Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    A kis huncut nálam is fent volt még éjfél után is. (Többszöri frissítés ellenére.)
    Már nem kellett csak kb. 200 ATP a 7. szintig, gondoltam egy cukorkáért
    kérek még tőle néhány pontot.
    Na ezt nem kellett volna!!!:cry:
    Elvitte a cukrot és HUSS.... eltűnt.
    Remélem, hogy ezért a következő hétvégén minimum duplán kárpótolni fog.:D

Puszpang, Samborg, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Megindultam, mint lejtőn a malac a szánkóval. :D Felfejlesztettem a meggyet és a barackot, növeltem a pajtát, kiváltottam a fenyőt és a bükköt. Deeee, csak halkan jegyzem meg, hogy kezd egyre jobban nem tetszeni ez az egész. A felhőkig csinálom, hogy utána mi lesz, azt még nem tudom.

hóóvirág, .viki97., genka53 és 9 más kedveli ezt.
  3. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. kérdezném, hogy a jégszarvast leszedi az arató? Ha igen akkor rossz helyre tettem. Segítsetek, köszönöm szépen.

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A sima arató nem szedi le, csak a dekor arató. Igy a ne akard a futtatóba tartani, nálam a kergén van.

zoldert, Sali~*.*, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  5. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Köszönöm szépen, a gyors válaszod, akkor mégis jó helyre tettem. Próbáltam utána olvasni, de nem találtam.

6. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Szia!
    Távol álljon tőlem, hogy bárkivel is vitatkozzak!!
    De meg kell, hogy erősítsem az előttem szólókat, hogy nekik van igazuk, mert nálam még friss az élmény! Tegnap este értem el a hetes szintet, és azonnal megjelent a 2. vevő. Scarlett és azonnal kérte a borostyán követ tőlem amiről halovány lila gőzöm sem volt, hogy mi fán terem! És valóban fán terem, azaz onnan pottyan a pajtába, ahogy a játékostársak kedvesen felvilágosítottak!:D
    Szóval 3. szintem nincs fix 2 vevő!!

stb_farmer, Samborg, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  7. elefáncsifáncsi

Aztaa! Nagyon ügyes vagy!!! Gratulálok!
    És miből állítottad elő a sok-sok jelvényt???? Én örülök, ha napi 1 sikerül az 5 barack 2 fenyő és 3 meggy terméséből!

stb_farmer, GA-BI-O-Farm, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Szia. köszönöm. :) A teljesen felfejlesztett meggyből, annak a legnagyobb az értéke. Csak barack és meggy volt kinn, de több volt a meggy. Addig nem váltottam ki a fenyőt, hogy ne kelljen azzal is foglalkozni. Vettem a piros kosárból 50 db Hajtass fát, hármat raktam rá amikor volt időm. Így a meggy 3,03 óra alatt érik.

stb_farmer, hóóvirág, Puszpang és 5 más kedveli ezt.
  9. elefáncsifáncsi

Nakérem, így csinálják profik ! :) Bezzeg nekem minden egyszerre kell, ezért nem is haladok..annyira :)
    Köszönöm!

stb_farmer, Puszpang, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szívesen. :) Nem késtél le semmiről, csak kicsit lassabban haladsz. A több fánál jobban kell figyelni, ezt szerettem volna elkerülni. Hajrááá, csak ügyesen. :)

stb_farmer, hóóvirág, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    Na gyerekek már az én felvonóm is üzemel...milyen más itt minden:)van meló bőven:p

stb_farmer, hóóvirág, ursa11 és 16 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia. Gratulálok. Ugye milyen friss itt a hegyi levegő? :D Aztán a kapát nehogy ledobd a hegyről, tessék szépen dolgozni vele. :D

hóóvirág, ursa11, Puszpang és 5 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Norbi!
    Üdv a Gyopárosba! Megdolgoztál érte. Érezd jól magad, ....építs, ültess, átalakíts,...... a dekor már a tiéd.;)

hóóvirág, ursa11, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    "Üdvözöllek dicső lovag, szép a ruhád, szép a lovad! Mi szél hozott mondca' erre? És mi vajon a szíved terve?" ;)
    Ügyes vagy, hamar eljutottál az áhított Gyopárosba:)
    Kitartás, türelem, a kezdés kissé nehézkes, de hamar felfedezel mindent itt is, mint a farmos életben:)

stb_farmer, hóóvirág, Puszpang és 2 más kedveli ezt.
  15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!
    Semmi nem hiányzik, csak a vásárlás. :) Kulcsokért a 2., fűrészmolnár vásárlás esetén a 3. helyet lehet feloldani, ám csak egy-egy helyen, azaz külön-külön 10 kulcsba kerülnek a plusz helyek, 72 órára.

A fűrészmolnár vásárlás a fűrészmalomban az összes 2. termelési helyet feloldja annyi időre, amennyire megveszed.

Fűrészmolnár48 óra5 FAFeloldja a segítőt az adott időre
    Napi bónusz nem jár hozzá
    Fűrészmolnár30 nap269 FtFeloldja a segítőt az adott időre
    Napi bónusz jár hozzá
    Fűrészmolnár előfizetés30 nap359 FtFeloldja a segítőt az adott időre
    Napi bónusz jár hozzá

Utoljára szerkesztett: 19.12.22
  16. elefáncsifáncsi

Hol találom meg a napi bónuszt? A Gyíkban?

Samborg kedveli ezt.
  17. farmerogirl

Szia Marcsi!

Igen, ott. ;)

"Ha nem farmarannyal lett megvásárolva, kapunk egy bónuszt. Minden a fűrészmalomban készített tárgy (kivéve újrahasznosítással) 5% eséllyel megduplázódik (például 6 alap faanyag helyett 12 alap faanyagot kapunk). Ha aktív, a fűrészmalomban egy sárga kéz ikon megjelenik. Ez nem érvényes azokra a termékekre, amelyek termelése a segítő idején vannak indítva, de a lejárta után fejeződnek be."

https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő.23079/#post-1291227

Bár véleményem szerint a helyesebb megfogalmazás az lett volna: esélyt kapunk egy bónuszra

18. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Szia!
    Én a nevéből ítélve "napi" a hódoknál 24 óránként átvehető ajándékra gondolok.

Samborg, farmerogirl és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Én azt hittem, hogy ez a napi ajándék, de tévedtem ezek szerint?

Ez 24 óránként indul, visszaszámol és a területen egy pici ikonnal jelzi is, hogy átvehető.[​IMG] Nem halmozódik.

Ha nem farmarannyal lett megvásárolva, kapunk egy bónuszt. Minden nap amíg a segítő aktív, kapunk egy véletlenszerű csomagot. Ezt a segítő ablakán vehetjük át. Ha elérhető a bónusz, a játékterületen is megjelenik. A csomag minden nap 0:00:00-kor frissül és nem halmozódnak, ha nem voltak begyűjtve.

Lehetséges csomagok:

NévMennyiség
    Hajtass fát3
    Hajtass fát4
    Hajtass fát5
    Instafa1
    Instafa2
    Instafa3
    Temérdek fatermés2
    Temérdek fatermés3
    Temérdek fatermés4
    Sebességnövelő2
    Édes csere1
    Amit Te leírtál úgy tudtam a fűrészmolnár ajándéka.

20. farmerogirl

Szia,

Igazad lehet. Találtam egy ilyent is az ismertetőben:

Ha nem farmarannyal lett megvásárolva, kapunk egy bónuszt. Minden nap amíg a segítő aktív, kapunk egy véletlenszerű csomagot. Ezt a segítő ablakán vehetjük át. Ha elérhető a bónusz, a játékterületen is megjelenik. A csomag minden nap 0:00:00-kor frissül és nem halmozódnak, ha nem voltak begyűjtve.
    Szerintem én tévedtem.