Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Toma. Értem, hogy tesztelnek, de ez a gazdaköri se ér így semmit. Nem megszerettetik a játékot, hanem pont ellenkezőleg. Megint beraktak egy csalit, amit nem tudsz megcsinálni, csak ha kiváltasz mindent. Nem fognak rám kényszeríteni semmit, amit nem akarok és nem akarok 800 növényt és 800 fát ültetni. Amennyi ki van váltva azzal megbékéltem, de többet nem fogok. Ezzel fogok haladni, igaz, hogy lassabban, de legalább nem idegesít és mindenre tudok figyelni.
    Te a gazdaköri miatt ki fogsz váltani valamit, ami egyébként nem kellene?

alex0824, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Növényből, állatból...
    De Te ezt nem tekinted egy játéknak. Egy farmos event csak, ami hosszabb a szokásosnál, és cél a Napraforgódomb. Nem játszol, csak arccal a domb felé megpróbálod minél hamarabb és minél egyszerűbben letudni. Minden, amit betesznek, Neked plusz macera, semmi más. De ez egy - erős túlzással - félkész katyvasz most még csak. Kicsit sajnálom, hogy így kapjuk; érdekes lenne elölről elkezdeni majd, ha kész lesz. Egész más lenne a hatás...
    Ami a kiváltást illeti: én mindent kiváltok. Amit lehet, kipréselek a Gyopárból. Ha nem csinálok semmit, csak gyártok, aratok, kivágok, azt megunom, és kiszállok. Ha el akarok jutni a Napraforgódombig, muszáj valami céljaimnak lennie; legyen az rúna, időjárás-hatások vizsgálata, vagy akármi.

Othep, Samborg, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Játéknak tekinteném, de nem hagyják. Ennyi idő a világon nincs, amennyit ez igényelne. 5 perceket várni a magokra. Azt lesni, hogy melyik fa mikor érik be, hogy állnak a raktárak, éppen milyen humuszt, vagy fát kell csinálni......... nem tudom megsaccolni, hogy a 25. szint után mennyien maradnak. Egyébként jó kis agyi játék annak, aki el tud vele szöszölni, de a farm is elég sok időt elvesz, ez már nem fér bele, csak lebutítva.

Samborg, alex0824, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jóóó Reggelt!
    Na, amint látjuk csak jó,hogy ki vannak váltva az eddigi, fák, növények. Mert a Falu népe is kér mindent is. Sajnos nem lehet úgy haladni,ahogy javasoltad,mert akkor egyhelyben toporgunk... :(

Samborg, alex0824, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

Nem kell 5 percenként idejárni egész nap. És nem kell lesni a fák/növények beérését sem - csak ha tényleg kimaxolod a haladást, és belebetegszel, ha valami beérve a földben van. Én a fákat - a barackok kivételével - naponta 3x aratom. Hajtass fát annyi jön, hogy így sem tudok velük mit kezdeni; az érésidőket olyan 5 óra környékére lövöm be. Gyopárt és gombát - ha teszek - éjszakára teszek, nappal nem keverek, akkor csak a rózsa megy.
    Fát, humuszt és szerszámot a 8 órás átalakítóba teszek, és akkor veszem ki, amikor fogyóban van, és van helyem. Azzal az adaggal elvagyok fél-egy napig.
    Minden fából van a raktárban 2, a földeken 1. A barackból 10-10, a bükkből 3-3. Ezek úgy vannak ültetve, hogy minden alkalommal legfeljebb egy bükk vagy 3-4 barack érik be. Csak a kivágott fát kell pótolni, ami két aratás közt szépen elvan a műhelyben. Barackból alkalmanként 2x2-t kell készítenem; ebből egy pár bekészítve vár, csak a másikat kell megcsinálni. Ez 5 vagy 10 perc, ha más fa is kell.
    A rózsából több kell, de ott használok kulcsot, így egyszerre 3 db készül. Alkalmanként tehát 3-4 kört kell indítanom, de közben tudok mást csinálni. Nem aratom másfél óránként, van hogy ezt is csak 3x, mint a fákat.
    Tényleg sok időt elvenne, ha hagynám, de nem hagyom. Annyit vagyok itt, amennyire kedvem van. Nem tekintem kényszernek; már kétszer abbahagytam. Én nem tudok úgy működni, mint Ti, hogy a cél érdekében összeszorított fogakkal szenvedtek, és negatív posztokkal vezetitek le a feszkót. Ha nem lesz Napraforgódombom, nem lesz - nem érdekel...

6. kukori80

Szia Ninett. Én már elakadtam a 6-4. gazdakörinél, de nem fogok semmit csinálni, így fog maradni. Kiszolgálom a megrendelőket, az átalakítót és ennyi. Nem fogok jelvényeket csinálni 100 pontért.

alex0824, GA-BI-O-Farm és Ninett79 kedveli ezt.
  7. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Odaért már valaki Alíz 7-es szintjéhez?
    Nem értem az utasítsát! Bezavar egy olyan tárolóhoz, amit csak a 28-as szinten tudok majd bővíteni! Ez nem az én éetemben lesz!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Ninett79

De ha itt is akarsz haladni, akkor kell. Ne makacskodj. :) Én is csak naponta kétszer nézek rá a gyopárra. Ahogy haladok,úgy haladok, nem sietek sehova. Kit érdekel,hogy ott van beérve a fa,gaz stb. Megvár.. Na, így fogd fel. :)

Alíz? Nem Alice. Nekem Alice van. Az is a 4. szinten...

Utoljára szerkesztett: 12.7.23
  9. -BombadilToma-

Szia!
    Bárhol fejleszthetsz a raktárban. Nem konkrétan ott, ahová tesz, ő csak betesz a raktárba. A helyet Te választhatod ki. Ugyanúgy, mint ha a raktárból mész az átalakítóba, mindig a faanyagos részre kerülsz.

nagymami2, alex0824, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Egyáltalán nem betegszek bele a haladásba, félreérted, de mindegy. A negatív poszt azért kell, hogy változtassanak rajta, mert ez így nem jó. Egyébként nem vagyok feszkós sem.

11. -BombadilToma-

Rendben, elnézést kérek...

kukori80, alex0824, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Látod változtatnak... Csak kinek,hogy tetszik...xD Ez van. Én csak lassacskán csinálom...

13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Egy ideig elvoltam vele, amire rájöttem, hogy az nem humusz. :D

-BombadilToma-, alex0824, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  14. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Megint megmentettél! Köszi szépen :)

Nagyon urizál az Alice, nekem Aliz marad :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.7.23
  15. Edythke

Edythke Fórumlakó

Sziasztok! A falu főterét nagyon későn tették be. Alice 7. feladatánál az első kérés érjem el a 11.szintet tehát a játék sokkal alacsonyabb szintre lett megírva, mint sokunk elért szintje. 2. feladat növeljem a tárolási kapacitást nekem sajnos az összes teljesen ki van maxolva, a következő 26. szinten lehetséges addig még 4 szintet kellene teljesítenem ami pár hónapba beletelik.

alex0824, aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Ninett79

Bújj elő! :)
    A jelvények is megmaradnak, nem viszi el őket,csak kéri,hogy készíts s még pontot is ad érte. Így majd felhasználhatod,ha oda kerülsz. :) Eddig azért nem kaptunk pontot,hogy jelvényt gyártunk...

kukori80, alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!
    Én is úgy vagyok a Gyopárral, hogy szép lassan haladgatok. Eleinte bele sem akartam fogni, de Sütike rábeszélt, így az első ültetéseket el is kezdtem.. Jelenleg a 16. szinten "toporzékolok" (Jó sokáig, mert annak is az elején járok.)
    Néhányszor felhúztam magam, de ez már a múlté.
    Ha belépek csinálom és kész. Tomának van igaza nem kell véresen komolyan venni. Játék és így is kell hozzáállni.
    Bizonyos mértékig segít is, ugyanis hanyagolom a hetente ismétlődő ilyen olyan eventet.
    Itt most van egy cél amit, ha lassan is de szeretnék elérni
    Jó éjt...[​IMG]

Samborg, nagymami2, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  18. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Na én maradéktalanul nem tudok örülni.
    Rendszeres lett egy ideje az ATP bukásom az újrahasznosítóban! És ahogy olvastam nem csak nálam ez a jelenség.
    Belepiszkáltak. Az már nem véletlen, amikor a havi 1-2 alkalom 200ATP bukásból heti 200-400 ATP bukás lesz! Az eddigi összes küldetés ad kb 2200ATP-t, ezt szépen be is vasalják az újrahasznosítóból 1-2 hónap alatt. Majd két hónap múlva meg még beraknak pár küldetést, aminek a nyeremény ATP-jét szintén továbbra is az újrahasznosítóból fedezik majd.
    Szóval minek örüljek, hogy palimadárnak néznek? Hú de jó, visszaadják amit elvesznek, micsoda örömteli fejlesztés. Mindjárt szaladok megírom a pozitív visszajelzés topikba, mennyire játékosbarát ötletet valósítottak meg. Majd ha az újrahasznosítom megint úgy fog működni mint 2-3 héttel ezelőtt, majd akkor talán! Most tényleg azért gyártsak pl műkertész jelvényeket és váltsak ki olyan növényeket, fákat, amiket nem akarok, hogy ezért cserébe visszakaphassam azt, amit máshol ők elvesznek tőlem? Ez örömteli, és dicséret járna érte?
    :oops:

PZoli64, Samborg, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én már várom a közelgő hóesést , a még +2 kettő gazdaköri küldetést , és a +10 új területet .

Ha ezek bejönnek , nem tudjuk hova kapjunk , annyi boldogság fog jönni .

alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

PZoli64, Samborg, nagymami2 és 5 más kedveli ezt.