Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Sziasztok!

  Gondolom, észrevettétek, hogy a topik kissé megrövidült, mert volt egy mesebeli látogatója?
  Ugye tudjátok, mit szeretnék mondani a felnőttségről, egymás tiszteletéről, az egérgörgetésről, meg a bagolypostáról?!

  -.--.--.-
   
  Luca_511, GA-BI-O-Farm, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
 2. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  A modik nem ülnek éjjel-nappal a fórumon.
  Van saját életük, családjuk, ügyük-bajuk...
  Sőt meglehetősen megfogyatkoztak.
  Szerintem mindent elmondtam.
  Zökkenjünk vissza a kedves, megszokott, segítőkész kerékvágásba, amilyenek egyébként is vagytok!
  Köszönöm! :)
   
 3. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Ma újabb meglepetés;)
  újabb vásárló tért be az Alpesi boltba! Kedves szomszédom azt hiszem szinte mindent megvásárolt:eek:o_O
  Most tud valamit.... vagy én vagyok lemaradva:music:
   
 4. dwistvan

  dwistvan Utánpótlás-írogató

  A gyopáros akciókat akkora pofátlanságnak éltem meg - akkor amikor le van tiltva a szintlépés és a pontszerzés - hogy innentől kezdve nem lépek be addig, amíg nem értesítenek arról, hogy változott a helyzet. Ezzel meglesz a pihenés.
   
 5. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Reméljük napokon belül érkezik valami hír... ha más nem is legalább a naptárban láthatunk utalást!
   
  dwistvan kedveli ezt.
 6. Anulu73

  Anulu73 Fórum biztosa

  Tökéletesen egyetértek veled. Ezeket a hibákat sajnos én is tapasztalom és egyre szomorúbb, hogy beáldozzák a farmot a gyopár miatt. Én azt gondolom többet fognak veszíteni emiatt, mint amit nyernek. Lassan de biztosan ábrándítják ki a játékosokat!

  Nekem egy szomszédom sem vásárolt semmit a gyopárra és tőlem sem kapott senki semmit. Két másik farmon a családban szintén semmi, a másik kettőn is megkérdezem majd mi a helyzet, de a szomszéda listám is elég üres, már rég megfogyatkoztak és én már nem látom értelmét, hogy újabbakat keressek.
   
  sutimami57, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
 7. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Szia!

  Ahogy Alex írta egy egy farm szomszédságából nem lehet leszűrni az akció sikerét...
  Nálam még ma is jött gyopáros ajándék... Sem az én sem Te eredményed nem több mint csepp a tengerben...
  A nagy átlagot, a várt célhoz mért elért eredményt pedig soha nem fogjuk megtudni...
  A hibák vannak... némelyiket kijavítják és előbukkannak újak... Ez olyan mint a házfelújítás.. egy probléma feszegetése felfed 3 másikat... kb soha nem lesz vége, mert mindig van mit csinálni;) De ettől függetlenül lehet pozitívan is nézni! Persze nem kötelező;)
   
 8. zolmány

  zolmány Fórum biztosa

  Sziasztok!
  Én csak ma váltottam ki a gyopit (egy kalap t...gya), csak a felhők kellenek és be is fejeztem, de addig míg eljutok kb. kihullana az összes hajam ha lenne!
  Gondoltam eltelt fél év mióta létezik és sikerült kicsit helyrehozni legalább minimum szintre. Szóra sem érdemes.
  Azt se tudom mit kell csinálni pontosan de fog az menni csak még elolvasom mit,hogy kell.
   
  sutimami57 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 9. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Kitartás, az elején nem könnyű de majd belejössz! S reméljük későbbiekben is lesznek csábító nyeremények!
  Mert a 20. szint láblógatása kezd unalmas lenni:music:
   
 10. zolmány

  zolmány Fórum biztosa

  Én eddig is elvoltam nélküle szerintem ha megszerzem ami kell utána is elleszek majd!
  Igaz így belegondolva már csinálhattam volna kezdettől fogva és már kész lennék, halogató típus vagyok xD, már egy ideje tudom csak most ismertem bexD.
   
 11. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Elértem a 11. szintet . :inlove:
   
 12. Ninett79

  Ninett79 Fórum elő legendája

  Én pedig a 12. szintet. Bi-bi-bi.... :D
   
 13. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  :inlove: Annak idején addig hajszoltam a mesterségek völgyét amíg el nem ért minden az 5. szintre...:music:
  Itt még jöhet olyan ami miatt folytatom;) Még a cukorka tárolómba is fér valamennyi... A többi tárolóval már egyensúlyoznom kell!
  Pl a tuskó tárolóm tegnap túlcsordult:wuerg: Sokáig halogattam a kivágását:music:
   
 14. alex0824

  alex0824 Fórum császára

  Sziasztok!
  Az akció időzítése nem jókor jött. Bár ha máskor jött volna sem vásároltam volna. Az ok egyszerű. Amikor elkezdtem a gyopárt a gyors haladásért vettem ezt azt. Ennek ellenére a szintek követelménye miatt folyamatosan lassultam. Ha jól becsültem, akkor kb 800Fa-t költöttem a 15. szintig. Azután elgondolkodtam, hogy a követelmények miatt ez csak egyre több lesz, akkor is ha csak ezt a csiga tempót szeretném tartani. Osztottam szoroztam és amikor arra lyukadtam ki, hogy csak maga ez a tempó egy idő után havonta a 3x os is lesz majd, akkor úgy döntöttem, hogy jobb most leállni a költekezéssel mint később. Mert ha elkap a gépszíj, akkor már nem szívesen áll le az ember a haladással akár csak a farmon. Néztem azt is, hogy melyik játék nyújt számomra nagyobb játékélményt és mennyire támogatja a farmos életem a gyopár. Eközben kizártam azt a tényezőt, hogy másoknak mi a véleményük, mert nem az számomra a meggyőző, hogy mást szórakoztat-e, hanem az, hogy én miként érzem, miként élem meg azt. Hogy fogom-e továbbra is csinálni a gyopárt? Ha már a farmon ügyködök, akkor arra az időre minden költekezés nélkül valószínűleg igen, be fogok lépni rá. Egyébként ha a Bp a kedvembe akarna járni, akkor ha lesz a gyopáron jó felhő, vagy dekor, akkor azt simán megvásárolhatóvá teszi azoknak, akik nem akarnak a gyopárral foglalkozni. Például, aki megvásárolná azokat, azoknál nem jelenne meg a gyopáron nyereményként.
  Ha jók a jutalmak, akkor nem sajnálnék rá több ezer farmaranyat sem egy vásárlásnál. A Bp is jól járna mert megkapná amit szeretne, meg én is mert nem kellene görcsölnöm a haladásért. Akiknek pedig tetszik a gyopár továbbra is játszhatnának a jutalmakért a megszokott módon. Ezzel a megoldással még a megosztottság is csökkenne, hiszen akiknek nincs idejük, azok sem esnének el semmilyen lehetőségtől azokkal szemben akik ráérnek. Mindenki eldönthetné, hogy vásárlásokkal szerzi meg a jutalmakat, vagy játékkal hosszabb idő alatt költekezés nélkül, vagy felgyorsítva a játékát költekezéssel.
   
  maszilva, juliannakoczkas, PalMa és 6 más kedveli ezt.
 15. stb_farmer

  stb_farmer Rutinos

  Szia,
  ne add fel - valóban kicsit másképp működik, mint a farm. Az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy ügyelni kell rá, hogy amit megtermelsz, azt fel is kell használni, nincsenek végtelen tárolókapacitások. Pl. ha a teli tároló, nem tudod learatni a fát...

  Készült egy alapvető kisokos az első lépésekről, illetve néhány gyakori kérdés - írásban, ezeket az alábbi linken találod.
  https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/page-43#post-1293080

  Ha meg netán megakadsz, kérdezz itt a csevegőben.

  Hajrá, sok sikert a kitűzött célok eléréséhez!
   
 16. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Ha lassan is, de biztosan haladsz a célod elé;) Mint minden területen! Hajrá! Találd meg azt itt is ami előre visz;) A többi nem érdekes;)
   
 17. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Számoltam , és osztottam és szoroztam , és csak 1 édescserét használok fel egy darab vevőknek . :inlove:

  3 hely meg az átalakítóban . :inlove:

  Török fel , minta talajvíz :D
   
 18. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Ez a leggazdaságosabb megoldás;) Sőt én eleinte csak a 16 óránként érkezőnek adtam egy egy cukorkát... Most még nem tudom hogy fogom csinálni ha újra indul a számláló...
  Ami biztos az az, hogy a 40 órás átalakítókat fogom továbbra is indítgatni;) bár innen én még édes cserét nem kaptam;) instafát néhányszor...
   
 19. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Most , hogy van/lett 60 db cukorkám , óvatosabban bánok vele . :inlove:
   
  -gyöngy-581, zsu34a és stb_farmer kedveli ezt.
 20. Anulu73

  Anulu73 Fórum biztosa

  Nem tudom hol olvastad, hogy bármit is leszűrtem volna az akcióval kapcsolatban. Az remélem nem zavar, hogy a saját tapasztalatomat leírtam!
  Probléma feszegetés-------- hát itt sajnos újabb problémát csináltak, amit feszegetnek - a te hasonlatoddal élve. ha mondjuk kiverek egy falat (főfal), rámomlik a tető - kb. ez történik itt
  Pozitivitás - én pozitív vagyok, teljesen pozitívan nézem a dolgokat, egyre több időm van a való világra és ez jó - nekem! Az viszont meglepő számomra, hogy te a nagy optimizmusoddal mindig belekötsz másokba. Szinte minden oldalon megjegyzést teszel másokra, akkor is ha épp senki nem ír semmi olyat, ami ellentétes a te nézőpontoddal! Akkor írsz egy bejegyzést a károgókról, stb. Az gondolom nem tűnik fel, hogy ezzel másokat bántasz.
  Az optimista emberekre ez nem jellemző. Ezen érdemes lenne elgondolkodnod!

  Én a gyopárra nem költöttem egy farmaranyat se, ez a típusú játék kezdetektől nem jött be nekem. Ettől függetlenül haladgatok, amikor van időm a farm után azt is csinálom, de csak annyit, amit nem bánok az időmből rááldozni. Egyelőre nem tudom, hogy folytatom-e egyáltalán, mert nem tudom mi lesz a sorsa, de engem ez már annyira nem izgat. Teljesen mindegy, hogy marad vagy kiveszik a játékból egyik sem érdekel különösebben. Vannak szép fák, max azokat kirakom teljes pompájukban és néha felnézek ha kedvem van hozzá. Az jobban zavar, hogy napról-napra több a hiba a farmon. Nagyon sokszor zárom be a farmot, mert hiba van ( forog a betöltővirág, talicskáznak a barik, lefagy, stb), de sokszor ki is vág magától és ilyenkor már gyakran vissza se megyek!
  Ez az ötleted a megvásárolható dolgokról tetszik, kérdés, hogy erre gondol-e a BP-nél valaki. Olyan érzésem van néha, mintha a maguk ellenségei lennének, mintha a bevétel csökkentése lenne a céljuk, nem a növelése.
   
  juliannakoczkas, PalMa, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.