Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Sziasztok! Mi a csuda lehet a virágzó ág? Azt kérne a pingvin, de épp nincs olyanom :p
    Mondjuk nagyon hasznos lenne, ha az egér mutatná, hogy honnan szerezhető ;)

DevilMókus, Anulu73, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. Nekem teljesen elment a kedvem az egésztől, csak nem akarom elvenni mások kedvét.

hóóvirág, ildiko44, icumicus és 11 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az ágért kapsz 10 ATP-t és 3 Hajtass fát trágyát. A 60 barackért kapsz 20 ATP-t. Ha pedig mindkettőt megcsinálod, akkor kapsz további 10 ATP-t, 2 Hajtass fát és 4 kulcsot.

DevilMókus, -W-595-, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Elég szükmarkú szerintem . :D

5. -BombadilToma-

Felröpi. Én még nem kaptam, bár 3-szor arattam már fát. Pardon, most arattam egy 1. szintű fát, ami 10 termést ad, és kaptam egy Virágzó ág felröpit is.

DevilMókus, -W-595-, vihence és 11 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nekem is. Mondjuk nekem meg se jött a kedvem ehhez.Tiszta katyvasz az egész... Pfff. Így évvégére ez nem hiányzott.. Várhattak volna vele....

7. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Ez csak nekem tűnik feleslegesen bonyolúúúúltnak??? Kiakadtam, mint a sezlonyrugó....

hóóvirág, ildiko44, -W-595- és 9 más kedveli ezt.
  8. Goran

Goran Fórum bárója

Nekem befutott az első

Most meg lett egy kulcs felröpi, beindultak :inlove::inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 7.12.22
    -W-595-, maszilva, vihence és 10 más kedveli ezt.
  9. vasslacko1975

vasslacko1975 Járnitanuló

Az első rendelőm virágzó ágból kér 1 db-ot...Azt hol tudom beszerezni?

stb_farmer, juliannakoczkas és Melan kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Lehet , ha várunk 3 órát , akkor holnap már jobb lesz az áru készlet nyeremény . :inlove:

11. -BombadilToma-

Felröpi. A fák learatásánál kaphatod. Egy 1. szintű fa aratásakor már kaptam egyet.

-W-595-, vihence, stb_farmer és 7 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Mikor már úgy érzem, hogy képben vagyok jön egy újabb kérdés amire nem tudom a választ.... :oops::cry::cry:

Elmenekülök vissza a farmra eventezni. A gondom csak az, hogy az eventtel mindjárt végzek, hová menekülök holnap ?
    Lehet, hogy a léghajó visz el valami megnyugtató helyre?:inlove:
    De azért sem adom fel, megfejtek minden kérdést ami felmerül :D:D

Domos52, DevilMókus, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nem tudom, hogyan lehet több fát kirakni, ki van téve 6, a 7.-et nem tudom kitenni, itt piszmogok vele, s mindjárt kész a 8. is

farmer221278, Kuzdern, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A fa aratásakor reppenhet fel.
    Én most adtam el a megrendelőnek az előbb. Így már az egyik feladatom kipipálva.

15. -BombadilToma-

Ha az egyik fád kiöregedett és kivágtad, kiteheted a helyébe. Új területhez csak majd szintlépéssel juthatunk, egyelőre be kell érni az első hat hellyel.

-W-595-, Kuzdern, vihence és 8 más kedveli ezt.
  16. Goran

Goran Fórum bárója

Egyelőre sehogy, majd ha eléred az ötödik szintet akkor tudod felébreszteni a második terület vigyázóját

-W-595-, farmerSS, stb_farmer és 7 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Én sem akarom elvenni senki kedvét ettől az új részétől a játéknak, de számomra ez teljesen káoszos. Nem tudom, mit hol tudok elindítani termelni, aztán nem tudom hol keressem a kész dolgokat, mit miért termelek, sokszor lefagy, nem enged vissza a farmra... Várni kellett volna még ezzel a dologgal és kissé egyszerűbbé tenni, mert borzasztóan bonyolult az én 64 éves fejemnek. És mi lesz, ha majd a többi részét is beindítják? Lehet, hogy rá is hagyom egy darabig, ehhez nekem most semmi energiám és lassan a kedvem is elmegy tőle, ha folytatom. Most legalább is így érzem:(

Kuzdern, Netudki50, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ó köszi, hát itt piszmogok vele, ma már tuti nem tudom kivágni őket. Remélem azért amiket összeeszkábáltam csak
    nem tűnik el reggelre, egyenlőre kezdek becsavarodni.:music:
    Szerintem kukori a tollait tépkedi én meg a szemöldököm fonom be xD
    Még megvárom míg beérik a 3 raktárházam, a 3 új állattal, eddig rákukk, aztán még alszom rá egyet, hogy kell e ez nekem:)

hóóvirág, DevilMókus, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  19. nzsuzska71

nzsuzska71 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nagyon meglepődtem mikor használtam a csúszkát 80 db üzemanyagot kaptam, ráadásul a növényeknél ha elmentek az utolsó oldalra ott a tegnapi eventnövények és felröppenők is ott vannak azt is lehet választani. Most gyorsan berakom a max. mennyiséget humuszra és szerszámra is hátha ott is sokat kapok. Fákat már elültettem. Mára ennyi szerintem.
    Sikeres játékot kívánok nektek!

Anulu73, maszilva, stb_farmer és 4 más kedveli ezt.
  20. Melan

Melan Fórum admirálisa

Én is kaptam egy virágágat, meg mintha egy kulcs is repült volna az aratásból. 6 db fa van nekem is kint, meg a malomban kevergetem a hozzávalókat, aztán majd lesz ebből valami. Vagy nem.

Türelem kell ide az biztos xD

DevilMókus, -W-595-, maszilva és 10 más kedveli ezt.