Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szió!
    Festés utáni takarításba vagyok, gondoltam 3 ajtó és a beépített szekrény után kicsit leülök olvasgatni,
    aztán jöhet a következő 3 ajtó és stb...
    Hát nem kellett volna olvasgatnom, mert egyenlőre olyan kesze- kusza, már az elején elvesztettem a fonalat.:cry:xD
    Jelenleg úgy vagyok vele, hogy csinálja az akinek 2 anyja van. :cry:
    Persze azért annyit ki lehet hámozni, jönnek ilyen-olyan munkások, serkentők, egyéb biszbaszok, csomag stb., lehet vásárolni jó pénzért, akinek erre ingerenciája van hát tegye.>:(
    Azt hiszem ez naponta annyit időt venne el az életemből, hogy egyenlőre jegelem a témát, én nem akarok egész napon
    a gép előtt üldögélni 8)
    Azt hiszem az eventet is csak csütörtökön kezdem el, ha addig nem lesz semmi fennakadás.

2. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Na azt a nyereményt én megtaláltam és akkorát nevettem, hogy azóta is csak vigyorgok a nagy semmin. Ez a FŐNYEREMÉNY!!!
    Napraforgódomb terület - Gyopárvölgy 25. szintjétől

A Napraforgódomb egy teljesen új terület, amely a fő farmhoz tartozik, de a Gyopárvölgy segítségével oldható fel. Amint elértük a 25. alpesi szintet, elkezdhetjük a termelést a terület egy részén. A megszokott módon a terület további részeit fokozatosan tudjuk feloldani, 5 alpesi szintenként kapunk egy újabb bővítést.

• 25. alpesi szint: Kezdő terület
    • 30. alpesi szint: 1. bővítés (a képen már megszerezve)
    • 35. alpesi szint: 2. bővítés
    • 40. alpesi szint: 3. bővítés
    • 45. alpesi szint: 4. bővítés
    • 50. alpesi szint: 5. bővítés
    Ezen a területen növények kivételével mindent kihelyezhetünk, tehát dekorokat, fákat, ólakat is!

A területen elérhetők a fő farmon megszokott épületek (víztorony, pajta, tanyaház, malom, tenyészterep, fő farmos munkások).

Kétszer újra fogok születni a mostani tempóban, amire a gyopáron elérem az 50. szintet, tudva, hogy ugye megint csak a 35. szintig van meg a kidolgozás, utána ki tudja meddig megint PIHI.
    Kell ez nekem ???? N E M !!!

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azért van ennek nagyon jó oldala is. A képről látszik, hogy tervben van a Tölgy fejlesztése is. Egy 300. szintű farmon csak 7 csillag van... xD

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

őőőőőő köszönöm;) Megyek!

5. -BombadilToma-

Nem kell sietni... Semmi jó nem vár.

6. -Holdfeny-.

Hm... hm...
    Így már oké...
    Ledolgozzuk azt az 5 szintet hamar;)
    xDxDxD Hogy Te miket észre nem veszel;) Én nem szoktam ilyen messze tekinteni;) Pedig kettőnk közül én vagyok aki álmodozik....8)

7. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Őszintén!!! Már a fákat is nagyon untam, de ha már elkezdtem, akkor hadd szóljon, végigvittem a 20-ig.
    Na a növényekkel ezt nem fogom!!! A fákkal elmegyek a 25. szintig, szép komótosan, a növényesbe be se fogok nézni, nem kell !!!

8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! El olvastam mindent. Eddig úgy tudtam, hogy értő olvasásból jó vagyok......Ez után kétségbe vonom. Azt kaptam, amire számítottam, éppen olyan, mint a fás terület, csak sokkal bonyolultabb.Az, hogy nem tetszik, ezzel nem mondok újat, eddig is ez volt a véleményem a gyopárról. Ami igazán érdekelt, az a farmos terület, de már arról is le mondtam, így első látásra. Ez csalódás nekem. A vásárlási csomagokról inkább nem mondom, mit gondolok. Az biztos, hogy nem élek a lehetőséggel.
    25. szinten lehet el kezdeni a farmos terület használatát. Nem tett boldoggá. Be tehették volna a 20.ra.

9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, köszi, hogy beraktad.:) Sajnos én nem nevettem, hanem sírtam. Még a dédunokám se fogja elérni az 50. szintet.:D

10. -Holdfeny-.

Ez a kiterjesztés akármit gyűjtögetni tervezem...:wuerg: Az időjárás után lesz ez igazán érdekes...:music:
    Most jön 1 új megrendelő... később talán több;) Cukorka hegyeink vannak...:music: Csak kapálni kell;) s a 300. szinthez is közelebb leszünk...

11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Kakaska! Erről nekem egy szép musical dal jut az eszembe: Fényév távolság!!!

12. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

A 25. meglesz, ahhoz csak 5 szint kell már !!! Elég lesz nekünk az a zsebkendőnyi terület is a mamutoknak vagy bármi másnak, ami nem növény.
    A legjobb az egészben, mivel nem kezdek bele a növényezésbe a gyopin, hogy nem kell fél-egész napokat itt tölteni majd, hanem elég lesz napi 2-3x belépni, learatni a fákat... szóval ami már rutinból megy, és így is meglesz az a terület !

13. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Most újrakezdjük a pontgyűjtést a 20. szinten? Vagy nem látok valamit a mi fontos lenne?

14. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Nem kezdjük újra, folytatódik
    Szintrendszer

Gyopárvölgy a fő farmhoz / Bahamarama szigethez hasonlóan külön szintrendszerrel rendelkezik. Az Alpesi megrendelők megrendeléseinek teljesítésével szerezhetünk Alpesi Tapasztalatpontot (ATP), melynek segítségével szintet tudunk lépni. A szintlépéssel újabb építési tervek és számos más lehetőség válik elérhetővé.

Jelenleg 35 szint elérhető el, de a későbbiekben ez tovább fog növekedni (mint ahogy láthatjátok a magasabb szintkövetelményeket bizonyos helyeken).

Alpesi szintSzükséges ATP a következő szintigÉpítési tervekMegrendelőFöldterület feloldásaRaktár kapacitás bővítése
    1.50Alpesi sárgabarackfaFedor PigwidgeonÉszaki erdő Kezdő-
    2.80Arborista jelvény - 1. szint---
    3.320MeggyfaIrina Adler--
    4.790---Alpesi fák
    5.1200Alpesi vörösfenyő-Északi erdő I-1.Alpesi fatermések
    6.1800---Fatuskók
    7.4300Amerikai bükkScarlett Reynardson-Zöld üzemanyag
    8.5400Alpesi rózsa
    Műkertész jelvény - 1. szint
    -Alpesi kert KezdőBölcsesség jelvényei
    Elhasználódó
    9.6500Arborista jelvény - 2. szint---
    10.7600Ansu barackfa-Északi erdő I-2.Alpesi fák
    11.7900Alpesi gyopárBarna F. FülöpAlpesi kert I-1.Alpesi fatermések
    12.11500---Alpesi növény magja
    Anyagok előállítása
    13.12500Nyáricseresznyefa--Alpesi növények
    Zöld üzemanyag
    Fatuskók
    14.13000Vargánya---
    15.13500Arborista jelvény - 3. szint--Bölcsesség jelvényei
    16.14000Európai vörösfenyő
    Műkertész jelvény - 2. szint
    -Északi erdő I-3.-
    17.14500Alpesi kékfű-Alpesi kert I-2.Alpesi fatermések
    Egyéb
    18.15000---Alpesi növény magja
    Zöld üzemanyag
    Elhasználódó
    19.16500Vérbükk--Alpesi növények
    20.21500---Fatuskók
    21.22500Papucskosbor--Anyagok előállítása
    22.23000--Északi erdő I-4.Bölcsesség jelvényei
    23.28000Mandzsúriai barackfa-Alpesi kert I-3.-
    24.29500----
    25.31000Cifra kankalin-Napraforgódomb Kezdő-
    26.32000---Alpesi növény magja
    27.33500Vadcseresznyefa--Alpesi növények
    Alpesi fák
    Anyagok előállítása
    28.40000Műkertész jelvény - 3. szint-Északi erdő I-5.Fatuskók
    Elhasználódó
    29.42000Cikória-Alpesi kert I-4.-
    30.44000----
    31.46000Szibériai vörösfenyő--Egyéb
    32.48000---Anyagok előállítása
    33.50000Rókagomba---
    34.50000--Északi erdő I-6.-
    35.-Csavart bükk-Alpesi kert I-5.
    Napraforgódomb 1. bővítés
    Alpesi növény magja
    Alpesi fák

maszilva, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  15. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Ezt értem, de egy ideje a 20, szinten dekkolok,kiszolgáltam a vevőket, de ATP nem jött. Erre gondoltam, hogy mi lesz azokkal a pontokkal, elvesznek, vagy jóváiródnak, vagy valamit nagyon nem értek.

juliannakoczkas és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Ez is jó ötlet... de nálam a kíváncsiság is nagy úr;)
    Mamutoknak jó hely lesz;) Jól eldugjuk őket... ráérünk hetente odanézni a prém mellett;)

17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Valamiért nem tudok Tomának válaszolni. Köszi Toma, ott nem kerestem volna.

Most csak átfutottam az ismertetőt, majd este rendesen elolvasom, de azon jár közben az agyam, hogyha az első területre kirakjuk a dekorokat és nem csinálunk ott semmit, csak a fás részen szolgáljuk ki a vevőket, akkor ha lassan is, de haladunk az ATP-el. Viszont akkor nem tudunk új területet kiváltani, mert ahhoz kell az új jelvény. Ezt még átgondolom, mert jó lenne nagyobb terület a dekoroknak.

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kérem szépen valaki nyugtasson meg gyorsan. Látom a bővítést, olvastam hol, mit, miből részeket.
    Milyen vásárlási lehetőségek vannak! /akad bőven/
    Eső?!!
    Amiről nem olvastam, ám szerintem mindenki nagyon várta!!!
    Milyen szinteken, milyen jutalmak lesznek?!
    Erős a késztetésem, lezárom a felvonót, a kulcsát a Dunába dobom! Nem ezt vártam.
    Azoknak volt igaza, akik leálltak a Gyopáron.

19. -BombadilToma-

A Napraforgódomb a 25. alpesi szin elérésekor kerül a birtokodba. Utána a további részeit minden 5 alpesi szint elérésekor kapod, tehát a 30., 35., ... 50. szinteken. Ehhez csak ATP-t kell gyűjtögetni, tehát akár az erdővel is megszerezheted a teljes területet.
    A műkertész jelvény az Alpesi kert területeinek feloldásához kell.

20. -Holdfeny-.

Azt hiszem elvesznek:(Mert semmi infó arról, hogy máshogy lenne:(
    Pedig lenne ám sokunknál öröm, ha mégis számolt volna a háttérben a számláló;)
    Lesz hova tenni a termést... és nem marad parlagon a növényes rész sem;)