Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Bandi1963

Bandi1963 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérdezném a műkertész 2.jelvényt miből tudom megcsinálni. Elóre is köszönöm a segítséget

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Parancsolj:
    Ha az összes feltétel teljesítve van és a raktár nincs tele, el lehet készíteni a tárgyat.

NévFeloldáshoz szükséges alpesi szintSzükséges bölcsesség jelvénySzükséges termés fajta és értéke
    Arborista jelvény - 1. szint2-11000x csonthéjas gyümölcsök/fenyők
    Arborista jelvény - 2. szint91x Arborista jelvény - 1. szint12500x diófélék/magházasok
    Arborista jelvény - 3. szint152x Arborista jelvény - 2. szint2000x fenyők/diófélék
    Műkertész jelvény - 1. szint 8 - 9500x csarab/kankalin
    Műkertész jelvény - 2. szint 16 1x Műkertész jelvény - 1. szint 10500x gomba/orchidea
    Műkertész jelvény - 3. szint28 2x Műkertész jelvény - 2. szint 3000x orchidea/kankalin

Koppi, Anulu73, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  3. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Nem találom az Ansu barackfát, kiváltottam az arborista jelvénnyel, sőt a következő 10%-os részt is, de mindkettő pötty csak narancssárga. A 10. szinten vagyok elvileg lehetne a táblázat szerint. Mi az amit nem "látok"? Kérek szépen egy kis segítséget!!!!

aida2330 kedveli ezt.
  4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Diti54!:)

Kérlek, nézz be az Alpesi sárgabarack alá. Van ott jobbra egy nyilacska, katt rá! Ott találod:)

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Bandi1963

Bandi1963 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.7.23
    zsani_apja kedveli ezt.
  6. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! A meteorológiai állomást nem lehet kikapcsolni, úgy mint télen a havas tájat?

*goldfarmer*, Samborg és sutimami57 kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Sajnos, nem lehet. rettenetesen randa, zavaró, ocsmányul néz ki, nálam mindig felhős, ködös, vagy esik, vagy vihar van. Egyszer volt napos, mert ugye, az éjszakára ér ide.
    Sziasztok! Csatlakoznék a képzeletbeli falugyűléshez, 2. pont. Az időjárás állomás kikapcsolására legyen lehetőség! Borzalmas. Nekem nem kell. Nem agyalok rajta egy percet sem, vetem a rózsát, ahogy esik, úgy puffan, aztán ennyi.

Kuzdern, Akela, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  8. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Megnéznéd azt is, hogy a Fa és Atp csúszka közé mi kerül?8);)

Nem baj, találgassanak! Majd, mi is találgatunk;)

Utoljára szerkesztett: 8.7.23
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

haza értem :)
    Kisütött a felhő, elillant a nap és villámokat hagyott. Ezt az időt szeretem én. :D Négy évszakos rózsát ültetek.

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A kikapcsolhatóágra szavazok én is...:music: A hatását ha akarom megkerülöm... de most látni muszáj... és ezt nem szeretem...8)
    Pápaszammel sem javul a helyzet...o_O

11. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Nekem megkönnyítette a gyopár a munkálatokat. Semmit nem tudok csinálni, csak a napraforgó forgását nézegetni.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Legalább a humorod nem hagy cserben;):(

13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Megjöttek a nublionok, érezhetően lelassult a játék.

Sali~*.*.*, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ez az időjárás bevezetés nekem kb 50%-ban jelenthet segítséget. (jelenleg)
    Esős: 20%-al csökkentett érésidő.
    (ez jó, pozitív hatás)
    Felhős: +2 Hajtass növényt használat.
    (érésidő csökkentő mint az esős, csak többnyire fizetős, számomra hanyagolható)
    Napos: +1 termés mezőnként.
    (ez jó, pozitív hatás)
    Viharos: +1 terjedési távolság.
    (minimális mikro segítség, többnyire fizetés nélkül idő hátrányt okoz, számomra hanyagolható)
    Ezek közül a napos a kedvencem, de a "véletlenszerűre" beállított időjárás miatt, ez eddig ritkán érkezett emberi időben.

15. -Holdfeny-.

Az időjárás, bizony véletlenszerű:music: Az érésidő csökkenést csak az tudja kihasználni a percre pontosan tud aratni:music: s a fákat hozzá igazítja8) Na ez nem én vagyok sajnos...:music: De ha cseppen valami pozitívum az csak jó;)
    Lassan kész a lila gaz nemesítése... utána jöhet a papucs;)

16. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Még nagyon az elején járok a gyopárvölgyben és segítséget szeretnék kérni. A fatuskók tárolási szintje betelt és nem tudom hogyan tovább. A meggy és fenyő előállításához szükség van faanyagra, de nem tudom előállítani. Köszönöm előre is a tanácsokat.

17. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Nem tudom hol nézzek alá :) előállítóhely, vagy bölcsesség ösvényénél? Bocsi nem találom :)

aida2330 kedveli ezt.
  18. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia
    a meggy és fenyő előállításához szükséges faanyagokat a tuskókból állíthatod elő. lesz elég helyed a tuskó tárolóban és lesz anyagod a fák előállításához.

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha lenyitod a sárgabarack alatt lévő kis háromszögletű nyilat, akkor előcsalogatható az ansu barackfa.
    Például itt:

Sali~*.*.*, GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Márpedig ha bőven van fatuskód, akkor tudsz faanyagot gyártani, mert ahhoz más nem kell. Menj be az Átalakítóba, válaszd a faanyag fület. Itt a csúszkán beállíthatod, milyen és mennyi faanyagot szeretnél. Pl. a 2. szinten 4 faanyagot készíthetsz, ez 30 percig tart, és 4 kis fatuskóba kerül. Ha a 3. szintre húzod, 30-at készíthetsz egyszerre, de többe kerül és tovább is tart. Válaszd, amelyik Neked a legmegfelelőbb. Ha készítettél faanyagot (és humuszt és szerszámkészletet hasonlóan ehhez), akkor tudsz már fát készíteni.
    Ne húzd a csúszkát a két- illetve háromcsillagos szakaszra, mert az már nem alap faanyagot gyárt, hanem magasabb szintűt, amire egyelőre még nincs szükséged.

maszilva, aida2330, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.