Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

:DxD:cry:xD:D:D:D
    Ez jó!
    Na azt már biztosan elmondhatod magadról, hogy Te sem vagy szűk látókörű, ha béta ha nem!
    :D

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Amennyi hibával itt mi már szembe néztünk inkább béta, mint nem xD:cry:xD:D, de azért volt benne jó is, élveztem is a játékot néha..
    PS: Én játszottam a Wefarm-mal is, az ennyire nem volt jó, de hibával bőven találkoztam ott is.

Utoljára szerkesztett: 3.3.23
  3. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Kíváncsi lennék a véleményedre.Neked milyen lenne az "olyan"ismertető?Amiért érdemes lenne folytatnod a gyopárost.

4. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Jöttem megosztani veletek a jó hírt: megvan a Jégszarvaaaas! Mindezidáig 2 db virágzó ág választott el tőle, és néhány perce bejött! Köszönöm mindenkinek, aki türelemre intett. Úgy történt, mint sokszor a való életben is: akkor jön be a dolog mikor már (majdnem) lemondtunk róla... Gondoltam, hozok egy kis örömöt ebbe a "puskaropogós" hangulatba :)

PZoli64, PalMa, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  5. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Nekem még 4590 ATP hiányzik, ami elég sok szerintem.
    Már nem érdekel a gyors haladás, nincs semmi ami motiválna.

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok a dekorhoz, használd okosan a farmos játékod segítésére :)
    Jól tetted, hogy megírtad, köszönjük szépen :)

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na látod. Szuper. Gratulálok. :) Ügyes vagy.

8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ha fenn akarják tartani az érdeklődést, akkor minden szinten egy nyereményt. Az itteni szintlépés nem azonos a farmos lépéssel, itt sokkal nehezebb, főleg azoknak, akik csak reggel-este aratnak. Aki egész nap gépnél van annak könnyebb, de aki ritkán tud belépni, annak dupla annyi ideig tart egy lépés. Na jóóóó, kiegyezek azzal is, ha 2 szintenként kapunk valamit, csak legyen értelme a dobálásnak.

stb_farmer, GA-BI-O-Farm, Anulu73 és 5 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Mindegy mit egyezkedsz szomszi, mert ez van... Tetszik, nem... Ez van! S ennél már csak rosszabb lesz... De ne legyen igazam. :)

10. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Én vegyesen ültetek és eddig minden vevőt kitudtam szolgálni.
    Én is főleg 400 pontokat csinálok és termelem hozzá a három csillagos jelvényt és a nagy szerszámoskészletet.
    Fákból 8 darab bükk mindig kint van a többi vegyes illetve meggy is mindig van kitéve.
    Mikor érem el a 18-s szintet nem stresszel.
    Semmijen VV életem nincs, 10 éve rokkant lettem és segítség nélkül a lakást sem tudom elhagyni, télen erre nem is vágyok.
    Csak reménykedek benne, hogy a 20.-k szint után is lesz idővel tovább és csinálni is szeretném tovább.
    A völgy leírása alapján további szintek elérésével még fákhoz lehet jutni, tehát valószínűnek tartom a folytatás lehetőségét.

Utoljára szerkesztett: 3.3.23
  11. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Eddig 5 szintenként kaptunk,de a 20 szinten nem fogunk.Jól hangzik amit írtál,de az esély rá,szinte semmi.

juliannakoczkas és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Hadd helyesbítsek. Nem dupla annyi ideig tart, hanem sokszoros ideig. Engem már jó ideje nem érdekel a Gyopár, azok a felhők sem jelentenek vonzerőt. Ha van kedvem, azért feljövök, teszek egy kört - úgy naponta háromszor-négyszer legfeljebb (de van, hogy egyszer sem). Jelenleg 4 fám van kint, nagyon rég volt tele a területem. Ennyire futja... A 13. szint első felében dekkolok már elég hosszú ideje. Még nem váltottam ki az összes rúnát (egy hiányzik), a megrendelőket csak ritkán tudom teljesen kiszolgálni. Fel sem merül, hogy betelne valamelyik tárolóm... Kíváncsiságból felírtam két hét különbséggel a megszerzett ATP mennyiséget, és azt kaptam, hogy átlagosan napi 586 ATP-vel gyarapodtam... Ki lehet számolni, mikor érek el a 15 vagy a 20. szintre... Engem nem érdekel, nem számoltam ki.
    Nem hiába írtam a csevegő elején Kazimírnak, hogy ez egy brutál időrabló játékelem. Kizárólag azoknak szól, akik itt vannak a farmon amúgy is egész nap, nekik szánhattak újabb szórakozási (és pénzköltési) lehetőséget. Játszottam régebben hasonló mechanikájú játékkal (korlátos pajta, rövid érési- és elkészülési idők), de ott sokkal több volt a lehetőség (egyéni és csapatos eventek, sokrétűbb termelési lehetőség, a megtermelt javak további felhasználása akár több szinten is - amit akár a farmon is meg lehetne valósítani). De még így sem tudott sokáig lekötni, egyszerűen belefáradtam. Pedig az legalább érdekes és változatos volt, szemben a Gyopárvölgy faék egyszerűségű és érdekességű termelési körével...

JUCUS, ursa11, Anulu73 és 6 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Értem:(
    Én találtam valaikt akivel együtt haladunk!
    Gratulálok;)
    Amelyik vevővel találkoztam azokat én is kiszolgáltam;) de van egy holt idő amikor hiába jön vevő... várnia kell!

Bizony a fák és a területek is magasabb szinteken vannak mint 20....
    A zenei ízlésünk különbözik... te tarajodat téped az enyémtől... nekem meg hullik a hajam... de nem csak a kukorékolástól:wuerg:

14. kukori80

Akkor küldjük fel őket a felvonóval a Gyopárra, ott jó levegő van és hátha kitisztulnak. :D
    Sajnos tudom, hogy nem sok esély van rá, ezért is írtam az előbb, hogy a hivatalosból sok minden ki fog derülni. Ha 5 szintenként kapnánk, akkor már a 20. szintre is be kellett volna rakni valamit.

15. Ninett79

Na ez jó ötlet.. Azt is minek kellett kitalálni... :D

juliannakoczkas, kukori80 és alex0824 kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia Toma. Tudom, hogy sokkal több ideig tart mint a dupla, mert akinek nincs ideje, az nem tudja kivárni pl. a másfél órás fa letermelését. Ha nem arat, akkor nem lesz rövidítője, nem tudja levinni az idejét. Nem tudja kiszolgálni a megrendelőket.......stb. Főleg itt jön ki az, ha valaki keveset van gépnél és hozzájön még az érdektelenség. Nincs motiváció. Ha TP-s felhőt fognak megint berakni, akkor csak páran fognak maradni, mert ennyi munkát egy TP-s felhő se ér meg.

Anulu73, juliannakoczkas, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Eleinte én is a 20. szintre vártam az új mézes madzagot...:music: Most már a 21. szintre új területet... éscsak feljebb várom a madzagot;) Ez így egyenlőre reálisnak tűnik....

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem az a baj, hogy nincs rövidítő, hanem az, hogy nem érdemes használni. Van majd' 1500 Hajtass fát a raktáramban... Csak a bükkre teszek, akkor kényelmesen arathatom naponta 3-szor. A többire felesleges, úgyse aratom le hamarabb. Kicsit gyorsíthatnék a tempón, ha a kulcsokkal újabb termelési helyeket üzemelnék be, de minek? Annyi kulcsom nincs, hogy folyamatosan fenntartsam az újrahasznosító, a fatermelés, a humusz- és a faanyaggyártás termelési helyeit; viszont ha valamelyik kimarad, akkor az lesz a szűk keresztmetszet, és a többit sem tudom kihasználni. Még az újrahasznosítót kulcsozom, de azt se mindig.

19. Ninett79

Várj a 100-as szintig... :p

juliannakoczkas, sutimami57 és alex0824 kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok! :D Nagyon szorgalmas vagy.