Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nahát... a meggyfát csak 3 szor lehet gyorsítani... a barackot négyszer:music: Ehh a meggyet is jó lenne többször;)
    Délután én is kirakom a dekort... Kellett ez az új terület;) visszahozza a játék varázsát!

2. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Mea culpa, mea culpa...
    Igazatok van, ott a táblázat magyarul. Elnézést érek Kiwi-től!

Sose volt problémám a sok farmos infóval, de úgy látszik, most ennek is eljött az ideje. xD

Véleményem szerint a BA-k a supportra koncentrálnak. Ott (is) kutya világ lehet.
    Valóban feltűnő, hogy ennyire magunkra maradtunk, de biztos megvan az alapos oka. Bízom benne, hogy az Smodok és a fórum modik nem betegek és nem emiatt vannak távol.
    És az általam nagyon furcsának tartott helyzetet inkább megtartom magamnak. 8)xD

Az viszont nagy pozitívum, (és ez nektek szóló dicséret), hogy a topik moderálás nélkül is remek.
    • Arra válaszoltok, amire kell és tudtok.
    • Nem veszitek fel a kesztyűt a "támadókkal".
    • Nem küldtök el senki se a panaszkönyvbe, se gyikot olvasni, se visszaolvasni. Szóval senki se vághat vissza azzal, hogy "kioktatást" kap. Mert vagy segítséget kap, vagy választ sem. És ez utóbbit én most nagyon tudom díjazni. Talán ez a titka, a nyugodt hangulatnak.
    • Írjátok a tapasztalatokat és segítitek egymást.
    Csak ismételni tudom magam: emelem kalapom!:inlove:

3. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Most visszakerestem, amit tegnap írtál:
    Azért tudsz a baracknak 4 db érésgyorsítót adni, mert tegnap beadtál egy jelvényt oda...ha a meggyhez is adsz be, akkor oda is 4-et tudsz majd beadni...

4. -Holdfeny-.

Jóságos ég...:music: Köszönöm. Erre magamtól nem jöttem volna rá:oops: Szóval tényleg köszönöm

Még tanulom az alapokat:p KezdőkéntxDxDxD

MÁS : van aki megvette a közepes csomagot és így adott aranykulcsot a + átalakító helyért? Mit tapasztal?

5. -))Szilvia-))

-))Szilvia-)) Aktív író

Sziasztok! Segítsetek!
    3.szinten vagyok a gyopárvölgyben,megvan az első meggyfához a szükséges összetevők mégsem tudom elindítani az előállítását,miért??

juliannakoczkas likes this.
  6. Goran

Goran Fórum bárója

Szia, nem 400 akart lenni az a 800?;)

7. zsona416

zsona416 Fórum bárója

hm...ha valaki megvette a közepes csomagot, akkor az abban lévő fűrészmolnár előfizetés miatt eleve két helyet tud használni a termelésnél...ha beadsz még 10 db kulcsot, akkor a 3. helyet is tudod használni 72 órán keresztül.

Az előző írásom módosításra szorul...a meggynél a következő rúnákat tudod feloldani:

3Meggyfa építési terve elérhető1x Arborista jelvény - 1. szint
    350%-kal csökkenti ennek a fának az előállítási idejét2x Arborista jelvény - 1. szint
    310%-kal növeli a termés értékét3x Arborista jelvény - 1. szint
    310%-kal csökkenti a növekedési időt3x Arborista jelvény - 1. szint
    320%-kal növeli a termés értékét4x Arborista jelvény - 1. szint

tehát itt ha adsz be jelvényt, akkor először a fa előállításának az idejét csökkented...aztán növeled a termés értékét...stb, stb..

8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

A meggyfánál van egy nyíl, kattints rá és a többi már menni fog.

Más: legalább 5x kivert a víz. Elértem az 5. szintre, juhhé, lesz több földem. Mentem készíteni a jelvényt meggyből és barackból, kész, vissza ki a fáradt bagolyhoz, kattintok és írja, hogy valami gubanc van, nincs jelvény. Vissza az ösvényre, látom hogy a baracknál már 3 nyitott rózsaszín karika!!! Atyám! Megint elcsesztem ? Azért se adtam oda, vissza ki a földre, katt a bagolyra, megint a kioktató duma tőle... mérgemben kiléptem, aztán vissza és jéé! Most elfogadta. A lényeg! Ha megvan a jelvény, frissítés és utána szabad a terület.

9. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Kell készítened egy arborista jelvényt és ki kell váltanod a rúnát is.

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Kiváltottad ezt?
    3Meggyfa építési terve elérhető1x Arborista jelvény - 1. szint

11. -Holdfeny-.

2*400-ra gondoltam... :music: 2 átalakító helyen tudok bepakolni;)
    Akkor jól érzem, hogy hiba van... a közepes kosár megvétele mellett én nem kaptam meg a 3. helyet...:wuerg: megvásárolt kulcsokkal sem:oops:
    írtam már a supportnak... -gondolom ellenőrzik és javítják...

De ha más ebbe a cipőbe jár... ne pazarolja a kulcsait;)

12. -))Szilvia-))

-))Szilvia-)) Aktív író

Nagy nehezen megtaláltam.Ha jól értelmezem akkor ahhoz a jelvényhez kell nekem 11000 értékben alpesi sárgabaracktermés?!

13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Hát...jöttem aláírni a jelenléti ívet. Most jutottam el odáig, hogy kiváltottam a tölgyön az új területet. Aztán mentem leírást olvasni...ja meg közben kaptam kódot is az email címemre, azt beválttam. És..lövésem sincs mit kell csinálni ezen az új területen xD Úgy, hogy kiváltottam, kódot beváltottam, aztán bezártam az egészet. Majd, ha lesz hozzá türelmem, akkor átbogarászom, és átolvasom még néhányszor a leírást, és a csevegőt. Most nincs ehhez sem kedvem, sem energiám. Őszintén? Baromi dühös vagyok. Nem is ragozom tovább, mert még a végén bünti lesz a vége.

14. -Holdfeny-.

Igen jól értelmezed;) Van hova termelni;)

15. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Zsu!
    Köszi a német linket.
    Gondolatban már eljátszottam azzal, hogy vajon mekkora lehet a 3. kiváltható fa (alpesi vörösfenyő) termésének pajtaértéke, de látom a német ismertetőből, hogy csak 46 - szemben a meggyfa termésének 105-ös értékével. Így majd csak patópálosan váltom ki a 3. fát. Egyelőre marad a barackfa és meggyfa az 1. sz. arborista jelvények megszerzéséhez - 1 db jelvény az 5. szinten elérhető plusz területhez, 1 db a fa tárolási kapacitás növeléséhez. A többi majd meglátjuk... Az ötleteket / gyakorlati tapasztalatokat én is szívesen olvasom.:music:

16. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Sziasztok! A humusz előállítátához nálatok is csak alma szerepel,tegnap növény is volt én azt használtam.Ezt változtatják?

juliannakoczkas and stb_farmer like this.
  17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nem alma, hanem fatermés.
    Bal oldalon látod a számlálót, hogy mennyi idő van még hátra a fatermésből való gyártáshoz.
    Minden alkotóelemhez / szerszámok, humusz, üzemanyag / változnak a hozzávalók az óra szerint.

18. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Igen úgy tűnik, csak még nem jöttem rá milyen időszakonként.

19. -Holdfeny-.

A megrendelők miatt kellhet a 3. fa is...:music: Habár ha nincs kiváltva... lehet nem is fogják kérni;)

20. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! Két kérdésem is van !! Hogy tudom kivágni az új területen a fákat ?Eddig mindég sikerült . Mindegyiken megvan a 3-rom termelés , elvileg kilehet vágni , csak mégsem lehet !! A meggyfa ültetésnél azt írja ki , hogy 3-rom nap múlva !! Ez mit jelent ? Az alpesi sárgabarackot sem tudom termelni addig amíg ki nem vágom a fákat !! Amit ugye nem tudok . Azt sem értem , hogy a meggyfához hol találom az arborista jelvényt ? Számomra tiszta káosz !! Végig olvastam az ismertetőt , de sok értelme nem volt !!biborka63 ID: 6809366 előre is köszönöm a segítséget .