Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Beadtam én is 3at, és mire elindult 1et mutatott csak. Annyi is lett. Hogy most beette a 3hoz való kelléket, azt nem is figyeltem....

Próbálgatom az egészet, nehogy azt mondhassam, hogy meg sem próbáltam, de így egyesével biztos nem fogok vele szórakozni. Amúgy is , na inkább nem írok semmit, elég annyi, hogy nem nyűgözött le, és nem is fog hiányozni.

Ha feltétele lesz bárminek is a közeljövőben a farmmal kapcsolatban eventnek, akárminek, akkor az szépen kimarad.

Utoljára szerkesztett: 8.12.22
    Domos52, stb_farmer, Zsofigi és 4 más kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ez nálam is így történik. Nem azt kapom, amit kérek, pedig a teli karika az én olvasatomban azt jelenti, hogy az tuti.

Anulu73, stb_farmer, Zsofigi és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A bölcsesség ösvényére szeretnék lépni. Azt írja tegyek hozzá egy új építési tervet. Bent vagyok az ácsműhelybe.
    Jó helyen járok?
    Valószínű nem itt kell a tervet megszerezni. Mert nem történik semmi.
    Akkor hogyan tovább? Hol lehetnek a tervek?

Kuzdern, Sali~*.*.*, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  4. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok

Én csak azt kérdezném,hogy a humusz készítésénél van minőségi és luxus humusz-ezek hová kellenek?A fához elég a sima is
    köszi

juliannakoczkas kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Az átváltóba több az értéke, mint a simának.

6. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Milyen átváltóba?Mire lehet átváltani?

stb_farmer, juliannakoczkas és farmerSS kedveli ezt.
  7. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

Az ácsműhely szerintem jó hely. A bölcsesség ösvényére kattintva a gyártói jelvény fülre kattintasz. Itt tudod kiváltani az arborista jelvényt. Ez a jelvény kell az ösvény feldásához. Szerintem.

8. damien

damien Haladó

A barcakfánál az már alapból megvan az már fel van oldva. A következőt tudod majd feloldani.

-vadocka70- és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

"zsákbamacskára" !!!
    ATP-re, ... keresd a fenti fülön az oda-vissza nyilat, ott a csúszkával mozogj és látni fogod, hogy miért mit kapsz vagy nem kapsz.

stb_farmer és juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha elhúzzátok a csúszkát a 8. pozícióba, 1 db luxus humuszt vagy nagy szerszámkészletet kaptok. Ezt jelzik egyrészt a csillagok a csúszka felett, másrészt az ábrák a csúszka alatt. Ha alap humuszt vagy kis szerszámkészletet akartok, mert az kell a barackfához, a csúszkát legfeljebb a 4. pozícióig szabad húzni, mert afelett már nagyobbakat ad.
    A barackfához elég a sima is. Később, a többi fához kellenek majd a magasabb szintűek is.
    A következő fa, amihez tervet készíthetsz, a meggyfa lesz. Ehhez el kell érni a 3. szintet, és a Bölcsesség ösvényén fel kell oldani a hozzá tartozó rúnát egy Arborista jelvényért. A Bölcsesség ösvényét az Ácsműhelyben a bal alsó sarokban lévő gombbal tudod elérni; ott a jobb oldali fülön tudsz majd jelvényt készíteni.

Utoljára szerkesztett: 8.12.22
  11. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Jól értem, hogy a Virágzó faág egy felröppenő, amit a (most csak) a fák aratásából kapunk?

stb_farmer, juliannakoczkas és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Így van. Vannak még további felröppenők is. A borostyánkövet szintén a megrendelők kérhetik, a metszőollót és a gyümölcsszedőt majd fák építéséhez tudjuk felhasználni.

13. Sali~*.*

Sziasztok!
    Köszönöm szépen, megvilágosodtam. Már a meggyfához készül a terv. Már a 3. szinten vagyok.

14. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Hogy szereztél már ennyi ATP?

stb_farmer és juliannakoczkas kedveli ezt.
  15. ebroker

ebroker Fórum-zöldfülű

Üdvözlök mindenkit!

Nem tudom miért kell új kihívást létrehozni, amikor a régi játékon is van mit csiszolni. Nagyon sok lehetőség van a területek nagyon zsúfoltak, nagyon sok fát, ólat, dekort gyújthetünk, nincs terület, ahova ki tudjuk rakni. Ez nagyon jó, csak a régi kellékekhez kelettek volna. Mi értelme van a sok eventnek, event tárgynak, ha csak a raktárban vannak?
    Ezt az energiát a meglévő területekhez kapcsolodó plusz területek fejlesztéséhez kellett volna felhasználni. Elérkezett a pillanat, mikor ráébred az ember arra, hogy hova fokozza a gyüjtögetést, ha nem tudja a régi dolgokat kihelyezni, csak a raktárba kallódnak.
    Rengeteg fejlesztés vár még a régi játékban is!
    Nincs elég terület!

Nekem nem tetszik az új terület, feleslegesnek tartpm!

apus54, maszilva, juliannakoczkas és 5 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Jelenleg 145 ATP-m van. Gyártom a fákat, a hozzávalókat, kiváltottam a 2. hozzáférési helyet, így még kb. 30 óráig ott is tudok előállítani alapanyagokat. Kiszolgáltam a megrendelőt. Kb. ennyi. Most termelem az Alpesi sárgabarackot, hogy legyen 11000 értékbe, db/21.
    A meggyfa feloldásához kellene, ha jól értelmezem.

17. pinkangels

pinkangels Utánpótlás-írogató

Azt hiszem, én egyelőre felfüggesztem ezt a játékot. Egy csomó fát legyártottam, learattam és kivágtam; van elég sok barackom, mégsem tudok továbblépni, mert virágzó ágat nem kaptam egy darabot sem. A megrendelő pedig azt kér...
    Folyamatosan gyártom és aratom most is a barackfákat, de virágzó ágat továbbra sem kapok :/

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Itt pont a sok régi dolgot tudjuk hasznosítani;)

19. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Detto....

20. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Csak a barackot adtam be, és kaptam érte 20 tapasztalatpontot. Így elindult az óra újabb beadáshoz.

stb_farmer, juliannakoczkas és Sali~*.* kedveli ezt.