Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Szomszika

Szomszika Rutinos

Fedort ma kétszer arattam. 29 ansu, 21 toboz, 49 alpesi // 21 toboz, 10 meggy, 12 bükk.
    Scarlett ma cukorkát kapott, mert Fedor ma adott egyet. 2x96 alpesi, 49 toboz // 2x96 alpesi, 24 bükk. Jó, hogy tegnap napközben csak alpesi barackot érleltem.
    Szerintem ez a csaj sutyiban pálinkát főz. Lekvárhoz nem kell ennyi barack,

stb_farmer és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Csendes nap elé nézünk ma is... Megrendelők jönnek, viszik a gyümölcsöt... s kevés pontot adnak a szintkövetelményhez képest...:music:
    Cukorkát napok óta nem láttam sajnos:wuerg:

3. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!

Kérnék két kisebb segítséget, tanácsot :)
    - Mit érdemes először növelni a kapacitás terén? (8. szinten vagyok)
    - Amikor a jelvényhez adom be a növényeimet, miért nem látom az amerikai bükk termését?

Köszönöm előre is a választ!

Először a leírás alapján bonyolult volt, de most már azért kezdek bele jönni... bár még mindig sokszor vissza megyek az ismertetőhöz, és van amit sokadszorra sem találok meg benne... de már kezd összeállni a kép, és kezdem élvezni a játék ezen részét is :)

Sali~*.* és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

A bükk termése a 2. szintű jelvényhez adható be.
    Azt bővítsd először ami legtöbbször feltelt... és ezzel gondot okozott!

5. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia
    amit nem találsz az ismertetőben, itt megtalálod, ha kérdezel :)
    ennek örülök, Holdfeny, az eredménycentrikus, Jancsika a mókamester, most Te,(egyelőre besorolás nélkülo_O alakul ez is, itt is bővülni fog, mint a gyopároson a kiváltható fák fajtája8)

6. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Sziasztok! Ma nálam Scarlett produkálta magát! Ansu barackot kért! Nagyon régóta megvan, max-ra van felfejlesztve, de nem gyártottam egy db-t sem, mert a gyümi értéke köszönő viszonyban sincs azzal, amibe gyártáshoz elengedhetetlenül szükséges fa, humi,beszámítási ára, ha az átalakítóba teszem pontért!
    És a kis mohó egyből 56 db-t kért, hogy akadna a torkán :DxD

7. -Holdfeny-.

Ilyenkor felmerül bennem egy kérdés persze csak úgy általánosságban :music: Aki utálja ezt a játékot miért csinálja?:p
    Eredmények ma nem igazán jönnek:wuerg: Az Atp lassan gyűlik...:oops: pedig a következő szint nagyon csábító...

Utoljára szerkesztett: 26.1.23
  8. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

ne sarkíts :). nem azt mondja a többség, hogy utálja, csupán azt, ebben a formájában a gyopáros inkább idegesítő, mint szórakoztató. sokaknak a 2 felhő a csábító, mint nekem is, mások vmi mást találtak benne, ami miatt még csinálják. engem más kérdés foglalkoztat, amit nem fogok itt feltenni, mert biztos vagyok benne, lenne olyan, aki ,,ugrana,, rá, pedig csak a kíváncsiságom, az értetlenségem miatt érdekelne.

9. -Holdfeny-.

Igazán kiderülhetne már, hogy miért fogunk itt játszani a jövő hét vége felé:music: addigra az első fecskék csapata biztosan eléri a 15. szintet!8)
    Akkor tedd fel a megfelelő helyen;)

10. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

akkor majd az első fecskék azt teszik, amit az igazi fecskék is tesznek, hosszú útjuk során megpihennek. kicsit időznek a 15. szint elején hátha...aztán ha nem lesz hátha...akkor majd vagy szétszéledünk vagy morgolódva, vagy örömmel, de biztosan kevesebb elánnal csinálgatni fogjuk abban a reményben, lesz változás, csak még kicsit várni kell.

11. -Holdfeny-.

A kicsi várakozás még belefér:music: Biztosan ezt a várakozást erősíti a megrendelők cukorka megvonása irányomba...:wuerg: Napok óta nem hoztak:oops:

12. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

vhol olvastam, a BP vezetői olyan döntést hoztak, szankcionálni fogják (cukorka megvonása) azokat a játékosokat, akik konokul ragaszkodnak a rossz döntéseikhez is. rólad nem feltételezem, hogy ilyen lennél, így én sem értem, miért nem kapsz legalább 1 szem cukorkát?:p

juliannakoczkas és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

:music: Khm... 8)
    Most kimegyek a kamrába és hozok egy egész zacskó cukorkát a gyerekek:inlove: aranytartalékából:music: És egy egész szemet el fogok fogyasztani amikor kiszolgálok egy egy megrendelőt8) S így nekem is lesz cukorkám a sok sok jó döntésem mellé:p

14. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    bár nem ide tartozik, de.....13BDAY Screenshot_5.jpg ha valaki figyelmét elkerülte volna. a másik ajándékcsomag pedig a hírek felületén átvehető

15. Sylja

Sylja Fórumgróf

a másik kód pedig: BIRTHDAY2023

16. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Amúgy a gyopároson már jó ideje csak láb lógatás van.
    Időnként feljövök olvasgatni.
    Minden feltöltve, várom a megrendelőket, hogy vigyenek egy kis gyümölcsöt, hogy tudjak aratni.
    Még két óra míg megérkezik.

A hozzászólás egy része ízléstelen, és a fórum szabálya ellen is vétettél a lejegyzésével. Töröltem./mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.1.23
  17. -Holdfeny-.

Nálam az egyéni event: 12 darab 2. szintű jelvény betárazása... De mivel egy egy beugrik az újra hasznosítóba is... így lassabban gyűlik mint szeretném:music: Utána nálam is láblógatás lesz;)

Előzmény törlése miatt eltávolítottam egy részt a posztból!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.1.23
  18. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Mintha magamat látnám! Én is a gyerkőcök tartalék cukorkáira járok rá, mert a Gyopáron nem nagyon kapok. Egyik kezemen meg tudom számolni, hogy összesen mennyit kaptam eddig, azt is Fedortól, bár egyszer Irina is megszánt! Azt gondolom, ezzel is úgy vagyunk, mint a piaccal. Van aki jó szerveren van, és van, aki kevésbé szerencsés!

19. -Holdfeny-.

A piac lassan kiveszik a játékomból... eladni kb semmit... venni sem... Tőlem meg is szűnhetne;)

Lebuktam:oops:... Picurkám:inlove:... Felháborodva kérdezte... Anya.. Teeee Titokba cukizol? Pont a kedvenc Cukikámból?8)
    Mentségemre legyen csak olyan van itthon ami az ő kedvencük:p

20. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Arborista jelvényt mindennap készítek

Sylja, Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.