Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Megtelhetett a zöld üzemanyag tárolód;)

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, ellenőrizd a Zöld üzemanyag tárolódat is, ne csak a Fatuskókat, ugyanis a Gyújtófa szerdától abba a kategóriába került át, így ha az telített, nem tudsz fát kivágni.
    Amennyiben ez nem vezet eredményre, akkor kérlek hozd át a problémádat a Segítségkérő topicok egyikébe, FARM név és FARM ID megadásával, hogy ellenőrizni tudjuk. Köszönöm.

juliannakoczkas, aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Sokan küzdenek ezzel a problémával. Át kell nézned a tárolóidat és ahol túllépés van csökkenteni a mennyiséget. A szerdai bevezetéskor a csomag megvásárlásával nagy mennyiségű zöld üzemanyag kerülhetett a raktárba. Ha, valaki mindkét nagy csomagot megvásárolta, az 80000 egység. 14-es szinten a tárolási kapacitásom 52000, de 2 db 1 csillagos jelvénnyel van lehetőségem 108000-re bővíteni a kapacitást. Magasabb szintek tárolási kapacitását a gyopáros ismertetőjében kell megnézni.:)

4. 2003Fanny

2003Fanny Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget!

juliannakoczkas és aida2330 kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Éppen ezt kerestem, köszönöm, hogy hoztad! Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy az Alpesi gyopárt választottam a rózsa mellé. Nagy hiba! A növény arborista jelvényéhez nem használható, a tárolási kapacitás a növényeknél még kevés, így .....feleslegesen váltottam ki.:sleepy:
    Talán más tanul ebből a hibából.

6. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A virágkoszorut hogyan lehet elérni, mi adja? Egy gombakosárt már kaptam.

7. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia,
    az is felröppenő, növények aratásakor érkezhet, mint a gombakosár.

sutimami57, maszilva, Sziszi1950 és 2 más kedveli ezt.
  8. vasslacko1975

vasslacko1975 Járnitanuló

Sziasztok. Egyre több gyújtófa kerül a tárolómba..Azt fel lehet valamire használni?

9. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

A szerdai információk között olvastam ezt, ITT:
    "A faanyagok előállításánál az Átalakítóban a "Gyújtófa" nem fog szerepelni ideiglenesen, ezt igyekszünk a közeljövőben javítani."

sutimami57, aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. zozma119

zozma119 Járnitanuló

Jól érzékelem, hogy a leállás alatt szerzett pontokat jóváírták? Ha ezt előre mondják, lehetett volna többet is gyűjteni.

11. Sali~*.*

Szia!
    Sajnos nem számlált a gyopároson a számláló tovább! :sleepy:
    Mit érzékeltél?

12. nanobapo

nanobapo Utánpótlás-írogató

Valaki legyen kedves már elmagyarázni, hogy ha a tároló kapacitás 900, de ahhoz, hogy növelni tudjam, vagy akár új növényt váltsak ki, ahhoz egy 9500-as jelvény kell, azt hogyan is lehet előállítani???
    Köszönöm!
    Nanobapo

13. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.6.23
  14. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia,
    nem 9500 db növényt kell beadni, hanem 9500 értékben kell növényt beadni. :) Az Alpesi Rózsa értéke 12, így ebből 792 db-ra van szükséged a Műkertész jelvény - 1. szint előállításához.

bactriaanus, sutimami57, Crispello és 3 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Szia!
    Alap esetben az alpesi rózsa értéke 12, 900x12= 10800
    Egy 1. sz. jelvény 9500 értékű.

16. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Másnál sem működik a Gyopáros fa kertben a teljesen beérett fa törlése?
    Ha törlöm, a helyén csak üres hely marad, amire nem tudok új fát tenni...

17. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Nem tudok tovább menni, mert az átalakítóból nem lehet az elkészült dolgokat - kapacitás túllépés miatt - betakarítani. Már készítettem egy gyártói jelvényt, hogy fogyjon a cucc, de még mindig nem. Tud valaki segíteni? Köszönöm

18. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Próbálj meg a raktáraidból minél több mindent felszabadítani.
    Készíts jelvényeket, fákat, növényt, újrahasznosítót indítani. Végszükség esetén törölj belőlük.

19. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Lehet felületesen olvastam és azért nem találtam információt arra, hogy mit lehet beadni műkertész jelvény 1.szint készítéséhez. Van ilyen leírva valahol? Csak az Alpesi rózsa jelenik meg, az Alpesi gyopár nem. Azért kellene megtudnom, hogy az egyes jelvényekhez mi adható be mert hátha a vargánya sem adható be hiába váltom majd ki.

20. Sali~*.*

Szia!
    Parancsolj:
    A Műkertész jelvények gyártásához az alábbi növénykategóriák növényei használhatóak fel:
    Bővebben itt: #7
    Jó kertészkedést, szép napot kívánok!;)