Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Sajnos nagyon nehezen lehet kivárni, hogy a játék, ne a barik tologatással huzódjon el. A gyopároson Fedornak minden kívánságát teljesítettem, csak éppen a fizetséget nem kaptam meg érte. 18.115 pont volt elótte és sajnos utána is.
    Szeretnélek megkérni hogy nézzétek már meg miért nem kaptam meg a teljesítés utáni jutalmat.
    ID: 3894802.
    Előre is köszönöm a segítséget.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Először is elnézést kérek: elfelejtettem jelezni számodra, hogy továbbítottam a problémát ellenőrzésre.
    Még nem kaptam választ.
    Azonban azt is tudnod kell, hogy valamennyien szabadidőnkben végezzük ezt a munkát és hétvége is van, ez pedig azzal jár, hogy nem ülünk itt 0-24-ben.
    A válaszadási kötelezettségünk 24 óra, ebben azért még bőven benne vagyunk.
    Amint lehet, érkezik a válasz.
    Szíves türelmedet kérem.

3. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Készítettem egy videót arról, hogy feltudom venni a farmpengőt a végén, igaz, dönteni kell, hogy a 3 csillagos érmét választod vagy 2 csillagos érmét és 1 db farmpengőt, de a jelzés ellenére felveszem, amit a végén a képernyőn láthatsz.

Köszönöm a türelmedet és további kellemes hétvégét neked is. :)

vihence, aida2330 és Othep kedveli ezt.
  4. Othep

Kérjük, keverj annyi malomterméket hogy ismét az adott szinthez kerülj.
    Ne játszd le a játékot, hanem hagyd meg számunkra, és megnézzük. Vagy mellékelj videót.
    Köszönjük. :)

vihence kedveli ezt.
  5. Othep

Nem szükséges már a kérésemet teljesíteni.

Közben megfejtettük a rejtélyt.

Röviden a hiba leírása: csak akkor jelentkezik a hiba, amikor eltaláljuk a labdával valamelyik ellenséges karaktert.
    A Központ tájékoztatásra került a hibáról.
    Jóváírtuk számodra az 1 db hiányzó farmpengőt.
    Köszönjük a türelmedet. :)

vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. TrBebe2000

TrBebe2000 Utánpótlás-írogató

Sziaszok! Szeretném megkérdezni, mi az oka annak, hogy a learatott területről a kalapok nem jutottak el a számlálóig. Azóta területeket váltottam, tovább dolgoztamm, de követnek a levegőben állva .ID 45542244

7. Othep

Szia.

Frissítsd a játékot,vagy lépj ki belőle és vissza.
    Jelezz vissza kérlek, megoldódott-e a problémád.

8. TrBebe2000

TrBebe2000 Utánpótlás-írogató

Kedves Othep! Köszönöm szépen a tanácsod, sikerült! Átléptem a másik farmomra és visszalépve látom, hogy megoldódott a proléma.
    Szép estét, kellemes pihenést kívánok Üdv. Erzsi

Othep kedveli ezt.
  9. Othep

Köszönöm, hogy visszajeleztél. :)
    Az ilyen jellegű problémák általában megjelenítési problémák csak, és ily módon megoldódnak.
    Szép estét Neked is. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szaisztok!
    A Kerekkerék-akcióban meghirdetett dekorok közül nálam csak a korlátlan számban megvehető dekorok jelennek meg. Tudom, hogy az egyszer megvehető dekorok sokszor úgy működnek, hogy az életben csak egyszer lehet megvenni, nem minden eventben. De biztosan nem vettem meg korábban minden egyes dekort. Már csak azért sem lehetséges ez, mert pl. a fürdős sorozat dekorjait eddig - tudtommal - nem lehetett megvásárolni.
    Emlékeim szerint egyik korábbi ilyen eseményen sem volt feltétel, hogy csak az vásárolhat, aki nem rendelkezik az adott dekorral, és a mostani ismertető sem tartalmaz ilyen kitételt.

vihence és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. cyrano56

cyrano56 Utánpótlás-írogató

A Bahamaramán elértem a 800-as szintet.Mi a további lépés,mert nagyon sok TP-m így elveszítődik?üdv cyrano56 gazda

apumbiapa kedveli ezt.
  12. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Szia!
    Üdv a klubban, sokan vagyunk akik már elérték a maximális szintet. A Btp-t nem veszíted el hanem számolja továbbra is a háttérben.

cyrano56, inanna11 és Othep kedveli ezt.
  13. csurika003

csurika003 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni ,2 farmal játszom ezért kb egyszerre végzek az eventekkel.A gólözön eventel tegnap a nyuszi és maci karakterrel elvileg végeztem,ma belépve a maci 3.kör nincs kész az azt jelenti hogy 9 játékkal többet játszottam az egyiken, nem lehetetlen de nem tudom hogy csináltam ,szeretném kérni hogy nézzétek meg légyszi hogy megnyugodjak nem veszett el az a rengeteg növény.A nevem csurika003 ID 8240463 előre is köszönöm.

14. Othep

Szia.

Átnéztem az ismertetőket.
    Ilyen akciós meghatározások voltak pl:
    - akinél megjelenik az adott dekor, az megveheti, akinél nem jelenik meg, az nem.
    - ahol megjelenik a zöld + jel, abból a dekorból többet lehet vásárolni, ahol szürke marad, abból csak egyet
    - 2022-ben mamarygen ismertetőjében egyértelműen kiderült, hogy az akció csak a felhőről való hiányzásokat szolgálja pótolni
    - többször is szerepel, hogy aki már egyszer vásárolt bizonyos dekorból, annak többet nem lehetséges.
    (fenti leírásokat tekintve számomra a ''vásárlás'' így már ''rendelkezik vele'' vagy ''kipörgette'' jelentéstartalomra is hajaz...)

Források:
    >>Partykerék főnyeremények vására<< 2017. május (virágok, madárijesztők, kőmadár dekorok)
    >>Partykerék főnyeremények vására<< 2017. december (virágok, madárijesztők, kőmadár dekorok)
    >>Kerekkerék főnyereményeinek akciós vására<< 2018. augusztus (virágok, madárijesztők, kőmadár dekorok)
    >>Kerekkerék főnyeremény akció<< 2018. december (virágok, madárijesztők, kőmadár dekorok, Lidérc lovacska, Mitikus főnix, Mitikus sárkány, Mitikus pegazus és Mitikus kerberosz - a mitikus dekorok csak egyszer megvásárolhatókként kerültek kiajánlásra)
    >>Kerekkerék főnyeremény akció<< 2020. november (virágok, madárijesztők, kőmadár vityillók és pagoda, kirándulások, csúszdák, Pónilovaglás)
    >>Kerekkerék főnyeremény akció<< 2021. augusztus (a csak TP-t és/vagy TTP-t adó dekorok korlátlan, a ládát adó dekorok egyszeri megvásárolhatósági lehetőséggel, - a Betöltő virágtól a Tavaszi gombakunyhóval bezárólag -.)
    >>Kerekkerék főnyeremény akció<< 2022. augusztus
    >>Kerekkerék főnyeremény akció<< 2023. augusztus
    >>Kerekkerék főnyeremény akció<< 2024. augusztus

Írásomtól függetlenül továbbítottam a kérdésedet a Kollégák felé.
    A válaszig szíves türelmedet kérem. :)

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. cyrano56

cyrano56 Utánpótlás-írogató

Köszönöm válaszod.

17. Othep

Szia ismét.

Megérkezett a hivatalos is: https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék-főnyeremény-akció-2025-augusztus.26730/#post-1463801

-BombadilToma- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Othep

Szia ismét.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Minden rendben van a farmodon, ne nyugtalankodj. :)
    Nem veszett el semmi. Annyit játszottál, amennyit látsz a játékban.
    Vélhetően nem jól emlékszel arra, hogy mit és hol csináltál.
    A medve SC várja a folytatást, annak érdekében, hogy a fenmmaradó 2 db fejlesztést ki tudd váltani a boltból.
    Mielőtt focizni kezdesz, ne felejts el a Medvéhez lapozni az oldalsó nyíllal, ha esetleg nem ott állnál.

Sok sikert. :)

Dolphin, vihence, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. csurika003

csurika003 Utánpótlás-írogató

Othep, köszönöm a gyors válaszod.

Othep kedveli ezt.
  20. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Sziasztok !
    Ma már kértem segítséget ,de még a hozzászólásom sem találom ill. segítséget sem kaptam.( eltünt tárgyak keresése )
    Keresem a szezondísz 4 dekort amit a világítótoronyból szedtem le kb. 2-3 hete. Most vissza rendeztem ,de sehol nincs !! Meg tudná valaki nézni hol lehet ?
    ID:1804235
    Enikő65