Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Így is lehet értelmezni:music: Talán az első 1000-be belefértem:wuerg: Mivel a lustaságomat kompenzáltam csak akkor a költéssel:oops: Sok sok megrendelőt nem szolgáltam ki... tök egyszerűen azért mert nem találkoztam velük... kellően gyakran:wuerg:

2. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

cukorkából csak 1-2 darab köztünk a különbség, a többiről inkább nem beszélek, mert megint csak azt fogom tőled hallani, hogy ,,pedig már nem tapsikolom el felelőtlenül,, :)) lehet, hogy már nem. lehet, hogy az előnyöm veled szemben onnan van, hogy én az elejétől nem tapsikoltam el :) tudod, vkit utolérni 2féleképp lehet. vagy én gyorsítok, vagy a másik lassít. jelentem, én nem lassítok, így neked kellene gyorsítani :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azt hiszem, hogy nekem még rá kéne húznom pár évet a nyugdíjasságomra, hogy átéljem ezt amit írtál :) Még nem értem meg rá bár ki tudja pontosan?

HéricsBáró és alex0824 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Gumicsizma is kell? :eek:o_O Én azt nem szeretem...:wuerg:
    Gyorsítani itt nem lehet:wuerg: De dóóógozok szorgalmasan;) Kitartóan;) Hiszen szeretem a kitűzött célokat elérni;)

5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szerintem erre még várni kell. Örüljünk ha a mező megérkezik. Bár sok extrát nem kell várni. Arra kell számítani, amit hónapokkal ezelőtt írtam itt. 4 terület, amit a kiadott képen jól lehetett látni, ebből az erdő mintájára jöhet egy terület, egy vagy két alap parcellával, aztán lehet majd kb 4-5 szintenként még párat kiváltogatni. Minimum 4 növény, amiket talán lehet majd mint a fákat fejleszteni. Saját munkások, amire azért eleinte semmi szükség nem lesz. 1-2 új megrendelő, ezek kérhetnek csak növényeket, de lehet vegyes is az igényük. Gyakorlatilag az erdő alapja várható megváltoztatott grafikával és animációkkal. Ez a mechanika jelenleg ennyit tud! Nyugodtan mondhatom, hogy ha úgy nézzük, akkor duplázódik az erdő minden jóval, rosszal (ízlés szerint) és kb ennyi. A jutalmazási rendszert meg csak remélem, hogy átalakították.

Anulu73, Nagyii58, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Hm... azért ez nem hangzik ez olyan rosszul;) A jutalom duplázódik a területtel akkor már jó lesz!

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Te aztán tudod, hogy hogyan kell lelkesíteni a jó népet, bár lehet, hogy csak rám nem hat... nem tudom.. Látom, hogy rám nem hat lelkesítőleg, de majd elmúlik talán, ha olvasom a hivit.

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen Alex, sokkal nem lettem boldogabb, csak kivácsiabb.:)

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

alex0824 és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  10. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Sziasztok!
    A fa -terméstáróló kapacitásánál 2000 db a maximum? Utána nem lehet fejleszteni?

11. -Holdfeny-.

Szia!
    Egyenlőre ennyi a maximum.... Készíts jelvényeket esetleg, ha van még hely ott;)

12. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Okés! És köszi :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Pontosan ugyanígy játszom én is! Ami még számomra is meglepő, hogy lassan de biztosan a farmból is kezdek kigyógyulni. 2 éve még elképzelhetetlen lett volna számomra, hogy este úgy feküdjek le, hogy be se nézek. Ma már az eventnövényt is simán otthagyom. Amióta a játék tele van hibákkal, megy a talicskázás és a betöltővirág, ráadásul néha csak úgy kivág a játék több bosszúságot okoz, mint örömet. Nagyon sajnálom, hogy ennyire nem tudják ezt a régen jól működő játékot legalább a 2 évvel ezelőtti szintre visszavinni. Bár lehet így hasznosabb számomra, mert több idő marad a való világra. Felfedeztem a tényleges kertészkedés örömeit, ami nemcsak hogy egészségesebb és jobban szórakoztat, mint az itteni, de sokkal hasznosabb is. :) Szóval lehet, hogy mégis jót tesz velem a BP! :)

Ezt már én is leírtam korábban, de hiába. Nem is tudhatja, hogy mi a különbség hiszen soha nem próbálta másképp.

Neni60, -gyöngy-581, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  14. dwistvan

dwistvan Utánpótlás-írogató

A 20. szinten 33260 pontot kell szerezni a kiírás szerint. Ezt követően pár ezer pontot szereztem, a hátralévő pontok még 33260. A leghelyesebb, ha így a gyopárvölgyhöz hozzá se nyúlok, mert semmi értelme. Nem tartottam rossznak, de így használhatatlan.

15. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

A 20. szintet elérve az ATP számláló megállt, várni kell a folytatásra, addig pihenj az Alpokban... :)

alex0824, Sali~*.* és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. alex0824

Sziasztok!
    Akkor beszélgessünk még egy kicsit, úgy is olyan halott csend honol a környéken.
    Volt anno felvetésem, hogy a városi épületek szerepet kapnak a továbbiakban is.
    Mivel a zöldségesbódé szerepe a városban az erdei megrendelőké, így azt várom, hogy a pékség kimondottan a mezei megrendelők tanyája lesz. Ha ez így van, akkor nem biztos, hogy lesznek vegyes megrendelések a megrendelőknél a közeljövőben. Egyébként nagyon szeretném már nyilvánosan látni az egész gyopár nyitóképét, azt ami alapján az információs tábla képe készült, akkor jobban lehetne a jövőbe látni, hogy a további területeket miként képzelték el. A kép létezik, ez biztos! Ha meglódítom a fantáziám, akkor tényleg azt kell mondanom, hogy valóban nagyszabású a fejlesztés, attól függetlenül, hogy több évre számítok a teljes megvalósításhoz. Három területünk van, (lesz) ami mondhatni biztos a megszokott termelésre épül, ezeken kívül még 3 területre számítok a későbbiekben, amik eltérnek majd a most megszokottaktól. Azt várom, hogy ezek egy kicsit megváltoztatják majd a monotonitást. Például a (alps.hütte) azaz a menedékház a sípálya tövében ha alkalmas lenne vendégek fogadására, akkor oktatóórákat is adhatnánk (gyárthatnánk) ebből abból a vendégek számára, akik a megrendelők példájára adhatnának ezt azt fizetségül. A vendégek elszállásolása történhet a városban, a szállodában a pékség és a zöldséges mellet. Könnyű odatalálni hiszen a címer már biztosra ki van függesztve az épületre.
    :)

17. -Holdfeny-.

De jó lenne eztolvasni az ismertetőben... még akkor is ha 200 szintre lenne elosztva;)
    Levetetted a jós ruhát... lehet be kellene ülnöd jó kedvű napjaidon a tervezőkhöz;)

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Alex!
    Ha az elképzelésed megvalósul, akkor akár nagyobbra is ki nőheti a gyopár a farmot. Ha úgy lesz, akkor viszont elgondolkodtató, hogy melyiket kapcsolják le. Ha ez megvalósul akkor már nem vagyok biztos abban, hogy kell nekem a gyopár, még 10-15 évig mint önálló játék, viszont a farmot nagyon sajnálnám elhagyni.
    Igen, van ott minden, mint búcsúban, de ami zavar, hogy talán túl sok van a rétegekből, területekből.
    Ahogy olvasgatok itt-ott hasonló a "tünet" mint nálunk, sőt van ahová innen viszik a híreket, találgatásokat.:)
    Álmodj tovább, szeretem olvasni a fejtegetéseid.

stb_farmer, Sali~*.*.*, Anulu73 és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Játék, bárikor abba lehet hagyni... és bármikor újra lehet kezdeni vagy folytatni amíg a játék él;)
    Farmon új feladat nélkül a régieket ismételjük.. színezzük... sokaknak unalmas...:music: Igazából mindegy, hogy a bánya vagy a menedékház a sziget mellé vagy a felvonó tövébe érkezik...8) Jöjjön és színesítse a játékot;) Mi meg majd eldöntjük játszunk e vele...

20. alex0824

Igaz, hogy mint egy eventet fogjuk fel, de biztos, hogy a farmmal kb azonos nagyságban gondolkodtak akik megtervezték. Én első perctől külön játékként élem meg ezt a területet, ami jelenleg a növekedése alatt a farmtól veszi fel a táplálékot. De ha végre eléri azt a szintet, hogy megszületik teljesen kifejlett állapotába, már önálló életet tud majd élni. Minden adott lesz, hogy a farmról már semmit ne igényeljen, hiszen amire szüksége van jelenleg növényekre, állatokra, fákra,stb. azokat már magának is megtermeli majd a saját területein. Szükségtelen lesz a farmos javak importálása. Ettől függetlenül nem szükséges a leválasztása külön játékként, de akár ez meg is történhet ha lesz elegendő játékos, akik életben tudják tartani.
    Nem kellek én oda, ahol kész tervek vannak.