Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Egy hétig nyaralni voltam, nagyon jó volt.
    Kicsit kiestem a gyopár világból, de igyekszem behozni a lemaradást.
    Rengeteg a változás amit át kell olvasnom még rendesen.
    Remélem hamar megszokom az újdonságokat.

2. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Igen, erre gondoltam. Mikor nem gondolkodok jól? Az első, vagy a második feltételezésnél? Most , úgy érzem magam, mintha a pletyka topikban válaszolnál.xDxDxD

Szerintem + 1 termést ad. Már csak 1 jelvényre vagyok tőle és kiderül;).

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kíváncsi leszek rá, majd írd meg a tapasztalatodat :) Szerintem teljesen világos a szöveg, de legyen igazad és adjon +növényt.. (amit szerintem nem fog adni) [​IMG]

4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Igan, hajlamos vagyok pozitív irányban értelmezni szövegeket. Legyen ez az én hibám. Majd beleér abba a bizonyosba a kezem és felébredek. :oops: Addig is, jó eljátszani a gondolattal;).

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A feliratok egyre többször nem pontosan azt jelentik, amit valójában kéne jelenteniük. Csak annak van értelme itt, ha a mellette lévő növény aratáskor +1 termést ad. Mivel ez egy aurabónusz, azaz a szomszéd növényre hat, nem emelheti meg az értékét. Mert hogyan? Minden darab. ami a pajtában van, többet fog érni? Csak a learatott fog többet érni, azaz lesz 12 értékű rózsám és lesz 13 értékű rózsám? És ekkor beadáskor honnan tudom, mit adok be? Vagy minden alkalommal, amikor vargánya mellé teszek rózsát, növekedik az érték? Akkor hajrá, "néhány" ültetés, és már egy rózsáért kapok egy jelvényt...
    Biztos vagyok benne, hogy itt a felirat magyarítása nem pontos, és +1 termésbónuszt ad a szomszédra.
    Update: megnéztem az angolban: "increases harvest of neighboring crops by +1" - eggyel növeli a szomszédos növény betakarítását.

6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Toma!
    Annyira, de annyira:inlove:!
    Én is így gondolom;)

7. -gyöngy-581

Szia Toma"
    Én csak "hozott anyagból" dolgozom, csak azt olvasom és értelmezem amit látok és oda számomra világosan az értéke szó van leírva nem a darabszáma.
    De mivel jobb lenne, ha megnövelné tényleg a darabszámot kívánom, hogy legyen igazatok és tényleg rossz legyen a felírat. (reméljük egyszer majd értelemszerűen kijavítják.)

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Remélem jól telt a pihenés;) Hajrá, sok újdonság jött:inlove:
    Kb én is így értettem... mert ugye ami nem mellette van annál nincs növelés... 2 fajta rózsa érték meg csak nem lesz;)

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A német is egyértelmű: "Erhöht den Ertrag benachbarten Pflanzen um +1"
    Rossz a fordítás. Amúgy előfordul, hogy valaki túl hivatalosan akar fogalmazni, és becsúsznak az ilyen szükségtelen túlmagyarázások, mint itt a "+1 értékkel" a "+1-gyel" helyett. Az is lehet, hogy bizonytalan volt az illető a kötőjeles rag helyes írásmódját illetően, és így kerülte meg.
    Tényleg értelemzavaró lehet...

10. -Holdfeny-.

Majd kiváltunk pár rúnát és kiderül a gyakorlatban:music:

11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nekem tetszene ez a gondolat menet . :inlove:

12. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Pedig ezt még a Google fordító is megugorjaxD.
    +1-gyel növeli a szomszédos növények termését

Az eddigi gyakorlat szerint a csp és tp emelkedést százalékosan adják meg. A +1 mindig a termés mennyiségre utalt.
    A vetőtáblán is úgy van kialakaítva, hogy a középső sort hagyhatom üresen, illetve oda ültethetem a vargányát.:)

13. -Holdfeny-.

Így van... szóval egyértelmű, hogy mi lesz;) Bár ez a vegyes ültetés.... Brrrr.... Még szokni kell;)
    Majd ha gyártottam némi + jelvényt rózsából akkor jöhet majd kísérletezés;)

14. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Szia!
    Tapasztalat: amint várható volt, +1 termést ad. Amennyiben a rózsa 2 gomba ágyás között van, 2x+1, tehát 5 helyett 7 db a rózsa termése.

bactriaanus, PZoli64, Hahacska és 9 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia!

Köszönöm szépen, hogy megírtad a tapasztalatodat :)

Én miután nem akarok más növényt kiváltani, mint a rózsát és azzal vinni a játékot ameddig csak lehet elég soká tudtam volna kipróbálni, hogy milyen is a rúna hatása.

Viszont, ha már szóba hoztam a saját tapasztalatomat, sajnos a fákkal nálam nem működik az, hogy csak barackot teszek ki és azzal haladok. Kevés a barack értéke az átalakítóba, és a vevők is kérik a magasabb terméseket. A felröppenőhiányon sem igazán segít, így visszaváltottam a minden fajta fára. Ha leérik lecserélem ugyanolyanra.

Ez így számomra könnyebbé és átláthatóbbá teszi a játékomat, ami változatlanul nagyon monoton és unalmas. (Csak akkor lépek be az Alpokra, ha nincs jobb dolgom a farmon és nem időzök ott túl sokat).

Mindenkinek szép álmokat és jó éjszakát kívánok :)

16. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Igen , jó a termés:) és még gomba is van.
    Gondoltam hozom videón. Ott már +1termést ír, jobbra-balra mutat a nyíl.[/QUOTE]

Csak azért húztam egy kicsit az időt, mert, valamiért nem tudom a túl rövid videót beilleszteni.

Utoljára szerkesztett: 18.6.23
  17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok! Hasonlóképpen vagyok én is, mint ahogy írtad. Csak a rózsákat termelem, a fákat is vegyesen, ami éppen van. Számomra is nagyon monoton, és unalmas, bár eddig is az volt. Reggel be jövök, ha van időm, aztán, ha gondolom, nap közben. Meg fogadtam, hogy a gyopár miatt nem fogok idegeskedni, mert semmi értelme. Mégis fel megy bennem a pumpa. Indulás óta 3-szor szedtem le az át alakítót. ebből kétszer kaptam 1-1 trágyát, atp helyett. Utálom nagyon. A megrendelőket is alig tudom ki szolgálni, max 1-2 kap valamit. A barna még egyszer sem kapott, kivéve kosarakat.Aranyat senki, nem kap. Horror mennyiségeket kérnek a semmiért.
    A haladás a csiga tempót is lassítva teszi meg. A jó benne az, hogy nincs miért sietni, mert semmit nem ad , ha halad valaki, ha nem.

Kuzdern, Sali~*.*, maszilva és 2 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha a megrendelőktől kapok egy alpesi vörösfenyőt és nincsen kiváltva , mit tudok vele kezdeni ?
    Gondolom kirakni nem tudom . Rakjam az átalakítóba ATP reményében ?

sutimami57 kedveli ezt.
  19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt!
    Ha, nincs kiváltva, termelni nem tudsz. De, ez nem jelenti azt, hogy a kész fát ne lehetne kirakni. Én először megpróbálnám kiültetni,-legfeljebb nem sikerül-, mielőtt az aprítóba dobom. Amúgy is ritkán teszek az UH-ba kész fát;).
    Most már könnyebb, hogy a növényes területtel megemelték a fűrészüzem kapacitását. A fenyőnek 15 alapfa a gyártási igénye, többek között. 3 rekeszből lehetett a 15 fát begyűjteni 1 fenyőhöz.:)

20. buszospapus

buszospapus Fórum-zöldfülű

Gyopár völgy nem működik