Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. zsoxxya

  zsoxxya Törekvő

  Szia!
  Koszonom a valaszod! Az atalakitot hasznalom, igaz fakat adok be, mert semmi ertelmet nem latom annak, hogy beadjam a 2. szintu jelvenyt azert, hogy tudjak aratni es ismet "legyartsam" a 2. szintu jelvenyt ami gyorsan megvan, illetve azonnal meglenne. Igaz, utanna tudnam aratni a fakat hogy visszapotoljam a termest, de ennek a megoldasnak azert nem latom semmi ertelmet, mert a fak aratasaert nem jar TP, igy elorebb nem jutnek vele!
   
  bocsika67 és -Szemecske- kedveli ezt.
 2. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Velem nem is tudsz kötözködni, még, ha szándékodban állna akkor sem :D Ezt nem én találtam ki a játék adja magát. Pont ezt írtam az előbb, erre céloztam a fordított gondolkodással. Ha el tudod fogadni haladsz, ha nem akkor ott hagyod a területet.
   
  stb_farmer, Puszpang és HéricsBáró kedveli ezt.
 3. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Mai munkások adta nasi : 3 db Hajtass fát . :inlove:
   
 4. rybar49

  rybar49 Fórum nagymestere

  sziasztok
  1 nap telt el a 15. szinten. jóformán semmi változás az előző szinthez képest. ami a legfontosabb, a megrendelők továbbra is mohók és zsugorik. már készíthető a 3.szintű jelvény, 2db. 2.szintű jelvényt és 2000 értékben makkot vagy tobozt kér cserébe.
  ha észre fogok venni vmilyen változást, jövök a hírrel. olvastam a mai hozzászólásokat és csodálkozva olvasom, olyan szitu állt elő pár játékosnál, hogy minden meg van telve, ezért nem tud haladni. érdemben nem tudok hozzászólni, mert nálam ez soha nem fordult elő.megpróbálom röviden, tőlem telhetően értelmesen(ez ugye nem garantált) leírni, én hogy csináltam. nekem az első szempont a lehető leggyorsabb haladás volt, ennek ugye csak 2 módja lehetséges itt. a megrendelők maximális kiszolgálása és az átalakító. mielőtt kihelyeztem bármilyen fát, megnéztem a tárolóban, melyik fa terméséből mennyi van.mindig arra törekedtem, a kisebb értékű fákból legyen több, mert azt tapasztaltam, abból többet kérnek(lásd barack) amikor volt annyi termésem, hogy abból nagy bizonyossággal ki tudtam elégíteni a megrendelőket, a ,,felesleg,, meggy és bükk fel lett használva a jelvények gyártásához. sztem vannak páran, bocs hogy így írom, de fordítva ülnek a lovon. 11-12-es szinten vannak és minden fa minden rúnája kipipálva és esetleg eljutnak oda, hogy minden megtelt... az átalakító az nagyon szerencsefüggő. mellettem volt a szerencse egészen a 14. szint végéig, ott elfordult tőlem, ma sem voltam a kedvence, megint kaptam mást is, mint ATP. ne felejtsük el, ha a felesleges gyümölcsöket az átalakítóba rakjuk, az is hoz a konyhára némi ATP-t. 1 db 32 órás átalakítóba annyi termést be lehet pakolni, hogy ajajj... és akkor nem akad el a termelés folytonossága. nekem még most sincs meg minden rúnám a kiváltott fákhoz de sztem nem sokat veszítettem ezzel, sőt. én nem azt mondom, hogy ez a jó, ahogy én csinálom, csináltam. csupán leírtam, én hogy csináltam. amennyiben csak 1 embernek tudtam segíteni ezzel a ,,szösszenetemmel, már megérte :) mindenkinek sikeres játékot kívánok, ha lesz vmi új, akkor jövök, sziasztok.
   
 5. Puszpang

  Puszpang Rutinos

  Szia! A 3.szintű jelvénynek van valami funkciója? Vagy egyenlőre csak a gyárthatóság...
   
 6. rybar49

  rybar49 Fórum nagymestere

  ha nem tévedek, a 16.szinten lesz felhasználható
   
  Bokalmgazda, GA-BI-O-Farm, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
 7. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Addig csak gyűjteni kell;)
   
  Puszpang és -W-595- kedveli ezt.
 8. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő.23079/#post-1291224
  Ezen a linken megtaláljátok pontosan a 3. szintű Boriska felhasználást :)
  Köszönöm szépen a részletes beszámolót :)
  Talán elolvasták a morgolódó játékosok is. Várjuk szeretettel és kíváncsian a további fejleményeket, bár őszintén szólva nem nagyon hiszem, hogy lennének :)
   
  Utoljára szerkesztett: 1.2.23
 9. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Egyszer úgy is haza találsz, gyopáros úgy is haza talááálsz, egyszer majd úgy is hazatalálsz... :D ;)
   
 10. v.edit1

  v.edit1 Fórumlakó

  Az egyik vevő 2 x 48 db, a másik 2 x 96 db sárgabarackot kér. És ugye korlátozott a pajtaszám. Oké, hogy letermelhető, de akkor is nagyon bosszantó. Tudnék többet is tartalékolni, de 6 fánál nem egyszerű, mert nincs hely. Biztosak lehetünk benne, hogy kevesebbet kérnek a vevők?
   
 11. damien

  damien Aktív író

  Nem azért nem tudunk haladni, mert tele van a raktár, hanem mert túl ritkán jönnek a megrendelők, és túl kevés ATP-t adnak. Hiába szolgáljuk ki őket naponta többször, hétvégén a három megrendelőt is, és megy az átalakító is folyamatosan 3 férőhellyel, nem jön kellő ATP. Az, hogy fatermést dobsz be, vagy mást az teljesen lényegtelen a pontszerzés szempontjából, ha bármit dobsz be, ugyan azt kapod, mintha fatermést, de fatermésnél vissza kel termelned azt, amit elhasználtál az átalakítóba, azaz felesleges munkát végzel és elhasználod a legyártott fákat. Azért nem teltél be soha, mert rengetegszer feleslegesen termeltél.
   
  stb_farmer, CsakJucinak12, Akela és 6 más kedveli ezt.
 12. Csaba957

  Csaba957 Törzsjátékos

  Tökéletesen igazad van. Csak egyesek nem akarják megérteni, hogy a haladáshoz nem az aratás favágás mennyisége a mérvadó.
  Én már jó ideje csak annyit aratok amennyit a megrendelők elvisznek.
  Az átalakítóba meg inkább a farmos pajtában fölhalmozódott semmire sem használható dolgokat használom el.
   
  CsakJucinak12, Sali~*.*, damien és 3 más kedveli ezt.
 13. rybar49

  rybar49 Fórum nagymestere

  szia. pedig elhiheted, hozzám se jönnek gyakrabban a megrendelők, mint bárki máshoz.
  mindenki védi a vélt igazát. nincs ezzel semmi gond :) amúgy van gond de vannak esetek, amikor az nem orvosolható
   
  nagymami2 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 14. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Pontosan tudod Te is, hogy ez így csúsztatás, mert nem lehet mindenhová felesleges farmos cuccot beadni.. pl egyéb fül, ami véleményem szerint az egyik legfontosabb része a haladásunknak és szinte mindenki használja és itt most erről is szól a beszélgetés már tegnap óta.
   
  stb_farmer és HéricsBáró kedveli ezt.
 15. Csaba957

  Csaba957 Törzsjátékos

  Ha az egyéb fül alatt az újrahasznosítóra gondolsz én ott is farmos cuccokat használok.
  Most például a töméntelen mennyiségű teliholdas szentjános bogarakból csinálok nagy szerszám készletet és azt adom be.
   
 16. Csókos

  Csókos Fórum bárója

  Sziasztok!

  Csak nekem ad irreálisan sok virágzó ágat? Már 86 db van, amivel nem tudom mit kezdjek, hisz a megrendelők nem kérnek ennyit...
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 17. GA-BI-O-Farm

  GA-BI-O-Farm Fórumőrült

  Szia!
  Alul a jobb sarokba ott a kuka, kattints rá és írd be hány db-ot szeretnél törülni. Egy időbe én is törültem esténként 50-50
  virágzó ágat és borostyánt hagytam meg. Aztán, hogy mostanában nem szüretelek, csak reggel és esetleg napközbe, ha megszaladnának a megrendelők, így azt sem kell törülgetni.
   
 18. damien

  damien Aktív író

  Szia!
  Elhiszem, hogy hozzád sem mennek gyakrabban a megrendelők, de valószínű, hogy Te többször szolgáltad ki őket. Én viszont, nem fogok hajnal kettőkor lefeküdni, vagy az éjszaka közepén felkelni, hogy ezt megtegyem. Akkor inkább később érjek el a 15. szintre.
   
  stb_farmer, Anulu73, farmerogirl és 3 más kedveli ezt.
 19. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Közben leesett, hogy miért nem értettelek meg elsőre, írtam egy hozzászólást, amit töröltem is gyorsan amikor leesett és világossá vált, hogy rosszul gondolkodtam de teljesen igazad van, tényleg lehet beadni kerülő úton farmos dolgokat is. A kerülő utat én az elsődleges gyártásra értettem.
   
 20. damien

  damien Aktív író

  Szia!

  Mit mondott, ami csúsztatás?
  Én is mindenhová a felesleges farmos cuccokat használom. Haszontalan állatok, fák, növények, termények, ólak stb.

  Szerk.: Mikor írtam, még nem volt ott a következő hozzászólásod.
   
  GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.