy mi lenne akkor, ha nem kikapcsolódni járnék a farmra :)

2. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia! :)

Maga a minijáték nekem is tetszik, de az én tempómban 3-4 naponta éri meg leülni játszani, addigra jön össze 10ezer növény. Nullázás nélkül közel 300 játéknyi felreppenőm van így azzal nekem sincs gondom. Valahogy nem fogott meg ez a múzeumos nyeremény, tudván az eddigi előéletét a múzeumoknak :(

Várom a pörgetéseknél a bónuszt, addig aratom vetem szorgosan napi 3x. Vége felé közeledve, ha nem adja ki, majd rásegítek. Nekem a bolttal könnyű a dolgom, 2db piccoló és a bónusz ládák amik kellenek. (Többire nem is maradna érmexD)

Várjuk majd az eredményeket, kíváncsi vagyok meddig juttok! Sok sikert nektek! :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Szerinted, melyiket vegyem ki, ferike? :D :)

Piccolo van paár db, de lehet ebbe lapul Jack. Esetleg, ha dobnak be egy múzeum vásárlási lehetőséget, ahhoz nem lesz gazdaköri. Most jól elszórtam a bogarat, igaz? :D

feki13 és sutimami57 kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia apja! :D

(Ferikeee?xDxDxDxD)

Egyszerű a matek! Piccolo :p Mi garantálja a múzeumok helyes működését a továbbiakban? :( Emellett, számomra a dekorok még mindig addig voltak jók amíg elértem vele a célomat :D Most már "csak" töltik a soha véget nem érő csíkot :D

5. zsani_apja

Szia!
    Kiváltom a piccolót szerintem, ha nem felejtem el. :)
    Ide nézz, mi fogadott. Még nagyobb esély Jack megtalálására. :D

GA-BI-O-Farm, feki13 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  6. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szia!
    Ha csak gyűjtöd a Piccolót de nem használod föl akkor hiába van több száz darab olyan mintha egy sem lenne. Ha meg egyszerre akarsz nyitni ekkora mennyiséget akkor meg nem biztos, hogy korlátlanul kitudod használni az esetleges előnyöket.
    Én folyamatosan nyitogatom ahogy hozzá jutok, na meg amikor van helyem kitenni.
    A most nyitott Piccoloból a sok fényfesztivál után egy Virágfestés lett.

7. zsani_apja

Szia!

Ezt már akkor elcsesztem, amikor megfeledkeztem a kirakásról. Most meg már nem gyűjtöm, csak gyűlik. Az a baj, már magam sem tudom, hogy mi lenne jó. Nagyon unalmassá vált nekem, pedig lenn mit csinálni, de valahogy bele fáradt az agyam, ez a jó szó. :D

feki13 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Nagyon ismerős ez az érzés.

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Én is egyenként teszem ki a Kincsesre, még így is mindig variálnom kell a hely miatt.
    Ha olyat nyitok ami marad, újból variálás a többi kütyüvel.
    Havermackó, Pogó stb rögtön tőrlésre kerül.
    Most nyitottam egy Piccolót, egy Farmaranyfát adott.

Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Szia!
    Gratulálok! Holnap jön a cserenap, keress bátran. :D

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Mindenképp kereslek :)
    Témánál maradva, a boltból még semmit nem vettem ki, nem tudom, hogy mi mellett döntsek.

Utoljára szerkesztett: 19.6.25, 20:27
    zsani_apja kedveli ezt.