Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Szomszika

Szomszika Rutinos

Ebéd utáni "jócselekedetem+ Scarlett felé, mert szerintem nem érték arányos a kérése. Amúgy csak 220 ATP-t adott 8 seb. növelővel és 5 hajtatóval. Mindezért adtam neki 7 követ, 2x96 alpesit és 21 meggyet. Fedor déli igénye 4 ág, 29 ansu, 12 makk és 49 alpesi. 120 ATP és 17 hajtatót kaptam. Cukorka elkerül mostanság. Még mindig a 12. szinten vagyok, több, mint 7000 pont kell a következőhöz. Ráérek. Ami kulcsok meg egyebek jönnek, azokat felhasználom, de nem vagyok hajlandó ebbe pénzt fektetni.

maszilva, Sali~*.*, -Szemecske- és 3 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hát őőőő izé... Én kérek elnézést....:p Bevallom néha szoktam aludni... 8) Sőt népes családom is elhalmoz feladatokkal8)
    Most pl újahasznosításról kell plakátot készíteni szorgalmi feladatként az egyik csemetének:wuerg: Azt hiszem lerajzoljuk a gyopárvölgyetxDxDxD A háztartási robotok nem váltanak ki minden melót... :music:
    Így még 15 Atp választ el a szintedtől...:p Napok óta nem kaptam cukorkát...:(
    De reménykedek benne, hogy a héten kiderül már valami arról mi vár ránk a felhőn túl;)

Megkérdezhetem mennyire szaladtál előre amíg én lustálkodtam?:eek:

3. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

alakul ez. akkor most azt kellene éreznem, hogy de jóó, mert én 230 ATP-t kaptam? kezd bohózattá válni ez az egész ATP osztogatása a megrendelőknek.

Puszpang kedveli ezt.
  4. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

azt hiszem, a válaszom a versenyszellemed kissé csökkenteni fogja;)perpill.a különbség 3650 ATP amennyiben versenyeznénk, kb 2000 ATP-t kellene a megrendelőidnek és az átalakítódnak hoznia naponta, hogy be tudj hozni, + 1 ATP, amivel megnyernéd a versenyto_O(ami nem is volt köztünk)

Utoljára szerkesztett: 25.1.23
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Már csak 220:wuerg:
    Ok... Én is szeretlek:inlove: Akkor most győztest hírdethetek! Nyertél!:p

Gratulálok!:inlove:

6. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Sziasztok!Nem értem én ezt a gyopáros területet.Csak a megrendelőknek lehet termelni,a termés miért nem piacképes?Akármilyen fát ültetek, a farmról kell a hozzávalókat adnom /az építéshez /Aratáskor nem add Tp-t.Valóban hatással van a farmra,de csak negatívan,mart onnan fogy a cuc?10 pont választ el a 6.pálya végétől,ha nem kapok semmit,többet nem megyek be a gyopárosra.Mikor onnan visszalépek a farmra,a malomban megállt az idő,a beérett szántóföldi növényeket,fákat állatokat nem lehet learatni.Nekem nagyon nem tetszik,semmi értelmét nem látom.Az ismertetőt úgy eldugták,hogy nem találom,gondoltam megnézném hátha találok infot a szintlépések jutalmairól...de lehet,hogy nincs is jutalom.

sutimami57 kedveli ezt.
  7. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

győzteseket a versenyeken hirdetnek, én nem versenyeztem:cry:

-Holdfeny-. és Puszpang kedveli ezt.
  8. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia 1 mondatba sűrítve: a farmról ,,tápláljuk,, a gyopárost, jutalomként az eddigi ismertek szerint kapunk érte 1 dekort és 2 felhőt, amit a farmon tudunk használni. ezen a linken többet is megtudhatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő.23079/

9. -Holdfeny-.

Ohh bocsánat:music: Ha lett volna verseny ami nem volt... akkor csúfos vereséget szenvedtem volna a jelek szerint:wuerg::cry:
    Táplálnám én tovább is;) Pláne ha valami jó dekor jönne még... vagy újabb felhők;)

10. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nem foglalkozom a vevőkkel és, hogy mikor mit kérnek, nem csinálok statisztikát se.
    Igyekszem úgy termelni a terméseket, hogy minden vevőt bármikor kitudjak szolgálni.
    Ez teljesen hasonló, mint a szezonban a vevők, van aki kiszolgája őket és van aki párat ki hagy.
    Itt kevesebb a vevő, tehát ki kell a haladás érdekében mindegyiket szolgálni.
    Folyamatosan úgy termelek, hogy jusson a vevőknek és közben tudjak jelvényeket is gyártani.

stb_farmer, maszilva, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Szia!

Hasonlóan játszunk;) Talán én kevesebb gyümölcsöt tartok a tárolókban... hamarabb jelvényesítem őket;) - még sohase volt 400 feletti bükkmakkom:music:

12. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Sziasztok. A tapasztaltabbakat szeretném megkérdezni az újra hasznosítóba érdemes az amerikai bükk fát beadni vagy inkább valami mást?

-gyöngy-581 és Puszpang kedveli ezt.
  13. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szia!
    Én szoktam, mert a fa raktár kapacitása korlátozott, viszont az II. érméhez kell a bükk illetve csak az adható be.
    Ebből mindig van a raktárban.

stb_farmer, maszilva, Borzas.Kata és 3 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Csak óvatosan;) Mert a tuskó egyensúlyt felboríthatja... De ha van belőle bővel akkor mehet;)
    Én a nagy szerszámosládát gyártom az újrahasznosítóba!

15. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Köszönöm. (Nem a termésre hanem magára a fára lennék kíváncsi más is ad-e be?)Közben másodszorra olvasva megértettem zoldert válasza is a kérdésemre adott válasz.
    Köszönöm -Holdfény- neked is a választ.

zoldert, Sylja és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Én legtöbbször a nagy- és a közepes szerszámkészletből és a luxus humuszból próbálom feltölteni az átalakítót, mert ezek előállításához csak farmos dolgok kellenek, gyopárosok -pl. faanyag, amit nagyon jól be kell osztani- nem szükségesek.
    Akkor adok be fákat is, ha kell a hely a tárolóban.

Szia!
    Ugye tudod, hogy pénteken épp 1 bahás event indul? ;)

stb_farmer, Sali~*.*, Borzas.Kata és 3 más kedveli ezt.
  17. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Ha én csak a termést tudom beadni az hiba?

18. -Holdfeny-.

Elértem a nokedlihabzsoló szintet! :inlove:

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Hol tartasz most?

Ma végeztem a jelvénygyártással, úgyhogy közben kiszolgáltam minden vevőt és a az átalakítót is folyamatosan indítom. Az eszembe sem jutott, hogy aranyért szolgáljam ki bármelyik kérését.

Van készen elég sok fám, cserére és 3 db 1. szintű jelvényem is.
    Remélem az a famennyiség és a darabszám fajtára is ami jelenleg kint van biztos és stabil lesz , ha leérik tudom pótolni és nem lesz túl sok termésfelesleg, jók lesznek az arányaim :)
    De tartok a 14. szinttől, hogy hogyan lehet túl jutni rajta.. Rettenetesen unalmas és hosszú lesz.
    Megnéztem semmi szintkövetelmény vagy feladat, vagy újdonság nincs, tehát maradnak a vevők és az átalakító 13.000 pont eléréséig..

20. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Nálam az Ácsműhely jelvénykészítő részénél csak faterméseket lehet beadni, a Fűrészmalom újrahasznosító részénél viszont -sok egyéb beadható dolog mellett- fákat és terméseket is.
    Nálad nem így van?

Borzas.Kata kedveli ezt.