Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Picit változtak a dolgok;) Így legalább van értelme a piros rakétának;)

2. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Tuti kérni fogja, csak az nem mindegy, hogy mind a 4 fajtából, vagy ha azt látja, hogy csak rózsa van, akkor a többit elfelejti, és a rózsa mellett inkább a fákat fogja díjazni.

3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ne nézd, felesleg, kérte. :oops:
    A környékére se mentem a gazosnak mégis Fedor 15 alpesi gyopár, Barna meg 4 féle gazt is kért. Scarlett-ről nem tudok nyilatkozni, csak reggel.
    Na benéztem ültettem 4 kocka rózsaszín gazt, lett belőle 20 és kér 192 db-ot:music:

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jah,de tudod a raktárban se legyen egy db sem abból a növényből. Nálam így nem kérte,hogy a raktárban sem volt... :)

Gabbikám!
    De a raktárban, s a földben se legyen. Nálam így nem kért... :)

5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Én sem idegeskedek. Csak a saját játékomból kifolyólag tudok neked tanácsot adni.
    Ne válts ki új fákat ha nyugisan akarsz haladni. Elég a barack és megy egy viszonylag jó haladáshoz. 5 hónap alatt meg lett nekem a 15. szint, nevezhetjük minimális költekezéssel. Most segítség már, hogy több mindent le lehet egyszerűen gyártani a fákhoz nagy mennyiségben, ami az időbeli tervezéshez is nagyon jól jön, van ingyen egy plusz rekesz is, na meg a farmaranyasláda is besegít már. Ha jól számoltam, akkor karácsonyra elérhetném a 25. szintet, egy nagyon laza játékkal csak a fás területen, ezzel a két fával. Én nagyon köszönöm a többieknek, akik rendszeresen leírják a tapasztalataikat a többi kiváltott dologgal kapcsolatban. Ezekből merítettem és jutottam arra anno, hogy nem kell nekem mindent kiváltanom, mert felesleges, sőt engem idegesítene. Eddigi light-os gyopáros tevékenységem alatt, még egyszer nem lettem ideges felröppenő vagy fatermés , megrendelő miatt. Én most a játékomhoz kaptam olyan segítséget a gyopártól, hogy gyorsabban haladhatok mint eddig a növények hanyagolásával. Már csak a g.köris jutalmak érdekelnek még.

Anulu73, maszilva, juliannakoczkas és 7 más kedveli ezt.
  6. SirHenrik

SirHenrik Junior szaki

Üdv!
    Műkertészjelvényt,hol,s mikor tudok készíteni?
    Köszönöm.

Üdv!
    Bocsi.
    Megvan.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.6.23
    juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok! Kipróbáltam az első növényt! Elvetettem a magot, amit sikerült bekutrizázni! :wuerg::wuerg:Most csak törölni tudom? Szeretem az újdonságokat kipróbálni, ezt a gyopit is - bár elég nagy késéssel- de elkezdtem! Csak nézegettem, kerülgettem és nehezen vettem rá magam. 11-ik szinten araszolok. Tudom, hogy szokni kell az újat, és nem vagyok semmi újnak az elrontója, de nincs elég inspiráció a folyamatos termeléshez. Időrabló, totyogós. Kár. Hátha egyszercsak változni fog!:inlove::wuerg:xD Jó játékot!

8. GA-BI-O-Farm

Kedves szomszikám!
    Sehun se volt, miután jöttem fél 3-kor, talicskáztak a birkák, így elmentem lecsót csinálni, azt legalább szeretem, enni is csinálni is;)
    4 után jöttem először a farmra, szétnéztem, arattam-vetettem, mentem a gyopira, úgyhogy az új gazos területnek a környékén se jártam. A fácskákkal foglalkoztam meg a megrendelőket néztem meg, akkor szembesültem a látvánnyal. Ráadásul azt nem is figyeltem mennyi borostyánt és ágat kértek, de meglehetősen leapadt a készletem, ami 30 db-ra volt kalibrálva.:)

Anulu73, juliannakoczkas, farmerSS és 5 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Kösziiii. :) Sajnos van 100 rózsám és nem tudom hova eldugni. A megrendelőhöz se tudom beadni. Valami tipp, hogy mit csináljak?

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Dobd be az átalakítóba. De szerintem akkor is kérni fogják.

Anulu73, juliannakoczkas, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Nem tudom oda se bedobni, megy 32 óráig.
    Jajjjj, ne mondjál ilyeneket, mert felkötöm magam. :D:D

Anulu73, juliannakoczkas, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Megeshet. nem írtam,hogy ez tuti így lesz s megdönthetetlen elméleten alapszik... :) Nekem anno így volt. Most nem teszteltem. :)

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek írd meg nekünk a FARM ID-dat a farm neved mellé, hogy ellenőrzést tudjuk kérni. Köszönöm

juliannakoczkas, alex0824 és kukori80 kedveli ezt.
  14. kukori80

Nekem már az is jó lenne, ha a felére csökkenne a kérésük. Mert így nem lehet haladni.

15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Tök jó lesz ez a sakkozó vetés , hogy oda kell figyelni , centizni , szögmérőt elővenni , színúsz koszinusz tangens kotangest átanulmányozni újra .

16. GA-BI-O-Farm

Figyu, hagy a francba az egészet, max ha ingerenciád támad, vagy nagyon felgyűlnek a deszkák bekukkantasz a gazosba.

Anulu73, juliannakoczkas, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Azon mesterkedek, hogy hagyom a növényest. Csak el szeretném dugni a rózsát, hogy a megrendelőnek ne jusson eszébe, hogy kérje. :D Az a baj, hogy nem tudok pontosan 192 db-t csinálni, mert mindig maradna pár darab. Majd az átalakítóba berakom, ha lejár, addig sajnos itt marad. :cry:

18. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Köszönöm, de a Tp átalakítót azóta vissza adta és ez a lényeg.

Enike** és Dolphin kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Csak körbe néztem egyenlőre egy picit.
    Még nem csináltam semmit, de már kérnék a növényeket.

20. GA-BI-O-Farm

Tök kóc, így is úgy is fogja kérni, ugord át a helyzetet. Én biztos nem fogok görcsölni rajta.
    Elvergődtem a 20 szintíg, akkor már azt az 5 lekűzdöm, kell 19.985 ATP, lesz egy fél farmterületem és ennyi.
    Leginkáb az újrahasznosítóra termelek és arra alapozok. Annyi vérbükköt és amerikai bükköt tudok gyártani,
    hogy az átalakítóba legyen mit rakni, persze kiegészítem terméssel, barkácscuccal, ezzel-azzal, ami felesleges.

Anulu73, maszilva, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.