Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Este érem el a 20 szintet :) Remélem izgalmas lesz a folytatás is, és nem szállnak el úgy mint a rendes farmon. Ha igen ezt a részt is hagyni fogom, ahogy a farm többi részét és indulhat a nyár :D :D :D

Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok! a 20. szinthez!
    Nálam ma telt meg a cukorkás tároló... :music: Kíváncsian várom az ismertetőt! Remélem hoz csupa jó dolgokat!

3. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

Sziasztok, elértem a 16os szintet.DE,honnan szerzek én metsző ollót az új fához?? :eek: :eek: előre is köszönöm a válaszokat :)

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Metszőollót minden fajta fa aratásából kaphatod, mint felröppenőt. A játékosok tapasztalatai alapján ez valóban ritkábban érkezik, így türelem kell hozzá.
    A szorgalmas aratás előbb-utóbb meghozza a Metszőollót.

alex0824, Hornet001, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  5. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

Akkor ez így "vicces" lesz, fát csinálni. Köszönöm válaszod :)

alex0824 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Amit most leírok az a saját tapasztalatom, nem biztos, hogy másoknál is így lesz.
    Nekem a legtöbb metszőollót (aratásonként 2 darabot az amerikai bükk 4-5-6. érési szakaszában adott) amikor arattam, de kaptam már alpesi barackfából is.
    Szóval esetleg próbáld meg, hátha bejön nálad is. Szerencsére a megrendelők nem nagyon kérik ennek a fának a termését, úgyhogy nincs mitől tartanod :)
    Sok sikert és kitartást hozzá, előbb utóbb be fognak futni azok a kóbor metszőollók :)Nézd csak most arattam 3 bükkfát és ezt kaptam: [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 13.6.23
    stb_farmer és alex0824 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Szia!
    A Gyopár völgyön mindenhez türelem kell, a metsző ollóhoz is;) Türelem, kitartás és szorgalom;)
    Bármilyen fa aratásából érkezhet... Talán a hosszabb érésű magasabb szinten lévő fák adják jobban... :music:
    De erre nincs garancia... o_O
    Itt már sokszor kiveséztük... többen írták, kaptak barackból is... én is kaptam... 8)
    Bár mostanság a Barack leginkább virágzó ágat ad, ha véletlenül aratok..:wuerg:
    Szóval a legfontosabb a türelem;)

8. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Sziasztok! Nem lesz valami ismertető? Vagy csak holnap már mehetünk is tovább a 21 szint felé?

9. -Holdfeny-.

Van még idő;) Lehet csak délután érkezik;)

10. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Tudom, tudom...

11. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Szia. Már ki van írva az ismertető el lehet olvasni.

lili12467 és CsakJucinak12 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Köszi;) Már megyek is olvasni! Csak hozok egy kávét!:inlove:

13. PaySkin

PaySkin Fórummogul

Sziasztok!

Nálam valami gond van a gyopárral, ha belépek, kb. 1 perc után kidob a játékból!
    Csak azon a részen fordul ez elő, farmos részen minden jól működik és igen ki van pucolva a gépem.

14. -Holdfeny-.

Nálam működik.... Persze lehet azért mert elakadtam az ismertetőnél;)

15. PaySkin

PaySkin Fórummogul

Köszi, de ettől még kidob, egyik pillanatban épp csinálok valamit (begyűjtöm az előállított anyagokat, fákat aratom, megrendelőnek adok, stb.), majd a beléptető oldalon találom magam. Akármelyik részén vagyok éppen, akkor is megtörténik, nem ugyanannál a műveletnél!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Nálam is kidob:( Szóval lehet nem nálunk van a hiba:wuerg: Valószínűleg a háttérben dolgoznak!

17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    No átfutottam ezt a zagyva ismertetőt, ennyit tudtak kihozni belőle. :cry: Viszont nem találtam a nyereményeket. :D
    Ez az egy mondat keltette fel az érdeklődésemet, de nem tudtam kibogarászni, hogy mit jelent:
    Egy igazi csemegét is tartogat ez a bővítés: egy vadonatúj területet, amelyet a fő farmon tudtok használni és a Gyopárvölgyön keresztül tudtok feloldani, a Napraforgódombot!

Kuzdern, maszilva, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

A Nyereményeket és Napraforgódomb részletezését én is hiányoltam:wuerg:
    De elég bonyolultra sikerült8) De lesz csomag... amit vehetünk... ha jól láttam 15 édes cserével;)

19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Most örülhetsz, megkaptad az új területet, ültethetsz reggeltől-estig. :D A vásárlást persze egyből berakták, de a Napraforgódombról semmit. Majd mindig figyeljél, mert Kiterjesztő kiterjeszt egy ágyást jobbra :D:D . Kíváncsian várom, hogy mit szólnak hozzá a többiek.

Puszpang, Kuzdern, Síkvölgy és 6 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nézzétek át az általános ismertetőt is. Ahol a Jégszarvasról is van szó, ott van a Napraforgódomb is...

HéricsBáró, Kuzdern, maszilva és 7 más kedveli ezt.