Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Cuki vagy, hogy a legeredményesebbnek gondolsz... de szerintem tévedsz;)S olvastad az Ászf-ben hogy minden nemű módosítást a játékban megtehetnek? Max a valós ráfordított pénz járhat vissza... bizonyos esetekben;) De ezt Te is tudod;)

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én leálltam a vásárlással , sőt , amit vásároltam , azt is csak nézegetm , sőt , nem is nézem , sőt , be se lépek a gyopárra , sőt , azt is letagadom , hogy valaha játszottam a gyopárral, sőt azt se tudom mie ez a játék , sőt , nem is én irok ide

3. -Holdfeny-.

xDxDxDÉn mikor lejárt az előfizetés... - mert megszüntettem... kb 12 óra után újra indítottam;)

4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Nem azért! Hanem mert egy esetleges hiba, elírás miatt félre lettek vezetve és ezért nem jutottak el arra a szintre, ahová azok akik folytatták és jóváírást kaptak! Azaz a központ vagy a moderátorok hibájából hátrányba kerültek.
    Biztos!
    Én leálltam a 15. szinten, nekem jó érzés szüneteltetni, számomra sok időt vett el a napjaimból.
    Családom van dolgozok, így akkor játszok, fórumozok, amikor vagy elfoglaltak vagy nincsenek itthon. Egy percet nem vagyok már hajlandó elvenni tőlük a játék miatt! Semmilyen játék nem kárpótolja azt az időt, amit tőlük vennék el. A farmon nem eventezek csak nagyon ritkán a nagyon gyorsan letudható eventeket csinálom, így a dekorok napi aratása 10 perc max. A gyopárt abban az esetben folytatom ha a növényes résznél gyorsabb haladás lesz, és természetesen a kívánalmaimnak megfelelő változások a gyopáron.
    Persze! De ne feled, hogy ebbe nem csak az tartozik bele amiről Te álmodozol, ép úgy belefér a dologba az is amit én írtam! Én értem, hogy ragaszkodsz a Te verziódhoz mert az téged igazolna, a Te esetleges háttérbeli stratégiádat ismerné el, nincs ezzel baj, nem is írtam olyat, hogy nem elképzelhetetlen, csak azt írtam, hogy annak milyen következményei lehetnének. Sajnálom ha amit írtam az a Te elképzeléseidbe nem fér bele. Semmi bajom azzal ha jóvá írják majd a pontokat, legyen úgy!

Utoljára szerkesztett: 27.4.23
  5. -Holdfeny-.

Igazából mindegy mi lesz;) Játszom:inlove:.... S ez a fontos!

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Nem idézek senkit sem, most olvastam végig a délután óta született írásokat. Sok mindenkivel egyetértek, főleg Alex megállapításaival.
    A kb két hete vettem újra munkásokat egy havi előfizetéssel. Utána szinte egy héten keresztül minden megrendelőtől kaptam édes cserét (sem előtte, sem utána ilyen mennyiségben még soha sem kaptam), véletlen lenne? Nem tudom, én nem hiszek az ilyen véletlenekben. Bizonyítani viszont nem tudom, mert másra nem költöttem és nem is akarok. Talán, ha lejár a 30 nap akkor újra meg fog ismétlődni? Lehet, nem tudom biztosan. majd megírom, ha odaérek, bár remélem addigra már normalizálódik itt is a játék.
    Más: kompenzáció?
    Ha tudom, hogy számlál háttérben akkor az átalakítót is úgy indítom, sőt 3 rekesszel csinálom, tehát nekem ATP károm származott abból, hogy olvastam a hírt miszerint nem számlál... Magyarán másképpen játszottam volna, ha tisztában vagyok vele, hogy számlál (elméletileg)
    Nekem nem mindegy, hogy ha már egyszer játszom és arra időt és egy bizonyos mennyiségű valós pénzt is fordítok, azt milyen minőségben teszem meg, igen is ragaszkodom egy jobb játékhoz.

7. -Holdfeny-.

Jó reggelt!
    Szép nap lesz mai;)
    Csicseregnek a madarak... Reméljük itt a háttérben is serényen dolgoznak;) Azért, hogy szaladhasson tovább a szintek száma;)
    A saját döntésed volt, hogyan játszol... :music: Én az elejétől írtam, hogy folytatom... Te mindig azt írtad feltöltöd a tárolóidat, de hangsúlyoztad, hogy az ATP ELVESZIK... 8) Egyikünk sem lehet biztos az igazában...
    Majd kiderül... A 4000 TÁROLHATÓ EXTRA még nincs meg... szóval folytatom... utána meg majd hozhatok újabb saját döntést;)

8. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Sziasztok ! Segítséget kérek , elértem a 10-dik szintre és hosszas próbálkozás ellenére ( a terület minden részét bejártam ) sem sikerült az újabb területet aktiválni.

Mérgemben mégegyszer megpróbáltam és láss csodát elsőre sikerült. Köszönöm a gyors segítséget.:D:)

Utoljára szerkesztett: 27.4.23
    Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Én minden területnél sikítófrászt kaptam mire sikerült az új területet aktíválni;) De végül mindig sikerült;)

10. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Az elmúlt napokban többször kaptam cukorkát. Igaz, csak az egyik megrendelőtől.

-Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. Suavemente

Suavemente Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Segítséget/információt szeretnék kérni. Gyopárvölgyben 6-os szinten vagyok. A hivatalos leírás szerint 2-4 megrendelő van. Nekem viszont folyamatosan csak 1. elég lassan haladok és kezdem elveszteni a lelkesedésemet.
    Valamit ki kell váltani pluszban vagy mit csináljak?
    Gazda: Suavemente ID: 9210552

Köszi

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A hivatalosban ez a táblázat van:

A következő megrendelők jelenhetnek meg:

NévElérhetőIgényelt tárgytípusokAjánlatok számaAjánlat frissítési idejeMegjelenés
    Fedor Pigwidgeon1. szinttőlfelröppenők
    bármi (jelenleg csak fatermések)
    2-408:00:00Mindig (nem többször mint 8 óránként, kivéve ha manuálisan van frissítve)
    Scarlett Reynardson7. szinttőlfelröppenők
    fatermések
    2-416:00:00Mindig (nem többször mint 16 óránként, kivéve ha manuálisan van frissítve)
    Irina Adler3. szinttőlbármi, de csak egy fajta egyszerre (jelenleg csak fatermések)306:00:00Szombat - Vasárnap (48 óra)
    Eszerint az a 2-4 nem a megrendelők száma, hanem egy alkalommal ennyi tételt kérnek. Az is látható, hogy teljesen rendben van az egy darab megrendelő. Kapsz majd egy másikat a 7. szinten, illetve lesz egy harmadik is, de az csak hétvégenként jön; vagyis holnap már lesz Nálad is kettő.

HéricsBáró, -ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Amit az Alpesi megrendelőkről tudni lehet:
    A következő megrendelők jelenhetnek meg:

NévElérhetőIgényelt tárgytípusokAjánlatok számaAjánlat frissítési idejeMegjelenés
    Fedor Pigwidgeon1. szinttőlfelröppenők
    bármi (jelenleg csak fatermések)
    2-408:00:00Mindig (nem többször mint 8 óránként, kivéve ha manuálisan van frissítve)
    Scarlett Reynardson7. szinttőlfelröppenők
    fatermések
    2-416:00:00Mindig (nem többször mint 16 óránként, kivéve ha manuálisan van frissítve)
    Irina Adler3. szinttőlbármi, de csak egy fajta egyszerre (jelenleg csak fatermések)306:00:00Szombat - Vasárnap (48 óra)
    A megrendelőknek van egy azonnali befejezés funkciója, amellyel azonnal be lehet fejezni a kiválasztott megbízást Farmaranyért cserébe. Ha ezt a funkciót használjuk, akkor levonja a jelzett összeget, befejezi a megbízást és megkapjuk a jutalmakat. Ha többször használjuk egy megrendelésen belül, akkor az ár növekedhet, illetve más megrendelőknél eltűnhet ez a funkció.
    Sok sikert, jó játékot kívánok!;)

Sali~*.*.* és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. Suavemente

Suavemente Utánpótlás-írogató

Szia

Köszönöm a választ.

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Nagyon változó:music: Van amikor jön heti 5... s van amikor egy se... 8)
    Én most gyűjtögetem;)

16. Puszpang

Puszpang Rutinos

Heti 5??? Az igen! Nekem még sosem volt heti 5.....>:(

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

Neked meg van az a csodálatos képességed, hogy amikor heti 5 db-ot kapsz, Te akkor is képes vagy arra, hogy heti 6db-ot elhasználj belőle :)) nálam hosszú távon fedor a ,,cukorkás bácsi,, a másik kettő nagyon ritkán ad

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

xDxDxDDe most gyűjtöm;) Ezért van egyel több mint Neked;)
    Volt... s utána egy hétig semmi...:wuerg: sőt 8 nap semmi is előfordult...:oops:

19. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

Neked most 19 van? akkor azt kell mondanom, némileg csökkentetted a tékozlást:p

Csatolt fájlok:

zsani_apja kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

18...:oops: szóval csak ugyanannyi van mint nálad:wuerg: