Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

A baj az, hogy te magad sem tudod megfogalmazni azt a valami csavart amit vársz.
    Megvárom, elolvasom, ha marad az egyhangúság és az eddigi szintekig kapott jutalom, akkor illa berek.............

2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ha maradéktalanul adják a megrendelők, annyit amennyire szükség lehet, akkor oké! De akkor mi értelme?
    Akkor csak annyi , hogy egyel többet kattintasz ültetéskor, semmi plusz élmény csak az, hogy kattintasz. Taktikának sem nevezném.
    Ha pedig nem adja maradéktalanul, akkor pénzért kell vásárolnod, hogy védd a termésed a Bp ellen!
    Akkor megint hol is vagyunk? A buszon!

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ez nekem tetszene , mert ösztönözne arra , hogy érd el az állatokat . :inlove:

De ha már jön az özönvíz , és ha fizetős lenne ,akkor ha már fizetek , jobb dolog legyen . :p
    Ez nagyon jó xD
    Anno a TV2 szlogenje volt : Szenvedélyünk a szórakoztatás . :inlove:

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia. Benéztem, hogy hátha van valami újság erről a szerencsétlen Gyopárról. De jól tettem: :D:D:D:D
    Lelki szemeimmel látom, hogy mi történt a 2. napon. :D
    Csak nem értem, hogy miért koptatod a billentyűdet. Teljesen felesleges.
    Szia Sali, az én esőmet is átküldöm neki. :D Vegyen sok esernyőt, hogy ne ázzon el a földje. :D
    Az mit jelent, hogy körbe-körbe járunk?

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:inlove::inlove::inlove::inlove:
    Üdv néked Kakaska;) Nem hiszem, hogy az esernyővel bármire is mennénk:p
    De ahogy Jancsika írja... ösztönzőleg hatna az állatok eléréséhez;)

6. alex0824

Voltam már hasonló helyzetben, csak kocsival igyekeztem haza felé bekávézva, mert még akartam egyet aratni mielőtt lejár a szintlépőm. Annyit még senki nem káromkodott haza felé mint én akkor útközben. Csak mázli volt, hogy nem kaptam egy pirossal többet. Vehettem volna elő a kárpittisztítót otthon a kocsihoz és buktam volna egy aratást is! Szerintem akkor hajlott meg a kormány. Mondjuk az aratás annyira nem fájt volna!
    :D
    Az biztos, és milyen sokáig tartana elérned az állatokat, mert ha a trágyával lehetne védekezni, akkor trágya nélkül rendszeresen tönkre menne a termésed. De arra mindenképpen ösztönözve lennél, hogy kinyisd a pénztárcád, amíg elérnéd az állatok termelhetőségét, a trágyát, hogy ne kelljen a pénztárcád állandóan kinyitni. Azaz ha haladni akarsz, fizess a termésed védettségéért! Vagy továbbra is busz!
    :DxD

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az időjárás jó lenne;) de mittudom én egyéb kártevőt is el tudnék képzelni...:music: Akár a fákhoz is:inlove:
    Mert ahogy írod az egyhangúság nem sok embert hoz lázba;) Tehát kell valami ami újdonságként hat... fenntartja a figyelmet!
    A fás résszel is lehet haladni;)

8. Sali~*.*

Szia Kakaska!
    Kb. így :D
    Bővebben, hasonlóan a mostanihoz, megszerzés, megépít, kihelyez, leszed, kivág újra hasznosít és ez egy végtelen körbe, körbe.

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szerintem , meg ilyen a Havasi Gyopár játékmenet . Látjuk a célt , majdnem megvan , de éppen ellillan mindig .

10. alex0824

Persze, de nagyobb szintigényekhez több megrendelő kiszolgálása kell. Ha a mezőn bukod a dolgokat az eső miatt, akkor még lassabban haladsz a szintekkel, vagy többet költesz mint eddig, mert nem tudod a megrendelőket maradéktalanul kiszolgálni. A mező megrendelőit sorozatosan bukhatod. Tehát ha haladni akarsz akkor pénztárcát nyitsz így is, úgy is! Ha haladni akarsz nem tudod megkerülni ezt a dolgot bárhonnan is közelíted meg.

11. Sali~*.*

Csak azt tudnám miért akarsz rombolni az építés, építkezés helyett? Akkor majd jönnek a gazdák azt itt ülnek a gép előtt, közben kavarják a permetet és majd a farmos vízágyúkkal kiszórjuk. Nesze neked természetvédelem, ökológiai lábnyom. Nah, akkor húzzunk bele, kinek pusztul el a veteményes, szárad ki a fa, pusztul el az igáslova hamarabb?! Szörnyen hangzik!:cry:
    Ja! Majd elfelejtettem, hogy mindezekért még fizetnének is egyesek! Szomorú!!

12. alex0824

Saját testi épséged megóvása érdekében, farmtalálkozóra soha ne menj!
    Vagy csak inkognitóba, névtábla nélkül.

:D

13. kukori80

Nem kell annyi kávét inni. :D
    Olvastam a fizetős részedet, én eddig nem vettem semmit, csak néha 5 FA-ért helyet, amikor nagyon le voltam maradva. Ezután se fogok venni mást. Ha fizetés nélkül nem lehet majd haladni, akkor viszlát.
    Nagyon édi, csak ne szédüljön el és mi se.:D
    Ez az egy terület is elég sok időt igényel, ha lesz még mellé kettő, akkor felbérelek egy titkárnőt. :D De ahhoz nagyon jó nyereményeket kell berakniuk minden szintre. ;)

14. Sali~*.*

Éppen erről van szó! Ha minden azonos sémán működik akkor minek, kinek?
    Azt gondoltam, hogy akkor nagyon szépnek, csinosnak kell lennie a titkárnőnek!;) Kerül amibe kerül! Megfizetjük!:D
    A gyopár már mindjárt nem is lesz annyira fontos.;)

15. kukori80

:D:D
    Sajnos nem ringatom magam semmi jóban. Ha ehhez a területhez jön egy másik, akkor a dolgozó embereknek egyszerűen nem lesz idejük ezzel foglalkozni. Hiába raknak be jó nyereményeket. Csak azok fognak vele játszani, akik egész nap gépnél vannak. Ha egy kis réteg a céljuk, akkor hajrááá. A másik része, amit korábban írtam, hogy a kisebb farmok nem fognak tudni bedobálni hónapokig a pajtából. Nekik nincs tele a pajtájuk, tehát ők is kiesnek egy idő után.

16. Sali~*.*

Kakaska! Nem egy területről van szó! - az eddigi szellőcske szerint.
    Mező, üvegház, állatok, stb. Ám döntsön mindenki kedve, ízlése, szabadideje stb. szerint.
    Azonban a minapi e.kezdésnél felvetődött a kérdés, ha ez már most így indul, ill. nem indul, mi lesz ha a gyopin már a 4 terület elérhető lesz? Hogy fog alakulni a számítógépek terhelhetősége? Mert ugye kb. 2 játék, plusz a fórum.
    Valaki, valakik gondoltak erre? :music:Esetleg a gyopi helyigénye miatt mindenki rohan nagyobb fejlesztettebb gépet venni?

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Láthatólag mindkét játék külön töltődik be, nem egyszerre.

18. kukori80

Látom, hogy több terület lesz amit ki kell majd váltani. Ha kilépek a gyopárról, akkor frissíteni kell minden alkalommal, mert hiába aratok le, látszólag learat, de mégsem. Abban biztos lehet a játékmester, hogy a gyopár miatt nem fogok gépet venni. :D Csak jönne már valami hivatalos, mert onnantól be se dugnám oda a csőrömet.

19. Sali~*.*

Szia Toma!
    Köszönöm szépen. Ezek szerint nem foglal több helyet a játék, mint a gyopi nélkül?

Sali~*.*.* and alex0824 like this.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ezt nem figyeltem meg konkrétan. Biztosan van valamennyi többlet erőforrás-használat minden téren, de nincs egyszerre betöltve mindkét játék. Tehát nem lehet arról beszélni, hogy ha a Gyopár kinövi magát egy farmhoz mérhető méretre, akkor dupla erőforrás-igénye lenne.